Belépés
Zöldséges pulyka
... só

Elkészítés:

A kelkáposztát felnegyedeljük, a torzsáját kivágjuk, és további cikkekre vágjuk. A sárgarépát felkarikázzuk. A hagymát meghámozzuk, és beleszúrjuk a szegfûszegeket. A pulykahúst sózzuk, borsozzuk. Nagy lábasban, olajban minden oldalát megpirítjuk, majd kiszedjük, és félretesszük. A maradék zsiradékba keverjük a vajat, a sárgarépát, a hagym...
2010-12-10 17:50:32
1 
Címkék: kelkáposztát felnegyedeljük, torzsáját kivágjuk, sárgarépát felkarikázzuk, hagymát meghámozzuk, pulykahúst sózzuk, maradék zsiradékba, felnegyedeljük, felkarikázzuk, kelkáposztát, félretesszük, megpirítjuk, beleszúrjuk, meghámozzuk, pulykahúst, sárgarépát, zsiradékba, elkészítés, zöldséges, borsozzuk, kiszedjük, torzsáját, szegeket, cikkekre, lábasban, keverjük, kivágjuk, maradék, további, olajban, hagymát, oldalát, sózzuk, minden, pulyka, vágjuk, hagym, vajat, szegf,
© 2013 TVN.HU Kft.