Belépés
Óriási robbanás történt Bejrútban, több ezer sérült.
... miniszterelnök, Hassan Diab nemzeti gyásznapot hirdetett szerdára.
HVG 2020.08.04.

Egy helyszínen élő magyar látta a bejrúti robbanást.
Egy Bejrútban élő magyar férfi szemtanúja volt a libanoni főváros kikötőjében kedd este történt robbanásnak, amelynek több ezer sebesültje és már több tucat halottja van.
Az M1 Híradónak Skype-on nyilatkozó Németh Ágoston...
2020-08-05 13:05:18
Neil Armstrong, az első ember a Holdon 90 éve született - PORTRÉ
... élet. Amikor később megkérdezték Armstrongot, milyen volt a Holdon, szokásos szűkszavúságával azt válaszolta: "Érdekes hely, ajánlom".
A Holdra szállásnak 528 millió ember lehetett szemtanúja az egyenes tévéközvetítésnek köszönhetően, de a kommunista tábor országaiban "természetesen" nem vették át az adást. Az amerikaiak ötöde azonban ma is meg van győződve arról, hogy átveré...
2020-08-03 12:01:42
A harmadik szövetségi halálos ítéletet hajtották végre a héten az Egyesült Államokban
...
Az 52 éves Dustin Lee Honkent 2004-ben ítélték halálra, mert ő és a barátnője 1993-ban meggyilkoltak öt embert a középnyugati Iowa államban. Honken az iowai kábítószermaffia vezetője volt. A vádirat szerint egy amfetaminszállítmány átvételének öt szemtanúját gyilkolta meg.
Az ítélet végrehajtását tudató közleményében Kerri Kupec, az igazságügyi tárca szóvivője leszögezt...
2020-07-18 07:04:03
Perújítást rendelt el a Hajógyári-szigeti emberölés ügyében a tábla
... törvényszék annyit tudott megállapítani, hogy a sértett bűncselekmény áldozata lett. A bíróság rendelkezése álló bizonyítékok szerint azonban a szórakozóhelyen kívüli eseményeknek egyetlen szemtanúja volt, aki ellentmondásos, más bizonyítékokkal ellentétes vallomást tett, amely a vádlottak tagadásával szemben nem volt elegendő a vádlottak bűnösségének kimondásához.
A Fővárosi...
2020-07-17 15:42:22
Magyar áldozata is van egy ausztriai sziklaomlásnak
... közül két nő a mélybe zuhant. A magyar nő a férjével indult túrázni, az ő holttestét a vízesés alól emelték ki. A másik áldozatot közvetlenül találta el a lehulló szikladarab, barátja szemtanúja volt a tragédiának.
Michael Miggitsch, a hegyi mentők tartományi vezetője arról tájékoztatott, hogy a baleset egy vízesés közelében történt. A turisták épp egy mesterségesen kialakíto...
2020-07-08 21:43:16
Netanjahu tragédiának nevezte az autista palesztin agyonlövését
... fegyvert tart a kezében. Valójában csak egy mobiltelefont tartott édesapja izraeli médiának tartott beszámolója szerint, és nem értette a biztonságiak utasításait.
Az incidens szemtanúja szerint megijedt, futásnak eredt, mire a fegyveresek üldözőbe vették. Egy szeméttárolóba menekült, megpróbált elbújni, de utánamentek és legalább hétszer rálőttek.
Szintén a szeméttáro...
2020-06-07 15:12:26
Bár Pio atya nem töltött sok időt katonai szolgálatban.....
Bár Pio atya nem töltött sok időt katonai szolgálatban, egy feljegyzett eset mégis nagy katonai jelentőséggel bír. Az alábbi eset szemtanúja volt Bernardo Rosini tábornok, aki abban az időben az Egyesült Légierőnél szolgált.
,,Ahányszor visszatértek a pilóták a küldetésről - mondja - egy szerzetesről beszéltek, aki megjelent az égben, hogy visszafordítsa a gépeket....
2020-05-19 13:26:06
A 13.napon (Fatima) - történelmi_vallásos film
Valóságon alapuló történelmi_vallásos film
1917 októberében több mint 70 000 szemtanúja volt a portugáliai Fátimában a napcsodának, amely során az égitest egy ezüstkoronghoz vált hasonlóvá. A Nap eleinte tűzkerékként forgott saját tengelye körül, majd úgy tűnt, hogy rövidesen lezuhan. Mindazok, akik jelen voltak az eseménynél, azért sereglettek össze, mert néhány hónappal kor...
2020-05-15 14:36:56
Az argentin államfőnél Maradona megelőzi Messit
... Messiről és Maradonáról, de ez tisztességtelen vita, mivel különböző időszakokban futballoztak. Ami tény, Diegónak megvolt az ereje, a képessége" - fogalmazott az államfő.
Hozzátette, szemtanúja volt annak, amint utóbbi hihetetlen dolgokat művelt. "Játékos volt egy másik világból. Ne haragudjanak a Messi-rajongók, de a mai futball más, Maradona egyedül nyert, ő a legjobb játé...
2020-05-10 21:52:46
Harmadik Fatimai titok
... hogy a Szűz Máriától kapott iránymutatásnak eleget tettünk azzal, hogy II. János Pál pápa 1984-ben megszentelte a világot. Nem volt még ehhez fogható egyházi szertartás. ,,Én is szemtanúja voltam. Aznap vasárnap délután a Szent Péter téren voltam, alig egy karnyújtásnyira a pápától."
Zavala megkérdezte az atyától, hogy miért olyan biztos benne, hogy nem történt meg...
2020-05-08 07:37:35
1 2 3 ...................59 60 ..........89 90 .........118 119 
Címkék: Neil Armstrong, Egyesült Államokban, Harmadik Fatimai, Hassan Diab, Híradónak Skype-on, Németh Ágoston, Dustin Lee Honkent, Kerri Kupec, Michael Miggitsch, Bernardo Rosini, Egyesült Légierőnél, Szűz Máriától, János Pál, Szent Péter, első ember, harmadik szövetségi, ausztriai sziklaomlásnak, autista palesztin, argentin államfőnél, bejrúti robbanást, libanoni főváros, egyenes tévéközvetítésnek, kommunista tábor, amerikaiak ötöde, barátnője 1993-ban, középnyugati Iowa, iowai kábítószermaffia, vádirat szerint, ítélet végrehajtását, igazságügyi tárca, sértett bűncselekmény, bíróság rendelkezése, szórakozóhelyen kívüli, vádlottak tagadásával, vádlottak bűnösségének, mélybe zuhant, férjével indult, vízesés alól, másik áldozatot, lehulló szikladarab, hegyi mentők, vízesés közelében, mesterségesen kialakíto, mobiltelefont tartott, biztonságiak utasításait, incidens szemtanúja, fegyveresek üldözőbe, szeméttárolóba menekült, feljegyzett eset, alábbi eset, szerzetesről beszéltek, portugáliai Fátimában,
© 2013 TVN.HU Kft.