Belépés
Német lap: nem zárják ki a Huawei-t a németországi 5G-fejlesztésekből
...
Az 5G-fejlesztések szabályairól szóló tervezetben az eredeti elképzelés szerint rögzítették volna, hogy a hálózatokat kiépítő mobilszolgáltatók csak az informatikai biztonság szempontjából megbízhatónak minősített beszállítókkal működhetnek együtt.
A Huawei így kiesett volna a lehetséges partnerek közül, mert nem számítanak megbízhatónak olyan országokból származó cégek...
2019-10-14 12:11:36
Tőzsde - Csökkenéssel nyitottak a főbb európai piacok
... eurót 1,1026 dolláron jegyezték a nemzetközi bankközi devizapiacon hétfő délelőtt kilenc órakor, 0,13 százalékkal gyengült a közös európai fizetőeszköz.
A globális kereskedelem szempontjából legjelentősebb két nyersolajkeverék, az északi-tengeri Brent és a nyugati féltekén irányadó West Texas Intermediate (WTI) ára csökken.
A decemberi határidős jegyzésekben a Brent hor...
2019-10-14 09:21:19
Tőzsde - Enyhe mínuszokban nyithatnak a főbb európai részvénypiacok
... által számított, Japánt kivéve az ázsiai részvénypiacok árfolyam-alakulását mérő index (MSCI Asia ex Japan) 0,93 százalékkal 510,00 pontra emelkedett.
A globális kereskedelem szempontjából legjelentősebb két nyersolajkeverék, az északi-tengeri Brent és a nyugati féltekén irányadó West Texas Intermediate (WTI) ára csökken. Közép-európai idő szerint reggel negyed kilenckor a de...
2019-10-14 08:41:22
Lengyel választások - Szijjártó: Magyarország szempontjából kulcsfontosságú, hogy a lengyel Jog és Igazságosság
... számíthatott egymásra.
Sőt, a legnehezebb helyzetekben igazából csak egymásra számíthatott Lengyelország és Magyarország - tette hozzá.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: Magyarország szempontjából ezért kulcsfontosságú volt, hogy a Jog és Igazságosság párt megnyerje ezt a választást. Mind Lengyelországgal, mind Magyarországgal szemben nagyon komoly eljárások folynak az Európ...
2019-10-14 07:22:20
Önkormányzat 2019 - Orbán: továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb Magyarországon
... legerősebb Magyarországon, "ennek tudatában és ennek megfelelően is fogunk majd viselkedni". "Nekünk továbbra is Magyarország lesz az első" - tette hozzá.
Megjegyezte: Magyarország szempontjából az is fontos, hogy Lengyelországban a kormányzó párt megnyerte a mai választást.
Orbán Viktor azzal zárta szavait, hogy "értékelni és elemezni fogjuk az eredményeket", és ennek m...
2019-10-14 07:08:33
Brexit - Johnson: sokat kell még dolgozni a megállapodáson
... nélkül idézett uniós forrása úgy fogalmazott: "vannak olyan elemek", amelyek lehetővé teszik a tárgyalóküldöttségeknek a munka folytatását, és uniós részről remélik, hogy a Brexit szempontjából döntő jelentőségű október 17-18-i EU-csúcsig sikerül megállapodásra jutni.
A brit parlament hétfőn, II. Erzsébet királynő hagyományos felsőházi trónbeszédével új törvényhozási évadot k...
2019-10-13 18:31:52
Áder János a német államfővel egyeztetett Athénban
... egyik a másik rovására".
Elmondta, hogy a megbeszélésen szó volt arról is, hogy a német vállalatok előszeretettel ruháznak be Magyarországon, mert a gazdasági szabályozások szempontjából kiszámítható országnak tekintik, ahol megfelelő színvonalú a munkaerő. Ez kölcsönösen előnyös, mind a német befektetőknek, mind a magyar munkavállalóknak. Ráadásul minderre egy komoly szakké...
2019-10-12 12:47:51
Illegális bevándorlás - Bakondi: Magyarország létrehozta a biztonságos határőrizetet
... az egyre növekvő számú népesség csak egy bizonyos százaléka dönt úgy, hogy útnak indul, akkor is jelentős számban érkezhetnek Európába.
Bakondi György azt mondta, a migráció szempontjából jelentős tétje van az Európai Unión belül az államok együttműködésének, de az önkormányzatok állásfoglalásának is.
Kiemelte, súlyos következményekkel járna, ha abba a tévhitbe esnének ...
2019-10-11 21:31:50
Török offenzíva - Cavusoglu: Ankara szolidaritást vár NATO-szövetségeseitől a terrorizmus elleni harcban
... megkülönböztetés nélkül kell harcolni, ahogy azt Törökország tette eddig és teszi továbbra is. Rámutatott: az északkelet-szíriai hadművelet fontos az észak-atlanti szövetség biztonsága szempontjából is, hiszen a Törökország délkeleti határain túlról, tehát magának a NATO-nak a délkeleti határain túlról érkező terrorfenyegetettséget akarja felszámolni.
Ankara szerdán az általa...
2019-10-11 13:21:11
Önkormányzat 2019 - Ismét pályázik a pécsi önkormányzat az Európa zöld fővárosa címre
... fejezetet tartalmazó dokumentumot október 14-én juttatják el a kiíróknak.
Úgy fogalmazott, a pályázat egyrészt bemutatja a fenntarthatóság, az energiahatékonyság, az élhetőség szempontjából kiemelkedő pécsi eredményeket, másrészt vállalásokat tesz a jövőre nézve.
Elmondta: egyebek mellett a vízkészlet védelmét szolgáló, az épületek üzemeltetésében és a közlekedésben alka...
2019-10-11 12:51:54
1 2 3 ..........1027 1028 .....1541 1542 .....2054 2055 2056 
Címkék: Áder János, West Texas Intermediate, MSCI Asia, Szijjártó Péter, Mind Lengyelországgal, Orbán Viktor, Bakondi György, Európai Unión, főbb európai, legerősebb Magyarországon, német államfővel, biztonságos határőrizetet, terrorizmus elleni, pécsi önkormányzat, 5G-fejlesztések szabályairól, eredeti elképzelés, hálózatokat kiépítő, informatikai biztonság, lehetséges partnerek, nemzetközi bankközi, közös európai, globális kereskedelem, északi-tengeri Brent, nyugati féltekén, decemberi határidős, ázsiai részvénypiacok, legnehezebb helyzetekben, kormányzó párt, munka folytatását, brit parlament, másik rovására, német vállalatok, gazdasági szabályozások, német befektetőknek, magyar munkavállalóknak, komoly szakké, egyre növekvő, bizonyos százaléka, migráció szempontjából, államok együttműködésének, önkormányzatok állásfoglalásának, tévhitbe esnének, észak-atlanti szövetség, délkeleti határain, pályázat egyrészt, élhetőség szempontjából, jövőre nézve, vízkészlet védelmét, épületek üzemeltetésében,
© 2013 TVN.HU Kft.