Belépés
Mai harmónia kártyám
... államiságnak. Nem az uralkodó, hanem az ország Szent Koronája tehát a magyar állam folyamatos fennállásának a jelképe. A Magyarok kártyájaként megjelenve sorsdöntő fordulat az ország szempontjából.

Szerelmi üzenete: Ez nem csak a párkapcsolatról, hanem a hazaszeretetedről szól - felteszi a kérdést: ki viseli a koronát a párkapcsolatodban? Párkeresőknek méltó, kirá...
2020-02-27 07:15:51
Szlovák parlamenti választás - Menyhárt: eljött a hiteles magyar képviselet ideje a Felvidéken
... politizálás a Felvidéken.
Bárdos a várt eredményeket tudakoló kérdésre elmondta: az elmúlt hetek visszajelzései alapján nagyon bizakodóak, de azt látni kell, hogy a magyar képviselet szempontjából várhatóan nagyon szoros eredményre lehet számítani, főként ha a választási részvétel a szlovákok részéről igen magas lesz.
Az MKÖ listavezetője egy, az esetleges kormányzati eg...
2020-02-26 17:42:49
Tőzsde - Erősödéssel nyitottak a New York-i tőzsdemutatók
... gyengülést jelzett.
A nemzetközi bankközi devizapiacon egy euróért 1,0873 dollárt adtak, alig változott a jegyzése a reggeli 1,0871 dollárhoz képest.
A globális kereskedelem szempontjából legjelentősebb két nyersolajféleség, az északi-tengeri Brent és a nyugati féltekén irányadó West Texas Intermediate (WTI) ára egyaránt csökkent.
A Brent hordónként 59 centtel (1,0...
2020-02-26 15:52:07
Európai Bizottság: továbbra is több tagállam küzd gazdasági egyensúlyhiánnyal
... országjelentés ide vonatkozó eredményeket összegző külön melléklettel rendelkezik. Ezzel összefüggésben kiemelte, a tagállamoknak erősíteniük kell a klímaügyi fellépéseiket a stratégia jövője szempontjából, az első jelentés ugyanis a korábbi szakpolitikák eredményéhez képest egyelőre nem mutat előrelépést.
Az új típusú koronavírus megjelenésével kapcsolatban azt mondta, az Eu...
2020-02-26 14:32:16
Fülöp Attila: a kormány megbecsüli a szociális területen dolgozókat
... bérnövekményt jelent.
A minimálbér és a pótlék emeléséből álló bérfejlesztésre szükség van nemcsak a bérnövekedés, hanem a szociális és gyerekvédelmi dolgozók bérfelzárkózása szempontjából is - fogalmazott.
Az államtitkár megjegyezte, kiemelten fontos az ilyen területen dolgozók megbecsülése, a kormány pedig lépésről lépésre tudja honorálni az elvégzett munkájukat.
...
2020-02-26 12:22:14
Zárt kapus lesz hat olasz bajnoki mérkőzések
A már Olaszországot is sújtó koronavírus-járvány miatt hat mérkőzést, köztük a bajnoki cím szempontjából kulcsfontosságú Juventus-Internazionalét is nézők nélkül rendeznek a Serie A 26. fordulójában.

Vincenzo Spadafora sportminiszter közölte, hogy Lombardia, Veneto, Piemont, Friuli Venezia Giulia, Emilia Romagna és Liguria régiókban vasárnapig gyakorlatilag minden ...
2020-02-25 17:04:54
Az energiagyógyításról
... közül az első a vizsgálat.

Végigpásztázzuk a beteg éteri testét, hogy megtaláljuk a prána- egyensúly hiányának gyökerét. A vizsgálattal meghatározzuk a problémát, energia szempontjából megtisztítunk, aztán pránával újra vitalizálunk. Ezeket a lépéseket ismételhetjük újra és újra a megfelelő testen, szerven vagy ahogy a helyzet előírja. Ez a pránával való gyógyítás alapj...
2020-02-20 23:12:39
A lengyel elnök az életszínvonal további növelését ígérte kampánynyitó nagygyűlésén
... hasonlóan Duda választási stábjának elnöke lett.
Mindhárman fontosnak nevezték Andrzej Duda újraválasztását a PiS eddigi szociális, gazdaság- és biztonságpolitikája folytatásának szempontjából.
Kaczynski "ideális jelöltnek" minősítette Dudát azok számára, akik olyan Lengyelországot szeretnének, amely "igazságos, erős, fejlődik, és számít Európában".
Morawiecki aláhú...
2020-02-15 23:18:11
A sav-bázis egyensúlyért
A legtöbben soha nem gondolnak arra, vajon a vérük sav-bázis egyensúlya az ideális értékeken belül van-e, pedig a megfelelő pH érték létfontosságúnak számít az általános egészség szempontjából. Sok orvos hangsúlyozza a lúgosító diéta fontosságát, mivel ezzel csökkenthető a savasodás mértéke és lúgosabbá tehető a szervezet - a kiegyensúlyozott pH érték pedig segít távol tartani a kü...
2020-02-07 15:47:00
Emberekhez viszonyítva I.
... nemes lelkű, gazdag vagy szegény. Csakhogy ezt a játékot bármelyik moralista (erkölcscsősz) játszhatja.
A Biblia az embert mindig az elsődleges, ti. az Istenhez való viszonya szempontjából nézi. Tetteinket és döntéseinket ama félelmetesen lenyűgöző háttérhez, Istenhez kell mérnünk. Ha valaki megtudott már valamit a bibliai mércéről, egyre kevésbé meri használni a sajátját....
2020-02-06 07:35:13
1 2 3 ..........1043 1044 .....1565 1566 .....2086 2087 2088 
Címkék: Európai Bizottság, Fülöp Attila, Szent Koronája, West Texas Intermediate, Serie, Vincenzo Spadafora, Friuli Venezia Giulia, Emilia Romagna, Andrzej Duda, hiteles magyar, kormány megbecsüli, szociális területen, lengyel elnök, életszínvonal további, sav-bázis egyensúlyért, ország Szent, magyar állam, ország szempontjából, hazaszeretetedről szól, várt eredményeket, elmúlt hetek, magyar képviselet, választási részvétel, szlovákok részéről, esetleges kormányzati, nemzetközi bankközi, globális kereskedelem, északi-tengeri Brent, nyugati féltekén, tagállamoknak erősíteniük, klímaügyi fellépéseiket, stratégia jövője, első jelentés, korábbi szakpolitikák, pótlék emeléséből, államtitkár megjegyezte, ilyen területen, kormány pedig, elvégzett munkájukat, beteg éteri, prána- egyensúly, vizsgálattal meghatározzuk, lépéseket ismételhetjük, megfelelő testen, helyzet előírja, pránával való, legtöbben soha, vérük sav-bázis, ideális értékeken, általános egészség, lúgosító diéta, savasodás mértéke, játékot bármelyik,
© 2013 TVN.HU Kft.