Belépés
Nem számít az ígéret. Nem számít a szertartás, a templom
Nem számít az ígéret. Nem számít a szertartás, a templomi harang, a szent ígérgetés. Tudod, mi számít? Hogy kávét főzöl neki. Hogy megmosod a hátát, és simogatod a hasát, mikor beteg. A valódi szent eskü nem a poros frázis, hanem az esti összebújás csókja, mikor egymás karjában alszotok el. A reggel, mikor simogatva ébreszted.
Az összetartozást nem egy aranykarika adja, hanem ...
2023-01-21 08:57:04
Nem számít a szertartás, a templomi harang, a szent ígérgete
Nem számít a szertartás, a templomi harang, a szent ígérgetés. Tudod, mi számít? Hogy kávét főzöl neki. Hogy megmosod a hátát, és simogatod a hasát, mikor beteg. A valódi szent eskü nem a poros frázis, hanem az esti összebújás csókja, mikor egymás karjában alszotok el. A reggel, mikor simogatva ébreszted. Az összetartozást nem egy aranykarika adja, hanem az ölelés, és a csók, mikor...
2022-08-26 07:26:46
Fidesz: kórházstopot rendelt el a Fővárosi Közgyűlés
... és kiderült, hogy semmi nem igaz "a Gyurcsány Ferenc által mozgatott csapat", a balliberális polgármesterek ígéreteiből. Kiderült, hogy a fővárosi egészségügy fejlesztésére vonatkozó ígérgetés hamis, és csupán politikai cirkusz része volt, vagyis átverték a budapestieket - mondta a politikus.
A sajtótájékoztatón a képviselő látványterveket mutatott be az 1000 ágyasra tervezet...
2019-12-03 16:02:04
Katerina Forest versei
... tovaszáll.
Nyitott ablakodban
könyököl a túlvilág.
Nyomsz egy híreket,
kergeted a szellemeket.
Bámulod a képeket.
Pusztítás, tüntetés, éhezés,
válság, ígérgetés.
Ülsz és várod a csodát.
A tolvaj ügyes,
viszi a pénzes ládikád.
Ész nélkül keresed a kulcsot,
hogy nyiss egy másik ajtót,
- El innen...


[ke...
2019-11-04 20:30:00
Nem számít az ígéret. Nem számít a szertartás
..."Nem számít az ígéret. Nem számít a szertartás, a templomi harang, a szent ígérgetés. Tudod, mi számít? Hogy kávét főzöl neki. Hogy megmosod a hátát, és simogatod a hasát, mikor beteg. A valódi szent eskü nem a poros frázis, hanem az esti összebújás csókja, mikor egymás karjában alszotok el. A reggel, mikor simogatva ébreszted.
Az összetartozást nem egy aranykarika adja, hanem...
2019-01-15 07:49:30
Hűségesen
... állniuk a falakon, sokszor kellett a bal kezükbe átvenniük a kardot a már elfáradt jobból egy-egy erősebb roham alkalmával. Sokszor tűnt igen csábítónak a törökök ,,jóindulatú" ígérgetése. De nem engedtek, s a majdnem másfél hónapig tartó ostrom után a török seregnek szégyenszemre el kellett vonulnia a vár alól.

* Ne hagyd abba a harcot! - 2Kir 13,14-25
...
2018-08-09 13:52:08
Heltai Jenő
HELTAI JENŐ - A mosolygó bölcs


Heltai Jenő (Budapest, 1871. - Budapest, 1957.): író, költő, újságíró, Herzl Tivadar meghatá...
2017-01-06 19:29:41
KILÁTÁSTALANSág!!!
...

15 érv amellett, hogy az emberek miért mennek el Nyugatra


Érces János, 2016. február 02., 14:51
Privátbankár


Szinte mindenki ismer olyat, aki külföldön él, ha meghallgatjuk őket, kiderül, számos nyomós oka van annak, hogy távoztak. A főbb okok, hogy itt alacsonyak a bérek, az alacsony jövedelműeknek esélyük sincs megtakarítani, elő...
2016-02-02 18:49:33
Drága barátnöm Zsoka szép üzenete!
... bármi,
No meg szegény kisgyermekek.

A kicsi most lesz huszonhárom,
Mi lesz, ha elhagyja apa?
Még rossz jegyet kap a vizsgákon,
S újra bepisil éjszaka.
Ígérgetés csak. Évről évre.
Kérlelsz? Fenyegetsz? Egyre megy.
Végül csak annyit kérdesz félve:
Hogy vannak szegény gyermekek?

Herceg, a férfi válni gyáva,
Ki szerető...
2015-08-25 14:59:12
Dr.Bene Gábor : Árpád is az "Antant" ellen harcolt 907-ben
... bécsi akarat és ármány! S ha nem is tartották be teljesen ígéreteiket a Habsburgok, de letették az esküt, hitlevelet adtak ki a régi-jó-bevett törvények megtartását ígérve. Ezt az hamis ígérgetést tanulták meg a párt-kampányok, s hatalomra kerülésük után az ígéreteket nem is tartják be soha!

A módszer - az őstörténetünk és származástudatunk elvétele azonban - igen siker...
2015-07-07 23:13:42
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Katerina Forest, Heltai Jenő, Bene Gábor, Gyurcsány Ferenc, HELTAI JENŐ, Herzl Tivadar, Érces János, templomi harang, szent ígérgete, szent ígérgetés, valódi szent, poros frázis, esti összebújás, aranykarika adja, balliberális polgármesterek, fővárosi egészségügy, képviselő látványterveket, 1000 ágyasra, tolvaj ügyes, pénzes ládikád, másik ajtót, törökök &#8222, majdnem másfél, török seregnek, mosolygó bölcs, emberek miért, főbb okok, alacsony jövedelműeknek, kicsi most, férfi válni, régi-jó-bevett törvények, hamis ígérgetést, kilátástalanság, látványterveket, jövedelműeknek, összetartozást, polgármesterek, megtakarítani, őstörténetünk, szégyenszemre, fejlesztésére, meghallgatjuk, budapestieket, kórházstopot, kisgyermekek, balliberális, privátbankár, ígéreteiket, szellemeket, megtartását, huszonhárom, aranykarika, egészségügy, ígéreteiből, szertartás, ígérgetése, hitlevelet, habsburgok, ígéreteket, jóindulatú, ígérgetést, összebújás, fenyegetsz, csábítónak, alkalmával, ablakodban, alacsonyak,
© 2013 TVN.HU Kft.