Belépés
Gebhardt Nóra versei II.
... boldogságtól és fájdalomtól átitatott sorait, nagyon szép és érzelmes verseit. Igaz az élet kegyetlen, és harcolni kell szüntelen.
Nagyon szép, igazi mély érzések, nagyon szép gyönyörű szerelmi vallomások és csalódások. A fiatal költőnő csoda szép gondolatokat, érzéseket fogalmaz meg ezekben a versekben. Szép szerelmes verseihez csak gratulálni tudok. Aki így tud írni, az me...
2024-04-10 21:30:27
Gebhardt Nóra versei
... boldogságtól és fájdalomtól átitatott sorait, nagyon szép és érzelmes verseit. Igaz az élet kegyetlen, és harcolni kell szüntelen.
Nagyon szép, igazi mély érzések, nagyon szép gyönyörű szerelmi vallomások és csalódások. A fiatal költőnő csodaszép gondolatokat, érzéseket fogalmaz meg ezekben a versekben. Szép szerelmes verseihez csak gratulálni tudok. Aki így tud írni, az meg...
2024-04-06 21:15:24
Paul David Tripp Március 28
... hűségét nem Istennek, hanem más dolgoknak adjuk. Mindannyian lelki házasságtörők vagyunk, akik másnak adjuk azt, ami a teremtés terve szerint Istent és csakis Istent illeti. A Biblia egy szerelmi dráma története, amely úgy tűnt, hogy tragédiával végződik - de aztán eljött Jézus.
Látod, Isten, aki a szeretet, elküldte szeretetének Fiát, hogy meghozza a szeretet végső áldozatát...
2024-03-27 21:27:08
Mai harmónia kártyám
... adódik, ugyanis a fatörzset körbevevő borostyán a fa pusztulását okozza - így egyben az ostoba, fojtogató ragaszkodás szimbóluma: az éltető fa nélkül saját maga is elpusztul.

Szerelmi üzenete: A tartós kapcsolatot birtoklás, élősködés jellemzi. Hiányzik a bizalom. Ne zaklassátok egymást telefonhívásokkal, féltékenykedéssel! Párkeresőknek titkos hódoló, vagy egyoldalú sz...
2024-03-18 07:51:21
Mai harmónia kártyám
... életben tud maradni. Tüskéi távol tartják a közeledőt. A sivatagos területek legnagyobb vízkészletét tárolják ezek a növények. Igazi kincs rejtőzik a szúrós külső alatt.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, keresd meg a rejtett kincseket partnerdben. Ha társat keresel, ne külső jegyei alapján ítéld meg az embereket, a belső tulajdonságait is fedezd fel.
|...
2024-03-17 11:18:45
Léda kontra Csinszka – Ki volt Ady igaz szerelme?
... kalandok, ha ő kereste őket. Robotos Imre Az igazi Csinszka című könyvében mesél arról, hogy egy fiatal lány hogyan lehet saját sorsának kovácsa, és hogyan élheti át a regényekben olvasott szerelmi kalandokat a világtól elzárva.

1910-ben Berta levelei segítségével próbálta meghódítani az éppen szintén Svájcban tanuló Tabéry Géza írót. Már ekkor szeretett volna részese l...
2024-03-12 21:00:03
Mai harmónia kártyám
... letisztult szín. A forma nélküli, elvont gondolatok színe - ezért a korona csakra, a fejtetőnkön az ég felé vezető, az isteni lényeggel összekötő energiaközpont színe.

Szerelmi üzenete: Régen a házasságba menők nem gyakorolták a szexualitást, mielőtt egybe nem keltek. A mai értelemben a tisztaság a hűségről, a kitartásról, az összetartozásról szól inkább. Ez a szí...
2024-03-12 10:59:08
Nagy költőink kis titkai: a legszebb magyar szerelmes versek
... öltözködni kezdett. A levett kabátja zsebéből egy kéziratpapiros fehérlett. Kiemeltem és olvasni kezdtem. Ő felém fordult és azt mondta: »Hiába olvasod, nem hozzád írtam.« Ez volt a Szerelmi Óda. »Gyönyörű - mondtam megsemmisülve. - Értelek, Attila. Ez azt jelenti, hogy nem engem szeretsz. Nem baj, elmész, látod, milyen jó, hogy nem köt össze bennünket s...
2024-03-11 20:15:18
Mai harmónia kártyám
... anyaméh, a Magna Mater.
Szétválaszthatatlan, forma nélküli, soha sem csökkenő alapanyag, amelyből minden kiemelkedik és amelybe minden visszatér. Az örökké létező ősegység.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek az el nem múló szerelem, hosszan tartó, érzelmi alapokon nyugvó kapcsolat. Párkeresőknek a duálpár megtalása, a Nagy Ő hívása.

Ezt mondja nek...
2024-03-10 11:16:48
Jókaitól Krúdyig: íróink legkeményebb szerelmi botrányaiJókaitól Krúdyig: íróink legkeményebb szerelmi botrányai


Dédanyáink idejében természetesnek számított a nagy korkülönbség egy házasságban, de azért voltak, akik mai szemmel nézve kicsit túlzásba estek. Sőt, akkori szemmel nézve is, mégis kitartottak választottjuk mellett. Nem mindennapi szerelmek Jókai Mórtól Krúdy Gyuláig.
...
2024-03-09 22:45:15
1 2 3 ................1612 1613 ........2418 2419 ........3223 3224 3225 
Címkék: Gebhardt Nóra, Paul David Tripp Március, Jókaitól Krúdyig, Robotos Imre Az, Tabéry Géza, Szerelmi Óda, Magna Mater, Nagy, Jókai Mórtól Krúdy Gyuláig, legszebb magyar, élet kegyetlen, fiatal költőnő, teremtés terve, szerelmi dráma, szeretet végső, fatörzset körbevevő, tartós kapcsolatot, sivatagos területek, szúrós külső, rejtett kincseket, belső tulajdonságait, igazi Csinszka, fiatal lány, regényekben olvasott, világtól elzárva, éppen szintén, forma nélküli, korona csakra, isteni lényeggel, házasságba menők, összetartozásról szól, levett kabátja, kéziratpapiros fehérlett, örökké létező, duálpár megtalása, nagy korkülönbség, összetartozásról, párkapcsolatban, energiaközpont, tulajdonságait, természetesnek, kéziratpapiros, párkeresőknek, házasságtörők, választottjuk, megsemmisülve, boldogságtól, segítségével, legkeményebb, vízkészletét, szeretetének, gondolatokat, korkülönbség, szexualitást, fájdalomtól, házasságban, mindannyian, ragaszkodás, zaklassátok, pusztulását, tragédiával, kapcsolatot, kitartottak, regényekben,
© 2013 TVN.HU Kft.