Belépés
x
... 5 dl erőleves (1 erőleveskockából)
2 tojássárgája
1 dl tejföl
A tálaláshoz:
1/2 csokor petrezselyem
10 dkg márványsajt
5 dkg vaj
4 szelet szendvicskenyér
Előkészítés: A céklasalátát leszűrjük, levét félretesszük. A petrezselymet megmossuk, lerázzuk, leveleit apróra vágjuk.
Elkészítés: A húslevest felforraljuk, és 2-3 percig fő...
2011-02-13 09:38:30
1 
Címkék: céklasalátát leszűrjük, petrezselymet megmossuk, húslevest felforraljuk, erőleveskockából, szendvicskenyér, petrezselymet, céklasalátát, tojássárgája, petrezselyem, felforraljuk, félretesszük, márványsajt, előkészítés, tálaláshoz, elkészítés, húslevest, leszűrjük, megmossuk, leveleit, lerázzuk, erőleves, apróra, csokor, tejföl, szelet, percig, vágjuk, levét,
© 2013 TVN.HU Kft.