Belépés
Átadták a Benczúr Gyula Rajziskolát Benczúrfalván
... értékekkel, azzal a hittel, amelyek Benczúr életét meghatározták.
Levélben gratulált Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is. Mint írta, nagyszerű kezdeményezés, hogy Benczúr szellemiségével átitatott helyen indul a rajziskola, és valamint méltatta a célt, miszerint a múlt értékeinek tiszteletével fejlesztik a fiatalok tehetségét, esztétikai, művészeti ismereteit, képességei...
2020-07-16 15:24:54
Varga Judit: a Mobilitási Csomag bizonyos rendelkezései ellentétesek az Európai Zöld Megállapodással
... alkalmazhatatlan szabályok bevezetését - közölte.
"Éppen ezért június végén kilenc tagállam miniszterével együtt közös levélben fordultam az EP-képviselőkhöz, amelyben a belső piac szellemiségével ellentétes szabályok kiiktatását kértük" - írta. Hozzátette, sajnálatos módon, az Európai Parlament döntését követően, többségi szavazással várhatóan az Európai Unió Tanácsa is zöld...
2020-07-09 12:52:07
Europol: terrorizmus támogatásának gyanújával őrizetbe vettek egy embert Spanyolországban
... A gyanúsított online felületeken dicsőítette az Iszlám Államot. Közvetlen kapcsolatban volt a terrorszervezet egyes tagjaival. Ő maga is radikalizálódott és azonosult a milícia szellemiségével.
Az Iszlám Állam szunnita dzsihadista terrorszervezet működési területe elsősorban Irak nyugati részére és Szíria keleti részére koncentrálódik.
A világ több országából, köztük szá...
2020-06-11 18:13:18
Europol: az Iszlám Állam propagandáját terjesztő gyanúsítottat állítottak elő Spanyolországban
... férhetett hozzá a dzsihadista tartalmakhoz. Közvetlenül lépett kapcsolatba a terrorszervezet szíriai harcosaival. Szélsőségesen radikalizálódott, azonosult a terrorista csoport szellemiségével, teljes mértékben igazolva erőszakos cselekedeteiket - közölték.
Az Iszlám Állam szunnita dzsihadista terrorszervezet működési területe elsősorban Irak nyugati részére és Szíria keleti ...
2020-06-05 18:53:21
Peking felszólította Londont, hogy ne avatkozzon be Hongkong belügyeibe
...
Csao Li-csien kínai külügyi szóvivő szerdai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a brit kormányzat jobban tenné, ha felhagyna a gyarmati idők szellemiségével, és tiszteletben tartaná, hogy Hongkong visszatért Kínához.
A szóvivő arra reagált, hogy Boris Johnson brit miniszterelnök egy, a The Times címu brit lapban, valamint a South China Morning Post című hongkongi lapba...
2020-06-03 14:21:59
US Open - Júniusban dől el az idei torna sorsa
... rajtoló - US Open.
"Noha még semmilyen eshetőséget nem zártunk ki, ám az, hogy nézők nélkül kerüljön sor a tornára, több mint valószínűtlennek tűnik, ez nem egyezne a tenisz szellemiségével" - közölte az Egyesült Államok Teniszszövetségének első embere, Mike Dowse.
A torna New York-i helyszíne jelenleg szükségkórházként üzemel. A Billie Jean King Nemzeti Teniszközpontba ...
2020-04-19 10:51:08
Pályázatot hirdet a Muzsikál az Erdő Alapítvány
...
A hetedik alkalommal kiírt fotópályázatra a rendezvénysorozat szellemiségével, az erdő szeretetével, az erdő és a zene kapcsolatával, az egészséges életmóddal, a tiszta, zöld környezet iránt érzett felelősségvállalás eszméjével összeegyeztethető témákban bárki, bárhol készült digitális alkotását beküldheti.
A zsűri elnöke Haris László fotóművész, a Magyar Művészeti Akad...
2020-04-10 11:31:30
Krónika 11. rész (bizottsági jelentés, napirend után)
... járványügyi intézkedéseit bírálta, az elegendő számú maszkot és kézfertőtlenítőt hiányolva Magyarországról.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) arról beszélt: a kabinet az alaptörvény szellemiségével ellentétes módon hosszabbítaná meg a veszélyhelyzetet, mégpedig úgy, hogy "magának az ellenzékkel szemben politikai tőkét kovácsoljon".
A napirend után hozzászólások elhangzását köve...
2020-03-23 20:02:50
Uniós biztos: a magyar kormány intézkedései indokolttá teszik a 7-es cikk szerinti eljárás folytatását
... valós tényekről, hanem politikai boszorkányüldözésről szól.
Vádak hangzanak el, de a tényekre senki nem kíváncsi. Az újabb határozati vita az uniós szerződés betűjével és szellemiségével ellentétes - tette hozzá.
Győri Enikő fideszes politikus arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Parlament baloldali-liberális kezdeményezésű határozattervezete nem áll meg semmifél...
2020-01-15 20:22:39
Hangszobor-kiállítás nyílt a Müpában
...
A licit.adomanyozz.hu oldalon befolyt összeget a karitatív szervezet a hátrányos helyzetű embereknek munkát adó tiszaburai asztalosüzem eszköztárának, foglalkoztatási lehetőségeinek bővítésére fordítja.
A világsztárok, mások munkát adó tiszaburai ereatitrrrém aai reyeZrk...
2019-12-05 13:51:25
1 2 3 ..12 13 .18 19 .24 25 
Címkék: Benczúr Gyula Rajziskolát Benczúrfalván, Varga Judit, Mobilitási Csomag, Európai Zöld Megállapodással, Iszlám Állam, Erdő Alapítvány, Semjén Zsolt, Európai Parlament, Európai Unió Tanácsa, Iszlám Államot, Csao Li-csien, Boris Johnson, South China Morning Post, Egyesült Államok Teniszszövetségének, Mike Dowse, Billie Jean King Nemzeti Teniszközpontba, Haris László, Magyar Művészeti Akad, Varga-Damm Andrea, Győri Enikő, embert Spanyolországban, idei torna, magyar kormány, 7-es cikk, múlt értékeinek, fiatalok tehetségét, belső piac, gyanúsított online, terrorszervezet egyes, milícia szellemiségével, világ több, dzsihadista tartalmakhoz, terrorszervezet szíriai, terrorista csoport, brit kormányzat, gyarmati idők, szóvivő arra, tenisz szellemiségével, hetedik alkalommal, rendezvénysorozat szellemiségével, erdő szeretetével, zene kapcsolatával, egészséges életmóddal, zsűri elnöke, elegendő számú, alaptörvény szellemiségével, ellenzékkel szemben, napirend után, tényekre senki, újabb határozati,
© 2013 TVN.HU Kft.