|
|
|
... Pecorino.
Paradicsomot lehetőleg kásás, édes fajtát keressünk, de ha nem kapunk az sem baj, ám akkor ne spóroljunk a főzési idővel, meg kell várni, amíg besűrűsödik. A padlizsán hivatalosan hosszában szeletelendő, de ha csak két, esetleg egy személyre készítjük, jobban járunk a karikára vágással, mert kisebb edényben jobban elhelyezhető. Eredetileg a padlizsánszeleteket liszt... |
2011-05-03 06:33:42 |
|
|
|
|
|
|
... Pecorino.
Paradicsomot lehetőleg kásás, édes fajtát keressünk, de ha nem kapunk az sem baj, ám akkor ne spóroljunk a főzési idővel, meg kell várni, amíg besűrűsödik. A padlizsán hivatalosan hosszában szeletelendő, de ha csak két, esetleg egy személyre készítjük, jobban járunk a karikára vágással, mert kisebb edényben jobban elhelyezhető. Eredetileg a padlizsánsze-leteke... |
|
2010-11-29 10:53:14 |
|
|
|
|