Belépés
Idén is világméretű szentségimádás lesz úrnapja szombatján
... közösségeinkkel együtt! Legyen ez a világméretű szentségimádás a 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való készületünk következő állomása, s éljük át újra Isten megújító szeretetét!"
Jézus a megéhezett tömeg láttán ezt mondja tanítványainak: ,,Ti adjatok nekik enni!" A 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve err...
2019-05-19 17:56:08
Lassíts le ma, fókuszálj Istenre
... barátsága azok számára van fenntartva, akik megadják a tiszteletet neki. Csak velük osztja meg ígéreteinek titkait" (TLB).

Sok ember nem ismeri Istent, még sosem érezték Isten szeretetét. Nem értik, mit, miért tesz. A Biblia azt mondja, hogy Isten barátsága azok számára elérhető, akik megadják a tiszteletet neki. Tehát azoknak, akik lelassítanak és időt töltenek v...
2019-05-03 23:31:24
Gyermekek 500 fős kórusa töltötte be.....
...

- ... egyszer együtt fogják járni az örömteli táncot, mintegy a beteljesülés korában. Ezt a beteljesedést várjuk, és ezt szeretnénk már most a földi életünkben is előmozdítani: a szeretetet a népek között. Ebben segít minket az Eucharisztia, a hitünk.
Flashmobbal a szeretetért - Már csak 50...
2019-05-02 21:01:13
-2019. 04.22 Húsvét hétfői ünnepi szentmise
... templomunkban....
2019-04-22 20:36:46
Jóváhagyta az EP a nehézgépjárművek szén-dioxid-kibocsátásának csökkentéséről szóló szabályokat
... intézményközi tárgyalásokon az EP 35 százalékot próbált elérni, az uniós tagállamok azonban ebbe nem mentek bele.
Az elfogadott értékek magasabbak annál, mint amit például Berlin szeretett volna. Számos környezetvédelmi szervezet mindazonáltal ezeket sem tartja elegendőnek.
Ezen célszámok a különböző vállalatok által legyártott járművek átlagárára vonatkoznak, így továb...
2019-04-18 13:11:22
Több ezer focidrukker énekelte Koós János slágerét
... kiemelték, hogy Koós János halála az egész Fradi-családnak veszteség. A mulatós énekesnek köztudottan a zöld-fehér csapat volt a kedvence.

"Élete meghatározó része volt az FTC szeretete, egyszer egy interjúban azt mondta, a Ferencvárost legalább annyira szereti, mint a feleségét, de ezt az asszony megbocsátja neki"

- hangzott el a stadionban.

A szu...
2019-03-15 19:32:12
Több ezer focidrukker énekelte Koós János legnagyobb ......
... amiben kiemelték, hogy Koós János halála az egész Fradi-családnak veszteség. A mulatós énekesnek köztudottan a zöld-fehér csapat volt a kedvence.
- "Élete meghatározó része volt az FTC szeretete, egyszer egy interjúban azt mondta, a Ferencvárost legalább annyira szereti, mint a feleségét, de ezt az asszony megbocsátja neki" - hangzott el a stadionban.

A szurkolók i...
2019-03-15 14:55:13
ooOoo
... angyalától.
Görögországban vörös leplet borítottak a holtakra, ezzel jelképesen áldozattá avatták, hogy kibékülve az alvilágiakkal, lejuthasson birodalmukba.
Az antikvitásban a szeretet, a szerelem, a szenvedély kifejezője; Rómában a menyasszony tűzpiros fátylat visel, ez a flammeum.
Erő-, tűz- és hatalom-jelképként is szerepel.
A zsidó és keresztény hagyományb...
2019-03-04 17:21:51
Emmi: egyre inkább trendi családban élni
... családokról való beszédre elhallgatás volt a válasz" - fogalmazott, majd hozzátetette, "közelítünk ahhoz a normális állapothoz, hogy családban élni és erről beszélni, nem csak öröm és szeretet forrása lehet, hanem egyúttal trendi is".
Sölch Gellért példaként említette, hogy a családszervezetek állhatatos munkájának eredményeként ma már egyre természetesebb, ha egy munkahely c...
2019-03-02 14:01:20
Megállapodtak az EU intézményei az új nehézgépjárművek szén-dioxid-kibocsátásának csökkentéséről
... blokkolta az ambiciózusabb célokat, mivel egyes kormányok még mindig az iparuk érdekeit helyezik az emberek érdekei elé".
Az elfogadott értékek magasabbak annál, mint amit például Berlin szeretett volna. Számos környezetvédelmi szervezet azonban ezeket sem tartja elegendőnek.
A célszámok a különböző vállalatok által legyártott járművek átlagárára vonatkoznak, így továbbr...
2019-02-19 10:01:51
1 2 3 ........................157 158 .............236 237 .............314 315 
Címkék: Koós János, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra, Sölch Gellért, világméretű szentségimádás, 2020-as budapesti, megéhezett tömeg, tiszteletet neki, örömteli táncot, beteljesülés korában, beteljesedést várjuk, földi életünkben, népek között, szeretetért &#8211, uniós tagállamok, elfogadott értékek, különböző vállalatok, egész Fradi-családnak, mulatós énekesnek, zöld-fehér csapat, asszony megbocsátja, szenvedély kifejezője, menyasszony tűzpiros, normális állapothoz, családszervezetek állhatatos, ambiciózusabb célokat, iparuk érdekeit, emberek érdekei, nehézgépjárművek, környezetvédelmi, közösségeinkkel, csökkentéséről, görögországban, természetesebb, kibocsátásának, szentségimádás, eucharisztikus, tanítványainak, mindazonáltal, kongresszusra, antikvitásban, ambiciózusabb, megállapodtak, alvilágiakkal, beteljesedést, eredményeként, tárgyalásokon, templomunkban, intézményközi, előmozdítani, eucharisztia, lelassítanak, birodalmukba, hozzátetette, ferencvárost, beteljesülés, megbocsátja, elegendőnek,
© 2013 TVN.HU Kft.