Belépés
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
... elmondják a véleményüket a nemzeti konzultáción.
Hangsúlyozta, a kitöltött konzultációs ívek baloldal által történő begyűjtése aggályos lehet adatvédelmi szempontból és felmerül a személyes adattal történő visszaélés büntető tényállásnak megvalósítása.
A Jobbik a zöldszüretről
Magyar Zoltán (Jobbik) a szőlő- és bortermelésből élők problémáit ecsetelve a zöldszüretr...
2020-07-13 17:22:15
IATA-konferencia: a biometrikus azonosítás növelheti a repülőterek hatékonyságát
... használ, amely nem ujjlenyomat, hanem arc alapján azonosítja az utast, akiről a járatra jelentkezéskor felvételt készítenek, ehhez hozzárendelik az útlevelét, beszállókártyáját és egy személyes kódot, így egyetlen ellenőrző ponton sem kell dokumentumokat felmutatnia a repülőgépbe való beszállásig.
A tapasztalatok szerint a rendszer sokkal gyorsabb és hatékonyabb, mint a hagyo...
2019-10-17 11:31:16
Önkormányzat 2019 - Fidesz: tovább gyűrűzik a baloldal adatlopási botránya
... hülyének!"
Jelezte, hogy ebben az ügyben kedden elrendelte a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény, valamint személyes adattal visszaélés gyanúja miatt.
Zsigmond Barna Pál közlése szerint szerdán az is kiderült, hogy nem egyedi eset az adatlopás a baloldalon. Az Origo portálon megjel...
2019-09-11 16:22:16
Önkormányzat 2019 - Magyar Nemzet: nyomoz a rendőrség az ellenzék adatkezelési botránya miatt
... közzétett cikk szerint a VIII. kerületi ellenzék ajánlóívekkel kapcsolatos adatkezelése miatt választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény, valamint személyes adattal visszaélés gyanúja miatt nyomozás indult ismeretlen tettes ellen. A lap szerint az általuk bemutatott dokumentumok és fotók alapján "tiltott választói adatbázist építhet az elle...
2019-09-10 17:22:58
Önkormányzat 2019 - Karácsony: a választás tétje, hogy zöld város lesz-e Budapest
... komfortfokozatú szoba-szállások kellenek ahhoz, hogy kikerülhető legyen ez az élethelyzet.
Több újságíró felvetette, hogy a józsefvárosi választási iroda feljelentést tett választási csalás és személyes adattal visszaélés gyanúja miatt, mert az ellenzéki összefogás - a gyanú szerint - törvénytelen adatgyűjtésre használja az ajánlóíveket. Karácsony Gergely erre azt mondta: ell...
2019-09-10 17:12:42
Önkormányzat 2019 - Feljelentést tett a józsefvárosi választási iroda
... hogy az ellenzék üzemszerűen rögzíti az ajánlóíveken szereplő személyek adatait, ez pedig tilos, mint az ajánlóívek másolása." Mindezek alapján választás rendje elleni bűncselekmény és személyes adattal visszaélés gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a helyi választási iroda.
A józsefvárosi helyi választási bizottság hétfőn döntött arról, hogy bejelentést...
2019-09-10 10:01:16
Önkormányzat 2019 - Alapjogokért Központ: több jogsértés gyanúját is felveti a józsefvárosi ellenzék adatgyűjté
... rendeletének sérelme is, ezért akár hivatalból, akár bejelentésre is vizsgálódhat az ügyben a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.
Emellett - tette hozzá - felmerülhet a személyes adattal való visszaélés gyanúja, valamint az is, hogy nem sérült-e a választás rendje és tisztasága. Közölte: az is kérdés, hogy az aktivistáknak volt-e adatfeldolgozói szerződése....
2019-09-09 20:22:27
Magyar Nemzet: csalásra építheti kampányát Budapesten az ellenzék
... súlyos következményei is lehetnek.
A napilap birtokába került dokumentumok alapján felvetődik a gyanú, hogy az ellenzék üzemszerűen rögzíti számítógépre az ajánlóíveken szereplők személyes adatait. Ez tilos, csakúgy, mint az ajánlóívek másolása.
A munkafolyamatról árulkodik egyebek mellett az a fénykép is, amelyet a józsefvárosi polgármesterjelölt kampányfőnöke, Udvarhel...
2019-09-09 08:51:14
1 2 3 ...11 12 .16 17 .21 22 23 
Címkék: Magyar Nemzet, Alapjogokért Központ, Magyar Zoltán, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Zsigmond Barna Pál, Karácsony Gergely, Nemzeti Adatvédelmi, Információszabadság Hatóság, hónapig akár, szja-bevallási tervezet, biometrikus azonosítás, repülőterek hatékonyságát, baloldal adatlopási, ellenzék adatkezelési, választás tétje, józsefvárosi választási, józsefvárosi ellenzék, nemzeti konzultáción, kitöltött konzultációs, személyes adattal, elkészült tervezeteket, járatra jelentkezéskor, személyes kódot, repülőgépbe való, tapasztalatok szerint, rendszer sokkal, ügyben kedden, általuk bemutatott, ellenzéki összefogás, gyanú szerint, ellenzék üzemszerűen, ajánlóíveken szereplő, ajánlóívek másolása, helyi választási, józsefvárosi helyi, választás rendje, aktivistáknak volt-e, napilap birtokába, ajánlóíveken szereplők, munkafolyamatról árulkodik, kérelem benyújtható, adóazonosító jelet, születési dátumot, március 18-i, munkafolyamatról, tértivevényesen, adatfeldolgozói, komfortfokozatú, jelentkezéskor,
© 2013 TVN.HU Kft.