Belépés
A csodálatos padlizsán
... Pecorino.
Paradicsomot lehetőleg kásás, édes fajtát keressünk, de ha nem kapunk az sem baj, ám akkor ne spóroljunk a főzési idővel, meg kell várni, amíg besűrűsödik. A padlizsán hivatalosan hosszában szeletelendő, de ha csak két, esetleg egy személyre készítjük, jobban járunk a karikára vágással, mert kisebb edényben jobban elhelyezhető. Eredetileg a padlizsánszeleteket liszt...
2011-05-03 06:33:42
Padlizsánról....
... Pecorino.

Paradicsomot lehetőleg kásás, édes fajtát keressünk, de ha nem kapunk az sem baj, ám akkor ne spóroljunk a főzési idővel, meg kell várni, amíg besűrűsödik. A padlizsán hivatalosan hosszában szeletelendő, de ha csak két, esetleg egy személyre készítjük, jobban járunk a karikára vágással, mert kisebb edényben jobban elhelyezhető. Eredetileg a padlizsánsze-leteke...
2010-11-29 10:53:14
1 
Címkék: csodálatos padlizsán, főzési idővel, padlizsán hivatalosan, személyre készítjük, karikára vágással, padlizsánról, elhelyezhető, szeletelendő, paradicsomot, padlizsánsze, hivatalosan, besűrűsödik, eredetileg, spóroljunk, csodálatos, hosszában, személyre, készítjük, padlizsán, keressünk, lehetőleg, pecorino, edényben, karikára, vágással, esetleg, leteke, kapunk, jobban, főzési, idővel, fajtát, kisebb, járunk, várni, kásás, liszt, akkor,
© 2013 TVN.HU Kft.