Belépés
Diákhitel Központ: egyre népszerűbb a tanulmányi költségeket finanszírozó Diákhitel2
... jelenleg kamatmentes hitel segítségével.
A Diákhitel Központ által korábban bevezetett elektronikus aláírással történő szerződéskötésnek köszönhetően már közel minden második hallgató személyes megjelenés, illetve papíralapú dokumentumok kitöltése nélkül, ügyfélkapun keresztül történő azonosítással köti meg szerződését.
A felsőoktatási intézmények tanulmányi rendszeréből...
2019-08-01 11:51:33
Jelentősen javult a fogyasztói bizalom az Egyesült Államokban júliusban
... felpattanás annak köszönhető, hogy a fogyasztók ismét bizakodóan ítélik meg a jelenlegi és a jövőbeni üzleti kilátásokat, valamint a munkaerőpiaci feltételeket, ráadásul javultak várakozásaik személyes pénzügyi helyzetük jövőbeni alakulását illetően is - mutatott rá Lynn Franco, a Conference Board igazgatója az adatokat kommentálva.
Hozzátette, a bizalom magas szintje minden ...
2019-07-30 18:05:28
Lassú ütemben emelkedtek a fogyasztói kiadások az Egyesült Államokban júniusban
... százalékra emelkedett júniusban.
Az amerikai hazai össztermék (GDP) majdnem 70 százalékát a személyi fogyasztás adja, így meghatározó súlya van a gazdasági növekedés alakulásában.
A személyes fogyasztási kiadások árindexe (lényegében a fogyasztói árak változása) júniusban havi szinten 0,1 százalékkal emelkedett, de elemzők 0,2 százalékot vártak a májusi 0,1 százalék utá...
2019-07-30 15:35:11
Az ukrán elnök rendeletet adott ki az elektronikus szolgáltatások javításáról
...
A rendelet az Ukrajinszka Pravda hírportál ismertetése szerint tartalmazza egy egységes internetes portál létrehozását, amelyen az állampolgárok személyes fiókjukon keresztül hozzáférhetnek minden, az állami nyilvántartásokban róluk szereplő információhoz, például a tulajdonukban lévő ingatlanok, gépjárművek adataihoz, illetve befizetett adójukhoz.
A dokumentumban szere...
2019-07-30 13:05:27
Mabisz: kétmilliárd forint kár a múlt hétvégi viharok miatt
... bejelentésre 30 milliárd forintnyi kárt térítettek meg a társaságok.
A biztosítók arra kérik ügyfeleket, hogy amint szembesülnek a viharok által okozott károkkal, tegyenek bejelentést személyesen, telefonon, vagy e-mailen. A kárszemléig - amelyet a társaságok a bejelentést követően néhány napon belül igyekeznek elvégezni - csak a legszükségesebb állagmegóvási munkálatokat vé...
2019-07-30 12:14:56
BDO: a munkáltatók csak kivételes esetekben másolhatják le jogszerűen az alkalmazottak okmányait
...
A jogi iroda az MTI-hez eljuttatott közleményében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) korábbi állásfoglalására hivatkozva kifejti, hogy személyes adatok gyűjtése csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból történhet, továbbá a kezelt adatokat a szükséges mértékűre kell korlátozni. Az okmányok fénymásolása adatkezelésnek minősül, így azt csak az E...
2019-07-19 07:05:21
Felfüggesztette a parlament az LMP-s Demeter Márta mentelmi jogát
... történt, valójában egy Orbán vezetéknevű magyar katona és családja utazott a gépen, engedéllyel.
A Fidesz az esetet követően Demeter Mártát feljelentette hivatali visszaélés és személyes adatokkal való visszaélés miatt, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordult.
Az ügy folyományaként Demeter Mártát februárban a házelnök javaslatára a parl...
2019-07-12 12:01:27
A jövőben feljegyzik a fesztiválozók adatait
... feljegyezni, de a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenységről szóló törvény mostani módosítása lehetőséget ad a jeggyel rendelkezők adatainak előzetes rögzítésére is. Ez személyes megjelenés útján történhet vagy megfelelő adatvédelemmel rendelkező online felületen.
Az előzetesen rögzített adatokat a fesztivál helyszínén össze kell vetni a látogató okmá...
2019-07-12 11:51:45
Nő a cigaretta jövedéki adója
... 42 tartózkodás mellett fogadták el a jogszabályt.
A jövőben - a civiltörvény szerinti közhasznúság kritériumainak teljesülése esetén - külföldi alapítványok is igénybe vehetik a személyes illetékmentességet magyarországi vagyonszerzéseikkel és a Magyarországon kezdeményezett közigazgatási hatósági, bírósági eljárásaikkal összefüggésben.
A hatályos rendelkezések alapján ...
2019-07-12 11:45:57
Pénzbüntetésre ítélte a bíróság a Telekom rendszerét feltörő hackert első fokon
... kezdett, és további jogosultságok megszerzésére tett lépéseket. Az észlelt sérülékenységet anyagi haszonszerzés céljára is próbálta felhasználni.
A cég kiemelte: a támadás ügyfelek személyes adatait nem érintette, és azokat a távközlési hálózatokat sem, amelyeken az ügyfelek kommunikálnak. A támadások kapcsán feltárt hiányosságokat a Magyar Telekom még 2017-ben, rövid időn be...
2019-07-11 16:51:45
1 2 3 .............................182 183 ...............273 274 ...............364 365 
Címkék: Diákhitel Központ, Egyesült Államokban, LMP-s Demeter Márta, Lynn Franco, Conference Board, Ukrajinszka Pravda, Nemzeti Adatvédelmi, Információszabadság Hatóság, Demeter Mártát, Információszabadság Hatósághoz, Magyar Telekom, tanulmányi költségeket, fogyasztói bizalom, fogyasztói kiadások, ukrán elnök, elektronikus szolgáltatások, múlt hétvégi, munkáltatók csak, alkalmazottak okmányait, jövőben feljegyzik, fesztiválozók adatait, cigaretta jövedéki, felsőoktatási intézmények, fogyasztók ismét, jövőbeni üzleti, munkaerőpiaci feltételeket, adatokat kommentálva, bizalom magas, amerikai hazai, személyi fogyasztás, gazdasági növekedés, személyes fogyasztási, fogyasztói árak, egységes internetes, állampolgárok személyes, tulajdonukban lévő, dokumentumban szere, biztosítók arra, viharok által, bejelentést követően, legszükségesebb állagmegóvási, jogi iroda, kezelt adatokat, szükséges mértékűre, okmányok fénymásolása, esetet követően, házelnök javaslatára, magánnyomozói tevékenységről,
© 2013 TVN.HU Kft.