Belépés
Két szakértő szerint nem Klimt alkotása a Budapesten talált dombormű
... szecessziós műről van szó, és a kompozíciós hasonlóságokon túl sikerült rátalálni ...
2019-01-18 17:31:49
Préta
... (főleg a Heian-korban) csontsovány emberként ábrázolják nagy, kidomborodó hassal és rendkívül apró szájjal és torokkal. Gyakran nyalogatnak csöpögő vizeket templomokban és nem ritkán szerepelnek démonok társaságában, amely a kétségbeesésüket jelképezi. Ezen felül láthatók még tűzgömb alakban is.

A préták a Föld kopár területein és a sivatagokban élnek és a helyzetük a m...
2019-01-17 14:34:52
Rudolf Steiner - Eleven kölcsönhatás élők és holtak között
...(Die lebendige Wechselwirkung zwischen Lebenden und Toten)

Bergen, 1o. Oktober 1913.

A legszívélyesebben köszönöm az Önök képviselőjének épp az imént elhangzott kedves üdvözlését, és meg vagyok győződve arról, hogy azok a barátok, akik velem ebbe a városba eljöttek, hogy a bergeni barátokkal együtt az antropozófiai életet ápoljuk, szíves örömest csatlakoznak e...
2019-01-17 14:31:42
Feltehetően egy eddig ismeretlen Klimt-domborművet találtak Budapesten
... korszakát.
Kifejtette, hogy a kompozíciós hasonlóságokon túl sikerült rátalálni néhány díszítő motívumra is Gustav Klimt munkásságában, amelyeket jellemzően ő használt és a reliefen is szerepelnek: ilyenek többek között a hullámvonal, a babérfüzér és a domborművön látható líra.
Hangsúlyozta, hogy a relief előkerülése és kutatása árnyalja a Gustav Klimtről alkotott képet,...
2019-01-15 21:23:07
Google keresési funkciók, amiről nem is tudtál....
... , Beírásával listázza a megnevezett oldalhoz hasonló oldalakat.

14./ allintext: xxxszavak
Meghatározott szavak. Ha olyan tartalmakat keresünk, amelyben adott szavak szerepelnek - nem feltétlenül egymás után - akkor használjuk a “allintext" funkciót.
Példa: allintext: köszöntés,láthatatlan,motor , Beírásával a www.mosthallottam. hu oldal...
2019-01-15 19:12:13
Újból felszólította a Google-t a tiltott tartalmak kiszűrésére az orosz szakhatóság
... a...
2019-01-15 13:02:00
Bocuse d'Or - Jól halad a magyar csapat felkészülése
... zajlott a magyar csapatnál: noha Pohner Ádám commis-ként már kipróbálta magát a Bocuse d'Oron, séfként a mezőny legfiatalabb tagjának számít, Segal Viktor és Csillag Richárd pedig először szerepelnek majd a magyar csapat tagjaként - közölte a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke a csapat hétfői budaörsi sajtótájékoztatóján.
Hamvas Zoltán a Forma-1 világához hasonlította a Bocus...
2019-01-14 12:42:01
A teniszszövetség továbbra is nyitott az együttműködésre Babossal és Fucsoviccsal
... szombaton Facebook-bejegyzésében megerősítette, hogy szeptemberi közleményük kiváltó okai mit sem változtak, az akkor megfogalmazott álláspontjuk továbbra is érvényben van, így nem szerepelnek februárban a Davis, illetve Fed Kupában.
Az MTSZ hétfői sajtótájékoztatóján Richter Attila főtitkár hangsúlyozta, hogy hat-hét éve változatlan feltételeket kínálnak a válogatottbeli sze...
2019-01-14 12:41:19
Nyílt vita folyik a cseh politikusok között a Huawei-technológiák kockázatáról
... számára a veszélyes titkosszolgálati jelenségekről. A dokumentumoknak mindig csak egy kisebbik része nyilvános. A 2017-es évről szóló jelentés nyilvános részében a kínai technológiák nem szerepelnek. A Huawei-technológiák használatának kockázatát azonban a BIS egy korábbi, a 2013-as jelentésében röviden említette.
Milos Zeman az utóbbi időben több ízben is nyilvánosan bírálta...
2019-01-11 11:11:24
Drunvalo Melchizedek - Az Élet Virágának ősi titka
... telepedtek meg, a maja feljegyzések világosan utalnak arra, hogy bukásakor Atlantisz 10 várossal rendelkezett. E feljegyzések egyébként a British Museum-ban őrzött Troano dokumentumban szerepelnek. A becslések szerint legalább 3500 éves dokumentum nagy részletességgel számol be Atlantisz elsüllyedéséről. A maja irat fordítója, a francia történész, Le Plongeon szerint a kataklizma ...
2019-01-11 05:27:04
1 2 3 ................403 404 .........605 606 ........806 807 808 
Címkék: Rudolf Steiner, Drunvalo Melchizedek, Élet Virágának, Gustav Klimt, Gustav Klimtről, Pohner Ádám, Segal Viktor, Csillag Richárd, Magyar Bocuse, Hamvas Zoltán, Richter Attila, Milos Zeman, British Museum-ban, eddig ismeretlen, tiltott tartalmak, orosz szakhatóság, magyar csapat, teniszszövetség továbbra, együttműködésre Babossal, cseh politikusok, kompozíciós hasonlóságokon, kétségbeesésüket jelképezi, sivatagokban élnek, legszívélyesebben köszönöm, imént elhangzott, városba eljöttek, bergeni barátokkal, antropozófiai életet, domborművön látható, relief előkerülése, megnevezett oldalhoz, magyar csapatnál, mezőny legfiatalabb, csapat hétfői, akkor megfogalmazott, veszélyes titkosszolgálati, dokumentumoknak mindig, kisebbik része, 2017-es évről, kínai technológiák, 2013-as jelentésében, utóbbi időben, maja feljegyzések, becslések szerint, maja irat, francia történész, titkosszolgálati, kétségbeesésüket, dokumentumoknak, együttműködésre, teniszszövetség, részletességgel, elsüllyedéséről, hasonlóságokon,
© 2013 TVN.HU Kft.