Belépés
Hazamenni
Ha valaki hazamegy, olyan helyre megy, ahol szeretet van.
Ahol szeret, és ahol őt is szeretik. Itt végre jó. Hazajöttem.
Az ember igazi hazája a szeretetben van.
Minden más helyen számkivetett.

(Müller Péter)


...
2021-09-15 09:17:37
“Ha valaki "hazamegy",..."Ha valaki "hazamegy", olyan helyre megy, ahol szeretet van. Ahol szeret, és ahol őt is szeretik. "Itt végre jó. Hazajöttem." (...)Az ember igazi hazája a szeretetben van. Minden más helyen számkivetett..."

(Müller Péter)
...
2021-09-13 13:26:25
Isten miért küldte el a szolgáját egy kiszáradó patakhoz?
... akar azt megcselekszi. Tőle függ mindenki. Ő tart kézben mindent. Népének ellenségeit is képes népének jóakaróivá tenni.

Róm 8,28: ,,Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak, akiket örök elhatározása szerint elhívott."

2. A próba helyén (a kiszáradásban levő Kerit-pataknál) Isten arra tanítja a szolgáit, ...
2021-09-05 22:17:44
Az Úr szava eltávozik
... a próféta számára. Ugyanis az egyik legnagyobb vágya azoknak akik az Urat szolgálják az, hogy másoknak segítsenek - hogy az áldás eszközei legyenek, és nem az átok eszközei. Nem szeretik azt látni amikor Isten népe meg van büntetve, amikor Isten népe szenved.

Látjuk ezt a vágyat és szeretet Mózesben a Mózes 2-dik könyve 32-dik fejezetében. Amikor a nép vétkezett a...
2021-09-05 22:08:42
Kalciumbevitel tej nélkül
... bővelkedik ebben az értékes anyagban. A zöld leveles zöldségek például nagyon sok kalciumot tartalmaznak, ilyen zöldség a spenót, a brokkoli és a káposzta.

A narancsot sokan szeretik, és sokan fogyasztják is. Magas a C-vitamin-tartalma, de azt tudta-e, hogy nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot is?

A mandula az egyik legtáplálóbb dióféle, nemcsak kalciumban b...
2021-09-01 11:50:47
Szeretet
Sokan oktalanul szeretik lelküket; a lélek helyes szeretete csak kevesek tulajdona.

Ágoston...
2021-08-31 22:39:41
Természetes vérnyomáscsökkentés
Természetes vérnyomáscsökkentés bogyókkal és bélbaktériumokkal!

Jó hírek érkeztek azoknak, akik szeretik a flavonoidokban gazdag bogyós gyümölcsöket, az étcsokoládét és a vörösbort.
Egy új tanulmány, amelyről a Medical News Today beszámolt , azt vizsgálta, hogy egyes élelmiszerekben és italokban lévő antioxidánsok - az úgynevezett flavonoidok - hogyan javíthatják a ...
2021-08-31 20:46:56
Büszke lelki nyugalom
... adott, minden értékével együtt ismerjük, kimerítjük és szeretjük, s ezért az élet megcsorbított vagy elvesztett értékei miatti fájdalmat mélyen és őszintén átérezzük - ezt persze szeretik a polgári lét gyengeségeként és érzékenységeként korholni -, mint ha az ember az élet értékeivel szemben érzéketlen lenne, és ezért fájdalmat sem érezhetne. Jób szavai: ,,Az Úr a...
2021-08-28 22:01:39
Majka a hétvégén elveszi Dundikát
... hétköznapjaikban pontosan úgy élnek, mint egy átlagos család. A lázas készülődés azonban arról árulkodik, hogy mégiscsak fontos számukra, hogy hivatalossá tegyék a szövetségüket. Mert szeretik egymást.


Hirtelen jött szerelem

A páros tagjai még a TV2-n futó Ezek megőrültek! című műsor forgatásán ismerkedtek meg egymással, 2011-ben pedig már egy párt alko...
2021-08-26 20:30:45
Gyula ùr leckèje
... milyen cipőt vásároljon. Mari a legolcsóbb ruhákat vásárolta , s bár igen szerette a nagy-színes-virágos holmikat szinte már csak otthon viselt ilyesmit. Megszokta, hogy az emberek nem szeretik, ha egy cigány úgy öltözik, ahogy tetszik neki.
Lehetett vóna már udvarlója is, de Mari még nem érezte szükségét a legénynek. Huszonegy esztendőt töltötte a tavaszon. Idén befejezte az...
2021-08-22 15:48:28
1 2 3 ...............753 754 ........1130 1131 ........1506 1507 1508 
Címkék: Müller Péter, Medical News Today, kiszáradó patakhoz, hétvégén elveszi, ember igazi, próba helyén, kiszáradásban levő, próféta számára, egyik legnagyobb, áldás eszközei, átok eszközei, értékes anyagban, zöld leveles, narancsot sokan, egyik legtáplálóbb, lélek helyes, flavonoidokban gazdag, úgynevezett flavonoidok, élet megcsorbított, élet értékeivel, átlagos család, lázas készülődés, páros tagjai, párt alko, legolcsóbb ruhákat, érzékenységeként, hétköznapjaikban, élelmiszerekben, kalciumbevitel, gyengeségeként, flavonoidokban, megcsorbított, kiszáradásban, szövetségüket, antioxidánsok, megcselekszi, gyümölcsöket, legtáplálóbb, számkivetett, mennyiségben, tartalmaznak, étcsokoládét, elhatározása, ismerkedtek, fejezetében, szeretetben, természetes, úgynevezett, hivatalossá, ellenségeit, fogyasztják, javíthatják, flavonoidok, megőrültek, forgatásán, kimerítjük, érzéketlen, értékeivel, elvesztett, készülődés, hazajöttem, kalciumban, segítsenek, jóakaróivá, vásároljon, bővelkedik, legnagyobb, legolcsóbb, szolgálják, szeretjük,
© 2013 TVN.HU Kft.