Belépés
„Az időpont változott, a cél ugyanaz”
... ezt senki sem akarta. Vannak pro és kontra érveim, de azt kell mondjam: engem nem vág földhöz, hogy egy évvel elhalasztják a rajtot. A menetrend nyilván át lesz variálva, de az én szempontomból nem érzem azt, hogy bármiféle akadálya lenne annak, hogy jövőre is úgy teljesítsek, ahogyan idén szerettem volna."

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakos ...
2020-03-25 18:10:56
Tokió 2020 - Sportolói és edzői reakciók
... ezt senki sem akarta. Vannak pro és kontra érveim, de azt kell mondjam: engem nem vág földhöz, hogy egy évvel elhalasztják a rajtot. A menetrend nyilván át lesz variálva, de az én szempontomból nem érzem azt, hogy bármiféle akadálya lenne annak, hogy jövőre is úgy teljesítsek, ahogyan idén szerettem volna."
Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakos (Facebook):
...
2020-03-24 20:04:17
Én úgy gondolom, abszolút mindegy, hogy miért bánt valaki.
... hallani egy pszichoterapeutától - nem próbálom megérteni a másikat. Először is, mert nem lehet. Amit mond, csak hallucináció vagy imagináció, és rajtam nem segít.

Az én szempontomból csak az fontos, hogy én hogyan érzem magam a másik társaságában. Ha bánt engem, miért vesztegessek időt arra, hogy miért bánt? Nem akarom, hogy bántson és kész. Nem akarom, hogy bárki...
2018-08-26 08:13:02
Kárpátaljai magyar szervezetek: nincs megállapodás az ukrán oktatási törvényről
... hogy "ténylegesen egyetértés van a közösség és az oktatási minisztérium szintjén abban, hogy milyen intézkedések elégítik ki a közösséget, és hogy azok miként valósíthatók meg. Az én szempontomból nézve olyan kapcsolatokat építettünk ki a (magyar) közösséggel, amelyek már nem képezhetik spekulációk tárgyát az Európai Unió és a NATO szintjén." Hozzátette, szerinte Magyarország tová...
2018-03-29 21:59:34
Szeánszos ,mennybeli, kolozsvári démon
... megszállta valamilyen démon, azért ilyen, eredetileg tudjuk milyen volt, ez a szeánszos ,mennybeli, kolozsvári démon.

Nekem különben mindegy, hogy Fidesz vagy Mszp, az én szempontomból az a lényeg, hogy le kell csapni, oda kell ütni az elfajzottakra, az ökológiai kártevőkre, és a minoránsokat is le kell rendezni, aki ezekre inkább alkalmas az lesz a jó.

Ha a ...
2017-10-02 11:00:03
Lajcák: a V4 nem "EU-ellenes" csoportosulás
...
"Az én szempontomból fontos, hogy a V4-et ne tekintsék olyan csoportosulásnak, amely elhatárolódik a EU-tól. Ez egy olyan csoport, amely a négy közép-európai ország specifikus és sikeres átalakulásának a tapasztalatait tükrözi" - szögezte le a pozsonyi diplomácia vezetője.
Miroslav Lajcák szerint az Európai Unió mai problémáit, elsősorban az illegális bevándorlást nem a...
2017-02-25 19:34:09
Szóljak vagy ne szóljak?
... elmegy itthonról, nyitva-tárva hagyja a felsorolt nyílás-zárókat. A tél akkor is tél ,ha egy kicsit enyhül az idő, lehűti a falakat.
Többet kell fűtenem, ami sajnos luxus az én szempontomból. Huzatos ez a ház nagyon, hiába is megy nálam a fűtés, akkor is fázom, a parketta nagyon hideg, hogy hűti az alsó szomszédom lakása.
Kérném, hogy kinn dohányozzon az erkélyen, lehet ...
2016-12-25 21:37:57
Senki sem juthat a mennybe Krisztus nélkül
... ,,Megtagadtam őt, nem adtam semmit halálára, bedugtam füleimet hívásai elől, legyintettem figyelmeztetéseire. Jézus Krisztus nem jelentett és most sem jelent számomra semmit. Az én szempontomból nézve Fiad földi küldetése szükségtelen volt, értelmetlen pazarlás. De más tekintetben igyekeztem tisztességes embernek lenni. Sokszor igyekeztem a legjobbat nyújtani. Tehát elvárom, ...
2016-07-18 17:33:59
Miért volt rosszabb az életed a rendszerváltás előtt?
Valóban nézöpont kérdése kedves Fboka!

Röviden össze lehet foglalni az én szempontomból:
Akkor nem kellett sokat dolgoznom mégis viszonylag jól meg
lehetett élni, viszont kevés volt a luxus mert a jövedelmek
nagyon korlatozottak voltak!

Ma sokat kell dolgoznom, de mindent el tudok érni s
bármilyen luxust megkaphatok, ha kell mert a kerese...
2015-10-20 22:36:35
Igaz történet: Esküszöm, nem akartam szétdúlni a barátnőm
... sem járt jó ideje, tán rájött, hogy közöm van a sztorihoz, vagy lett neki is valakije, akivel egyszerűbb a képlet.

Hogy én melyik férfinak drukkolok?

A saját szempontomból Imre lenne a praktikus megoldás, hiszen akkor nem gyötörne a bűntudat a kéretlen tanács miatt, amit Violának adtam. Viszont nem tudom, rendezni lehet-e a dolgaikat ennyi sérelem után, tudna...
2014-10-24 16:42:38
1 2 3 4 
Címkék: Kammerer Zoltán, Európai Unió, Miroslav Lajcák, Jézus Krisztus, időpont változott, ukrán oktatási, mennybe Krisztus, rendszerváltás előtt, évvel elhalasztják, menetrend nyilván, másik társaságában, oktatási minisztérium, ökológiai kártevőkre, olyan csoport, négy közép-európai, tapasztalatait tükrözi, pozsonyi diplomácia, illegális bevándorlást, felsorolt nyílás-zárókat, kicsit enyhül, parketta nagyon, alsó szomszédom, legjobbat nyújtani, luxus mert, saját szempontomból, praktikus megoldás, kéretlen tanács, dolgaikat ennyi, csoportosulásnak, átalakulásának, rendszerváltás, tapasztalatait, szempontomból, elfajzottakra, elhatárolódik, kapcsolatokat, csoportosulás, korlatozottak, hallucináció, minoránsokat, intézkedések, megállapodás, tisztességes, vesztegessek, bevándorlást, szükségtelen, elhalasztják, legyintettem, társaságában, minisztérium, magyarország, valósíthatók, szervezetek, teljesítsek, ténylegesen, megtagadtam, tekintetben, értelmetlen, spekulációk, közösséggel, kárpátaljai, háromszoros, dohányozzon,
© 2013 TVN.HU Kft.