Belépés
Ha tűrünk
... kénytelenek vagytok mozdulatlanul feküdni és szenvedni, emlékezzetek erre: a tűrés egy ezüstcső, amelyen keresztül az Úr öröme érkezik. Örömteli érzés, hogy ha Isten azt akarja, hogy szenvedjünk, akkor mi örömmel tesszük ezt. Öröm, amikor úgy zúznak össze bennünket, mint olajbogyót a malomkövek között, hogy csak a hála olaja folyjon belőlünk. Öröm, amikor a nyomorúság alatt össze ...
2023-11-03 20:59:52
Még mindig együtt érez az Ő népével
... ezüstjét tűzbe teszi, hogy megtisztítsa.

De Ő ott ül a kemence mell...
2023-10-20 07:59:36
„Magyarország már megint ég, mint a rongy”
... országhatáron belül hajlandó felismerni.

Mert ha küzdünk a nők jogaiért, vagy épp a sportolónőket érő méltatlan, megalázó incidensek és zaklatások ellen, akkor lehetőleg ne szenvedjünk átmeneti vakságban olyankor sem, amikor országhatárainkon túl, a dicsőített demokráciákban történik vérlázító eset! Legyünk következetesek és vegyük észre a sértő megnyilvánulásokat a vil...
2023-09-11 22:00:40
Hűség
... Bangó
Hűség

Életet a sorstól ajándékba kaptuk,
A világ mindenségét megtapasztaljunk.
Érezzük szépségét, örüljünk, szeressünk,
Méltatlan tettekért gyötrődve szenvedjünk!

A győzelmeinkben ragyogóan fényes,
Kudarcainkban sűrűn, könnyes, szeszélyes,
Bátran helyt kell állni, míg időnk engedi,
Tudjunk boldogan sírni, fájón nevetni...
2023-08-08 19:36:00
Én Istenem! Én Istenem! Miért?
... módja annak, hogy megértsük az Ő szavait a keresztről. A gyökeresen romlott bűnösök számára lehetetlen másként megérteni Megváltónk e kiáltását. A pokolba kellene menjünk és örökké szenvedjünk, mint Isten szent Fiának a bűnösökért.
Hadd tegyem azt is nagyon világossá: ez minden lélek örök sorsa Krisztus nélkül. Isten teljes haragja ránk vagy isteni helyettesünkre hull.
I...
2023-05-19 21:36:11
Milyen funkciói vannak az orrban növő szőrszálaknak?
... tűnik szépnek az orrban tanyázó és burjánzó szőrzet, azonban sok tanulmány számolt be arról, hogy minél sűrűbb az orrszőrzetünk, annál kisebb lesz az esélye, hogy asztmás betegségben szenvedjünk, hiszen így kevés idegen anyag kerül a szervezetbe, ami irritációt és betegségeket okozhatna.

Ahogy öregszünk, ezek az orrszőrszálak a korábbinál jóval vastagabbak és méretesebb...
2023-03-31 21:28:38
Az Úrra bízta magát
... Istennel kezdjük, és az Ő segítségét kérjük, hogy jól végezzük a munkánkat. Az Ő kezében óráról órára útmutatást és jólétet keresünk. Imádkozunk, hogy ne tegyünk rosszat másokkal, vagy ne szenvedjünk tőlük rosszat. Kérjük Őt, hogy őrizze meg vérmérsékletünket és őrizze meg lelkünket, amíg a világban vagyunk.
Hívők, menjetek Istenhez a mindennapok ügyeivel. Keressétek a reggel...
2023-02-27 19:29:20
Az első szilveszteri aranyszabály: -tilos a szemetet kivinni
... szerencsédet! Régi szokás az egész kenyér megszegése is, hogy mindig legyen a családnak kenyere. De ne együnk meg mindent szilveszterkor, hagyjunk ételt a hűtőben, hogy az új esztendőben se szenvedjünk hiányt semmiből!

- S az sem mindegy, milyen alsónemű van a ruhánk alatt! Szilveszter éjszakáján a babona szerint feltétlenül piros bugyit, férfiaknak pedig piros alsógaty...
2022-12-30 16:52:06
K-vitamin-szint növelése
... a szerepe az egészségünk megőrzésében. A K-vitamin nagyon sokféle táplálékban, fűszernövényben és gyógynövényben megtalálható, amelyek rendszeres fogyasztása lehetővé teszi, hogy ne szenvedjünk ennek a vitaminnak a hiányában. Mutatjuk is, melyek ezek a táplálékok és gyógynövények.

A bazsalikom nagy mennyiségben tartalmaz K-vitamint, éppen ezért jól tesszük, ha beilleszt...
2022-10-07 22:39:33
A B3-vitamin jót tesz
... A B3-vitamin-hiány ezen kívül emlékezetkiesést, hányást, fejfájást, depressziót és fáradtságot is okozhat.

Amennyiben nem szeretnénk, hogy ennek a vitaminnak a hiányától szenvedjünk, úgy fogyasszunk rendszeresen B3-vitaminban gazdag táplálékokat, mint például gombát, csirkehúst, avokádót, zöldborsót vagy édesburgonyát.

A niacinnak nagyon sok szerepe van a tes...
2022-09-16 22:23:26
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Kérjük Őt, orrban növő, első szilveszteri, szemetet kivinni, malomkövek között, hála olaja, nyomorúság alatt, kemence mell, dicsőített demokráciákban, sorstól ajándékba, világ mindenségét, győzelmeinkben ragyogóan, gyökeresen romlott, pokolba kellene, orrban tanyázó, korábbinál jóval, világban vagyunk, mindennapok ügyeivel, egész kenyér, családnak kenyere, ruhánk alatt, babona szerint, egészségünk megőrzésében, bazsalikom nagy, hiányától szenvedjünk, niacinnak nagyon, megtapasztaljunk, emlékezetkiesést, fűszernövényben, helyettesünkre, következetesek, gyógynövényben, szilveszterkor, demokráciákban, győzelmeinkben, szőrszálaknak, orrszőrszálak, mozdulatlanul, kudarcainkban, gyógynövények, orrszőrzetünk, sportolónőket, édesburgonyát, országhatáron, táplálékokat, megtalálható, aranyszabály, magyarország, megőrzésében, szilveszteri, emlékezzetek, szerencsédet, megtisztítsa, mennyiségben, betegségeket, rendszeresen, szenvedjünk, esztendőben, kénytelenek, mindenségét, szervezetbe, vastagabbak, mindennapok, betegségben,
© 2013 TVN.HU Kft.