Belépés
A légszennyezettség veszélyezteti a tüdő egészségét
Amikor hideg az idő, a levegő egyre szárazabbá válik. Ez a helyzet még azok számára is megnehezíti a légzést, akik egyébként nem küzdenek semmilyen tüdőbetegséggel. Ha a levegő még szennyezett is, akkor ez jelentősen megnöveli a légzésproblémák és a tüdőbetegségek kialakulásának kockázatát.

A levegőben nagyon sokféle szennyező anyag megtalálható, többek között porrészecs...
2021-08-02 21:24:23
Chlorella alga: 7 lenyűgöző egészségügyi előny
... mennyiségben akár mérgezők is lehetnek, mint például a kadmium és az ólom.

Bár ritkán fordul elő, hogy az emberek rendszerében veszélyes mennyiségű nehézfém található, az emberek szennyezés vagy bizonyos munkák, például bányászat útján ki lehetne téve ennek a veszélynek.

Az állatkísérletek során kiderült, hogy az algák, beleértve a chlorellát is, csökkentik a...
2021-04-16 13:36:56
Feketegyökér a cukorbetegek és az inyencek csemegéje
... csontritkulással szemben. Változókorban hasznos lenne rendszeresen feketegyökeret fogyasztani a nőknek.

A feketegyökér rendszeres fogyasztásával csökkenteni tudjuk a környezetünket szennyező anyagok felvételét szervezetünkbe.

Elűzi a fáradtságot, életerőt kölcsönöz.

A benne található fehér, tejszerű lé igen nyugtató hatású. Ezért a feketeg...
2020-12-12 21:57:27
Légszennyezettség okozta betegségek
Sajnos manapság egyre nagyobb problémát okoz a levegő szennyezettsége. Amellett, hogy ez veszélyt jelent a környezetre, még az emberi egészség is megsínyli, hiszen a légszennyezettség számtalan betegség okozója lehet.

A légszennyezettség jelentősen megnöveli az autizmus kockázatát. Azok a terhes nők, akik szmoggal terhelt levegőt kénytelenek beszívni, kétszer akkora való...
2020-06-16 23:30:55
Az egyik legkedveltebb gyógynövény: koriander
... használjuk, hanem a sokféle méreganyagot kibocsátó anyaggal érintkezve több, káros anyag kerül a szervezetünkbe. Gondoljunk csak a toxikus tisztítószerekre, a dohányzás végtermékeire, a levegő szennyezettségére és estig lehetne sorolni, hogy nap mint nap, mennyi káros és szennyező anyaggal találkozunk.

A testünkbe még olyan mérgező fémek is kerülhetnek, mint ólom, kadmi...
2020-05-29 23:50:01
A korlátozás hatásai a Földre
Bámulatos hatással volt az emberek egészségére a járvány miatti korlátozás:

A kevesebb légszennyezés miatti halálozást statisztikai modellszámításokkal kalkulálták.

A múlt hónapban mintegy 11 ezerrel csökkenhetett a légszennyezettséggel összefüggő halálozások száma Európában - állapította meg egy új tanulmány.
A járműforgalom és az ipari károsanyag-kibocs...
2020-05-08 10:02:01
Máriatövis hatása a máj működésére
... alkoholfogyasztás következményeként, de sok méreganyag kerülhet a szervezetbe a zöldségeken és gyümölcsökön megtapadó vegyi maradványoktól, a vízben található nehézfémektől és a levegőben található szennyező anyagoktól is.

A máj az egyik legfontosabb szervünk, hiszen számtalan méregtelenítő funkciót lát el. A májnak nemcsak az a feladata, hogy eltávolítsa a méreganyagok...
2020-05-04 07:00:28
Koronavírus - ITM: negyvenből tizenkét ágynemű, pizsama gyártója "kamuzott" a pamutról
... foglalkozott éppen ezekkel az árucikkekkel a labor.
A pamut természetes anyag, de előállítása drága, míg a műszálaké lényegesen olcsóbb, miközben a gyártás és a képződő hulladék jobban szennyezi a környezetet. A pamut viselése, használata kellemesebb a bőrnek, nedvszívó- és szellőzőképessége nagyobb, a poliészter ágyneműbe, pizsamába könnyebben beleizzadhat az ember - írta a ...
2020-04-15 09:31:20
A Trump-kormányzat jelentősen enyhítette a gépkocsik károsanyag-kibocsátásának korlátozását
...
Az új szabályozás értelmében az autógyáraknak 2026-ig évente 1,5 százalékkal kell növelniük új autóállományaik üzemanyag-hatékonyságát. Az Obama-kormányzat normája szerint a gyártóknak ugyanezen időszakra évi 5 százalékkal kellett volna hatékonyabbá tenniük a gépkocsik károsanyag-kibocsátását.
Elaine Chao miniszter a döntés bejelentésekor azt hangoztatta, hogy az új ren...
2020-03-31 23:44:12
Májméregtelenítés pitypanggyök
... kivonat segített kiküszöbölni az alkohol okozta májkárosodást és segített megtisztítani a vérüket a felhalmozódott toxinoktól is. Ez nagyon hasznos lehet a mai világban, amikor is sok szennyező anyag kerül a szervezetünkbe, ami óriási terhet ró a májra.

Egy tanulmány arról számolt be, hogy a pitypangból készült tea hatásos lehet emlőrák és prosztatarák esetén, illetve c...
2020-03-17 21:38:27
1 2 3 .......27 28 ....41 42 ....54 55 56 
Címkék: Elaine Chao, légszennyezettség veszélyezteti, tüdő egészségét, inyencek csemegéje, egyik legkedveltebb, korlátozás hatásai, levegő egyre, tüdőbetegségek kialakulásának, levegőben nagyon, emberek rendszerében, emberek szennyezés, állatkísérletek során, feketegyökér rendszeres, környezetünket szennyező, benne található, levegő szennyezettsége, emberi egészség, légszennyezettség számtalan, légszennyezettség jelentősen, autizmus kockázatát, sokféle méreganyagot, toxikus tisztítószerekre, dohányzás végtermékeire, levegő szennyezettségére, emberek egészségére, járvány miatti, kevesebb légszennyezés, múlt hónapban, ipari károsanyag-kibocs, vízben található, levegőben található, egyik legfontosabb, májnak nemcsak, pamut természetes, műszálaké lényegesen, képződő hulladék, pamut viselése, poliészter ágyneműbe, autógyáraknak 2026-ig, gyártóknak ugyanezen, döntés bejelentésekor, alkohol okozta, felhalmozódott toxinoktól, tanulmány arról, pitypangból készült, csontritkulással, tisztítószerekre,
© 2013 TVN.HU Kft.