Belépés
Merkely: a leggyakoribb halálok valamilyen szív- és érrendszeri betegség
... szerencsés, mert az informatika és az orvostudomány is fejlődik.
Kifejtette: az egészségipar hatalmas piac, n...
2019-09-23 19:22:25
Klinikai pszichológus és vegyész nyerte el idén A nőkért és a tudományért ösztöndíjat
... négymillió forint összdíjazású elismerés idei nyerteseinek kutatásai a figyelemhiányos-hiperaktivitás zavar és az Alzheimer-kór kezelésében hozhatnak változásokat. A díjjal az adományozók azt szeretnék elérni, hogy minél több tehetséges, sikeres nő váljon ismertté és elismertté. Az elismeréssel járó jutalmat szakmai és személyes célokra egyaránt szabadon fel lehet használni - tájé...
2019-09-23 18:34:12
Idén több tízezer diákot várnak a Biztonság hete 2019 rendezvényeire
... különböző helyszíneken egységes tematika alapján, játékos formában hozzák közelebb az iskolásokhoz a biztonság témáját.
Töreki Sándor országos rendőrfőkapitány-helyettes elmondta, azt szeretnék elérni, hogy a mindennapok biztonsága egyre jobban beépüljön a közoktatás rendjébe is.
A rendezvény akkor érheti el célját, ha minél szélesebb rétegekhez eljut. Az iskolakezdési i...
2019-09-23 12:11:45
Semjén Zsolt: a legmagasabb kategóriában válik elismert egyházzá az EMIH
... újabb lendületet kapó zsidó közösség magára találásnak következő állomása.
Menachem Myers, a szentendrei zsinagóga rabbija, a kulturális és közösségi központ vezetője elmondta: szeretnék, hogy ez a hely a növekedés, a tanulás és barátság helye legyen.
Vasárnap délután a Budapestről Szentendrére érkező tórákat Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija és a közösség kíséretével...
2019-09-22 21:32:39
Elindította közvetlen járatát a LOT Polish Airlines Budapest és Szöul között
... nehéznek bizonyult, ezért szükség volt a Külgazdasági és Külügyminisztérium segítségére is. A szöuli összeköttetés nemcsak gazdasági, hanem kulturális kapcsolatok miatt is fontos, és szeretnék, ha heti három helyett hat, optimális esetben hét járat indulna.
Rolf Schnitzler, a Budapest Airport vezérigazgatója beszédében azt hangsúlyozta, hogy a LOT az elmúlt évek járatfejleszt...
2019-09-22 13:31:56
Beneda Attila indította el a legszelídebb motorosok felvonulását
... tartották meg a felvonulást.
Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénte...
2019-09-21 12:51:45
Aranyosi Ervin: A példakép
... már
mindent megtanultál,
s tovább adod
mindazt, mit eddig tudtál,
s én tanulok,
hogy én is olyan legyek!
De ma még kicsi vagyok,
csak egy gyerek.

Szeretnék egyszer
olyanná válni mint te,
imádatom, az tiszta
és őszinte,
s ha megnövök,
mindig nyomodban járok,
s talán egyszer
én is olyanná válok.
...
2019-09-21 10:08:30
Novák Katalin: a legszelídebb motorosok felvonulására várják a családokat szombaton
... ingyen osztanak ki a szervezők, jelentkezni a https://csalad.hu/cikk/felvonulnak-a -legszelidebb-motorosok oldalon lehet - tette hozzá az államtitkár.
Kiemelte, a rendezvénnyel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy családban élni jó, és megmutatni, milyen erőforrás rejlik a gyerekvállalásban, a családalapításban.
A rendezvényt második alkalommal tartják meg, tavaly má...
2019-09-20 18:12:23
Jövőre emelkednek a Nemzeti Együttműködési Alap pályázati forrásai
... 1-jétől pedig az egyszerűsített pályázatokat várják, amelyek beadására szintén egy hónap áll rendelkezésre - ismertette korábban a politikus a részleteket.
A döntéseket minél hamarabb szeretnék meghozni, hogy a civilek mihamarabb részesüljenek a sikeres pályázataik alapján elnyert forrásokból - tájékoztatott pénteken Szalay-Bobrovniczky Vince.
A forrásokból szinte bármil...
2019-09-20 17:52:20
Klímaügyi javaslatokat vittek az államfőnek ellenzékiek
...
A Sándor-palota előtt tartott közös sajtótájékoztatójukon elmondták: azt szeretnék, ha a javaslatukban foglaltakat is képviselné Áder János az ENSZ hétfőn kezdődő klímacsúcsán.
Több képviselő is megdöbbenésének adott hangot, amiért az államfő pénteken egy rádióinterjúban Magyarország kisebb felelősségéről beszélt klímaügyben a világ több országához viszonyítva.
Schm...
2019-09-20 17:51:56
1 2 3 ..............4219 .......6328 6329 .......8437 8438 
Címkék: Semjén Zsolt, Polish Airlines Budapest, Beneda Attila, Aranyosi Ervin, Novák Katalin, Nemzeti Együttműködési Alap, Töreki Sándor, Menachem Myers, Budapestről Szentendrére, Köves Slomó, Rolf Schnitzler, Budapest Airport, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Szalay-Bobrovniczky Vince, Áder János, leggyakoribb halálok, tudományért ösztöndíjat, legmagasabb kategóriában, legszelídebb motorosok, családokat szombaton, államfőnek ellenzékiek, egészségipar hatalmas, elismeréssel járó, biztonság témáját, mindennapok biztonsága, közoktatás rendjébe, rendezvény akkor, szentendrei zsinagóga, közösség kíséretével, szöuli összeköttetés, elmúlt évek, rendezvénnyel arra, rendezvényt második, egyszerűsített pályázatokat, döntéseket minél, civilek mihamarabb, sikeres pályázataik, forrásokból szinte, javaslatukban foglaltakat, államfő pénteken, rádióinterjúban Magyarország, világ több, rendőrfőkapitány, minisztériumának, megdöbbenésének, rádióinterjúban, figyelemhiányos, vezérigazgatója, együttműködési,
© 2013 TVN.HU Kft.