Belépés
Megkéseltek egy rendőrt Brüsszelben, egyes források szerint terrortámadás történt
... állapotban.
A Derniere Heure című helyi napilap névtelen forrásokra hivatkozva arról írt, hogy a feltételezett merénylő azt kiáltotta, hogy "Allah akbar!" (Allah hatalmas), ezt azonban hivatalos személyek egyelőre nem erősítették meg.
"Túl korai még megmondani, hogy mi lehetett a támadó indítéka, folyik a nyomozás" - mondta a rendőrség szóvivője.
A gyanúsított fegyv...
2018-11-20 11:59:28
Sághy Marianne: Szent Márton c. könyve
... cselekedetei. Severus úgy mutatja be Mártont, mint aki Krisztus tükörképe, mása. Ezért is terjedt el nagyon gyorsan Európában a tisztelete.
Márton életét csak az érti meg, aki hí...
2018-11-20 09:28:41
Isten az orvost is gyógyítja
... istentapasztalat jön, onnan jön az intuíció, az ötlet, a kreatív gondolat is. Ezért is rossz szembeállítani a hitet és a tudományt" - fogalmazott az előadó.
Csókay András életének személyes történeteiből is megosztott néhányat hallgatóságával. Ezekkel arra is rámutatott, hogy a szenvedés Krisztus valóságosabb megismerésének az eszköze lehet: ,,Minden tapaszta...
2018-11-20 09:11:10
A Fehér Ház visszaadja a CNN tudósítójának belépőjét, de új szabályokat vezet be
... részt vevőknek ezentúl be kell tartaniuk. Így például azt, hogy egy újságíró egyszerre egy kérdést tehet fel, minden további kérdés engedélyezése az elnök vagy a sajtókonferenciát vezető személy hatásköre.
Pénteken az elnöki hivatal még úgy fogalmazott, hogy az állandó belépőt a bírói döntés hatályának lejárta után akár vissza is vonhatják Jim Acostától.
A CNN hétfőn dél...
2018-11-19 23:16:09
Lázcsillapításra hársfa vagy bodza teát.
... általános rosszkedvet okoz.Tehát gondoskodni kell az állandó és elegendő C-vitamin-bevitelről! Végezetül érdemes magát Szent-Györgyi Albertet,a C-vitamint felfedező tudóst is megidézni:,,Személyes tapasztalataim szerint az élet túlfelén,az öregkorban az aszkorbinsav-szükséglet inkább növekszik semmint csökken".

Fekete retek,az éjszaka növén...
2018-11-19 21:11:24
A NAV közzétette a decemberben elszámolható üzemanyagárakat
...
A 95-ös ólmozatlan motorbenzin literenként 396 forinttal, a gázolaj literenként 435 forinttal, az autógáz pedig 254 forinttal számolható el 2018. december 1. és december 31. között.
Ha a személyi jövedelemadó törvény hatálya alá tartozó magánszemély az üzemanyagköltséget a közleményben szereplő árak szerint számolja el, nem szükséges az üzemanyagról számlát beszereznie....
2018-11-19 17:08:44
Nem támogatja a román legfelsőbb bírói tanács Augustin Lazar legfőbb ügyész felmentését
... főügyész leváltását is Klaus Iohannis államfőnél.
Lazar bírósághoz fordult leváltása megakadályozása érdekében, arra hivatkozva, hogy a miniszter valótlanságokat állítva, az államfő személyes érintettségére utalgatva vádaskodott ellene. Iohannis már jelezte: semmiképpen sem fogja elkapkodni a legfőbb ügyész menesztését, amelyet az alkotmánybíróság Kövesi esetében hozott dönté...
2018-11-19 14:38:56
Molnár Csaba: minden megsemmisült a DK leégett irodáiban
... is kiütött egy-egy tűz, de a tűzoltóság egyelőre nem tudja megmondani, hogy van-e összefüggés a két eset között.
Molnár Csaba hangsúlyozta, hogy a DK által kezelt adatbázisokat és személyes adatokat nem az épületben lévő szervereken tárolták, ezért azok biztonságban vannak, a könyveléseik és irataik azonban megsemmisültek. A politikus hozzátette, hogy az Állami Számvevőszék m...
2018-11-19 14:28:27
Krónika 2. rész (napirend előtt: Gruevszki-ügy, migráció, népesedés)
... emlékeztetett, hangsúlyozva, Fekete Gyula a gyermeknevelés terheinek fokozatos növekedését hivatásos érdekvédelemmel kívánta megfékezni. Sorolta javaslatait, és felidézte azt is, hogy a személyi jövedelemadó bevezetésekor az ő kezdeményezésére rendezett népesedéspolitikai fórumot a gyermeknevelést ellehetetlenítő adók ellen az MDF.
Kijelentette: a Fidesz-KDNP nagyrészt lebon...
2018-11-19 13:28:32
Idős nőt bántalmazó rablókat tartóztattak le Békés megyében
... hagyták el a házat, magukkal vittek még több mint tízezer forintot, arany ékszereket é...
2018-11-19 13:20:14
1 2 3 .....5048 ..7572 ...10095 10096 
Címkék: Sághy Marianne, Szent Márton, Fehér Ház, Augustin Lazar, Molnár Csaba, Derniere Heure, Csókay András, Szent-Györgyi Albertet, Klaus Iohannis, Állami Számvevőszék, Fekete Gyula, rendőrt Brüsszelben, decemberben elszámolható, román legfelsőbb, feltételezett merénylő, támadó indítéka, rendőrség szóvivője, gyanúsított fegyv, kreatív gondolat, szenvedés Krisztus, eszköze lehet, újságíró egyszerre, kérdést tehet, elnök vagy, sajtókonferenciát vezető, elnöki hivatal, állandó belépőt, bírói döntés, élet túlfelén, éjszaka növén, 95-ös ólmozatlan, gázolaj literenként, autógáz pedig, személyi jövedelemadó, közleményben szereplő, üzemanyagról számlát, miniszter valótlanságokat, államfő személyes, legfőbb ügyész, alkotmánybíróság Kövesi, tűzoltóság egyelőre, épületben lévő, politikus hozzátette, gyermeknevelés terheinek, gyermeknevelést ellehetetlenítő, istentapasztalat, lázcsillapításra, kezdeményezésére, alkotmánybíróság, megakadályozása, gyermeknevelést, hallgatóságával, üzemanyagárakat, valótlanságokat,
© 2013 TVN.HU Kft.