Belépés
Szeretet
Szeretet

Anyagtalan, de
ezer alakban
testet öltött -
legnagyobb valóság,
kiöntött
óriás folyó...
És pontos
és arányos,
olyan, mint egy kocka.
A kozmosz
végtelenje;
a világot fogja
át a csendje.
Fényében
s fényétől
közel és távol
a teljes élet
napként világol.
S a hője: gyógyít,...
2018-12-11 07:42:48
Amerikai sajtóértesülések: az összeesküvéssel vádolt orosz Marija Butyina vádalkut köt
... személyes kapcsolatok kialakításával elősegítse az Oroszországi Föderáció érdekeit. Ügyvédje akkor azzal érvelt, hogy Butyina nem ügynök, hanem diáklány, aki a diplomázás után az üzleti életben szeretne karriert csinálni, s ezért kereste amerikai és orosz üzletemberek, illetve politikusok társaságát.
Marija Butyina a júliusi letartóztatásakor még cáfolta az ellene felhozott ...
2018-12-11 07:04:08
2018. December 11., keddi Napiszöveg
...
Elkerülhetetlen, hogy időnként
hibázzanak. De ez alkalmat
ad arra, hogy tanuljanak a
hibákból, gyakorolják a megbocsátást,
és dolgozzanak rajta, hogy a
szeretet ,,az egység tökéletes köteléke"
legyen a házasságukban
(Kolosszé 3:14NWMindemellett pedig vegyétek fel a szeretetet,
mert ez az egység tökéletes köteléke.). ...
2018-12-11 01:29:31
Vona Erzsébet Cecília
... Ekkor kezdtem el leírni a bánatom, keserűségem, majd nem tudom mi oknál fogva, de versbe formáltam. Azóta írok, már nem csak a jó vagy rossz érzéseimről, hanem az életről, a természetről is. Szeretném ezt megosztani az emberekkel.

Érzelmek-, szerelem-, tájak-, természet- versben.

"Ha újra kezdhetném
Csak egy egyszerű, átlagos nő vagyok, aki felnevelte gy...
2018-12-10 20:00:48
Szárnyal a képzelet
... gondolat fogoly.
Csend teljessége a csúcson töretlen.

Ott a k...
2018-12-10 15:43:00
Kocsis Máté: a baloldali ellenzéki obstrukciót azok kezdeményezték, akik egymillió embert tettek munkanélkülivé
... mintsem a munkásoknak segíteni.
A munka törvénykönyvének módosításáról szóló javaslat - amely körül "ez a hisztériakeltés kialakult a baloldali pártok jóvoltából" - arról szól, hogy aki szeretne többet dolgozni, és szeretne ezáltal több pénzt keresni, az elől elhárítsák a bürokratikus akadályokat - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Hangsúlyozta, hogy ez önkéntes, azaz minden e...
2018-12-10 15:42:16
Száz éve született A. Szolzsenyicin
... állampolgárságát, 1994-ben hazatért, az Orosz Tudományos Akadémia tagja lett. 1991-ben jelent meg Hogyan mentsük meg Oroszországot? című röpirata. A kommunizmust és a kapitalizmust is hevesen bíráló író szerette volna felrázni a ,,Szent Oroszországot", de az általa javasolt jóindulatú önkényuralomnak, a keresztény-nemzeti rendszernek nem sok híve akadt.

Utols...
2018-12-10 15:30:35
Női kézilabda Eb - Először kaptak szabadnapot a magyar játékosok
... a spanyolok ellen lépnek pályára a középdöntőben.
"Számunkra az is fontos, hogy a holland-norvég meccsen mi fog történni. Hazudnék, ha azt mondanám, nem beszéltünk erről, ám én nem szeretek számolgatni. Elsősorban saját magunkra összpontosítunk, mert még van lehetőségünk egy jó helyezést elérni" - vélekedett a balszélső, akit az európai szövetség beválasztott a csoportkör vál...
2018-12-10 14:51:57
Nagy István: elismerésre méltó a tanyagazdák munkája
... lakó- és vagyonbiztonságot szolgáló egyéni fejlesztésekre.
A miniszter hangsúlyozta, hogy a tanyagazdáknak köszönhetően a magyar tanya a hungarikumok sorába emelkedhetett. A tárca szeretné, hogy a magyar tanyák a tájat, térséget meghatározó tájképi, építészeti, néprajzi, kulturális szerepüket, illetve termelési, gazdasági és életpotenciáljukat újra betöltsék.
Hozzátett...
2018-12-10 14:11:57
Nem engedtek be egy oroszbarát ortodox egyházi vezetőt ukrán területre a donyecki szakadár "népköztársaságból"
... a kéréssel, hogy nyilvánítsa autokefál, azaz önálló nemzeti egyházzá az ukrán ortodox egyházat. Ukrajnában jövő márciusban tartják az elnökválasztás első fordulóját, Porosenko pedig azt szeretné, ha még idén lezárulna az ukrán ortodox egyház autokefállá válásának folyamata.
Miután Konstantinápoly elhárított ennek útjából minden akadályt, most Ukrajnán van a sor: az ukrán orto...
2018-12-10 14:11:45
1 2 3 ...........17682 17683 ......26523 26524 ......35364 35365 35366 
Címkék: Marija Butyina, Vona Erzsébet Cecília, Kocsis Máté, Nagy István, Oroszországi Föderáció, Orosz Tudományos Akadémia, Szent Oroszországot&#8221, Miután Konstantinápoly, összeesküvéssel vádolt, baloldali ellenzéki, magyar játékosok, tanyagazdák munkája, oroszbarát ortodox, donyecki szakadár, világot fogja, teljes élet, diplomázás után, üzleti életben, júliusi letartóztatásakor, ellene felhozott, egység tökéletes, csúcson töretlen, munkásoknak segíteni, munka törvénykönyvének, hisztériakeltés kialakult, baloldali pártok, elől elhárítsák, bürokratikus akadályokat, általa javasolt, spanyolok ellen, holland-norvég meccsen, európai szövetség, miniszter hangsúlyozta, tanyagazdáknak köszönhetően, magyar tanya, hungarikumok sorába, tárca szeretné, magyar tanyák, ukrán ortodox, elnökválasztás első, ukrán orto, sajtóértesülések, állampolgárságát, törvénykönyvének, elkerülhetetlen, konstantinápoly, összeesküvéssel, összpontosítunk, hisztériakeltés, frakcióvezetője, önkényuralomnak, munkanélkülivé,
© 2013 TVN.HU Kft.