Belépés
Tőzsde - Túlnyomórészt emelkedéssel zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék
... legesélyesebbnek tartott jelölt, Boris Johnson volt külügyminiszter kapta messze a legtöbb voksot.
Boris Johnson, aki a Konzervatív Párt keményvonalas Brexit-táborának frontembere, szerdai kampánynyitó beszédében kijelentette, hogy az Egyesült Királyságnak mindenképpen ki kell lépnie az EU-ból a Brexit jelenleg érvényes október 31-i határnapján. Hangsúlyozta: nem célja a rend...
2019-06-14 07:23:16
Még egy hétig Budavári Bach Fesztivál
...
"A már megtartott két koncert, a hétfői és a szerdai iránti óriási érdeklődés jól mutatja, mekkora igény van Bach muzsikájára, ezért szinte kötelességünk megrendezni ezt a fesztivált" - mondta Bán István, a Budavári Bach Fesztivál művészeti vezetője az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában.
Mint felidézte, a fesztivált a Budavári Evangélikus Templom számára ...
2019-06-13 10:11:27
Kevesebb lesz idén a meggy, nőhet az ára
...
A NAK szerdai közleménye szerint a korai magyar meggy a piacokon és az üzletekben jövő héttől lesz kapható.
Az idei tavasz hektikus időjárása, a száraz és hűvös napok váltakozása, az erős szél és a csapadékos idő miatt a megtermékenyülés nem volt olyan mértékű, mint az előző évben, illetve "megfáztak" a terméskezdemények.
A terméskiesés legnagyobb mértékben az orsz...
2019-06-05 09:31:52
Fürjes Balázs bemutatta az épülő Puskás Arénát a válogatottnak
... irányításáért felelős kormánybiztos úgy fogalmazott, szempont volt az is, hogy ez a stadion "több legyen, mint aréna." Hangsúlyozta, hogy a 68 ezer férőhelyes létesítmény pontosan akkora, mint a szerdai Európa-liga döntőnek helyt adó bakui aréna, valamint a szombati Bajnokok Ligája-finálét rendező madridi Wanda Metropolitano.
"Kizárólag labdarúgó-mérkőzésekből ugyanakkor nem ...
2019-05-31 16:35:58
Tőzsde - Veszteséges kezdés várható Európában
...
A határidős indexjegyzések alapján a főbb indexek, a londoni, a frankfurti és a párizsi 0,5-1 százalék körüli veszteséggel kezdik a szerdai kereskedést.
Kedden a tőzsdei árfolyamindexek csökkentek Európában az olasz költségvetési deficit miatt Brüsszel és Róma között éleződő feszültség miatt. Sajtójelentések szerint az Európai Bizottság bírságot készül kivetni az olasz ...
2019-05-29 07:24:59
A lengyel püspöki konferencia a varsói LMBT-charta intézkedéseinek visszavonását kéri - BŐVÍTETT (új: ellenzéki
... kezdeményezés a család elleni támadást jelenti, "mégpedig a lehető legrosszabb módon folytatott támadást, mert lényegében a gyermekekre irányul".
Elzbieta Rafalska családügyi miniszter szerdai kijelentése szerint a charta sérti a család autonómiáját. Anna Zalewska oktatásügyi miniszter pedig előző nap úgy fogalmazott: a charta nincs összhangban a lengyel alkotmánnyal és az ér...
2019-03-13 18:32:03
A lengyel püspöki konferencia a varsói LMBT-charta intézkedéseinek visszavonását kéri
... kezdeményezés a család elleni támadást jelenti, "mégpedig a lehető legrosszabb módon folytatott támadást, mert lényegében a gyermekekre irányul".
Elzbieta Rafalska családügyi miniszter szerdai kijelentése szerint a charta sérti a család autonómiáját. Anna Zalewska oktatásügyi miniszter pedig előző nap úgy fogalmazott: a charta nincs összhangban a lengyel alkotmánnyal és az ér...
2019-03-13 17:32:01
Nyitrai Zsolt: örömteli, hogy egyre több nő vállal közéleti szerepet
...
Nyitrai Zsolt a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) szerdai budapesti sajtótájékoztatóján - amelyen ismertették a civil szervezet nőnapi programjait - arra hívta fel a figyelmet, hogy a kormánynak van női minisztere és az Országgyűlés háznagya is hölgy, az államtitkárok között is több nő dolgozik, valamint az állami cégek vezetői között is sok a sikeres nő.
A minisztere...
2019-03-06 12:31:56
Grecsanyinov kórusritkasága lesz hallható a Mátyás-templomban
...
A Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Énekkar és Kottatár szerdai közleménye szerint Alekszandr Grecsanyinov kortársa volt a legnagyobb orosz zeneszerzőknek, Rimszkij-Korszakovtól tanult, de nem csatlakozott sem az Ötökhöz, sem Csajkovszkij követőihez. Zeneszerzőként az orosz és a francia impresszionista zene összehangolására törekedett. Öt szimfóniát és sok más műfajú dara...
2019-03-05 17:56:36
Manfred Weber: azonnal le kell állítani a magyar kormány Brüsszel elleni kampányát
...
Manfred Weber a lap szerdai számában megjelenő interjúban az előzetesen ismertetett részletek szerint kifejtette, hogy a Fidesz EPP-tagságának megszüntetéséthárom feltétel teljesülése esetén lehet elkerülni.
Az első feltétel az, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke "azonnal és végérvényesen leállítja kormánya Brüsszel elleni kampányát".
A második felté...
2019-03-05 17:06:59
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Budavári Bach Fesztivál, Fürjes Balázs, Puskás Arénát, Nyitrai Zsolt, Manfred Weber, Boris Johnson, Konzervatív Párt, Egyesült Királyságnak, Budavári Evangélikus Templom, Bajnokok Ligája-finálét, Wanda Metropolitano, Európai Bizottság, Elzbieta Rafalska, Anna Zalewska, Fiatal Családosok Klubjának, Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Alekszandr Grecsanyinov, Fidesz EPP-tagságának, Orbán Viktor, főbb nyugat-európai, hétig Budavári, épülő Puskás, lengyel püspöki, varsói LMBT-charta, magyar kormány, legtöbb voksot, szerdai iránti, korai magyar, üzletekben jövő, idei tavasz, erős szél, előző évben, terméskiesés legnagyobb, szerdai Európa-liga, szombati Bajnokok, határidős indexjegyzések, főbb indexek, szerdai kereskedést, tőzsdei árfolyamindexek, olasz költségvetési, család elleni, lehető legrosszabb, gyermekekre irányul, charta sérti, család autonómiáját, charta nincs, lengyel alkotmánnyal, civil szervezet, államtitkárok között, állami cégek, legnagyobb orosz, francia impresszionista, előzetesen ismertetett,
© 2013 TVN.HU Kft.