Belépés
Becsei Miklós: Ismerve szeretni egymást
... Ő ezt nem várta meg, hanem egy lépéssel gyilkosai előtt járt, és odaadta az életet: Atyám! A Te kezedbe teszem le az én lelkemet! Hátha sokan vagyunk ma este ebben a templomban, akik szeretnénk ezt az imát az utolsó szívdobbanásunk előtt elmondani. Utána már úgysem lehet, de előtte meg nem kötelező. Csak lehet. Azzal, hogy Jézus elmondta ezt az imát, a kereszten nem áldozat lett, ...
2020-10-26 22:29:00
Koncentrációt segítő gyógynövények
... gyógynövényt már ősidők óta alkalmazza a kínai népgyógyászat. Ha gondok vannak a memóriánkkal, mindenképpen támaszkodhatunk rá. Nagyon hasznos lehet még akkor is, amikor az immunrendszerünket szeretnénk megerősíteni, illetve ha krónikus fáradtsággal küzdünk.

A rozmaring és a jó emlékezet kapcsolatban áll egymással. Ezt a csodás illatú fűszert nem pusztán sültek készítés...
2020-10-26 16:32:49
Most úgy látszik
Hogy nincsen remény. Az emberiség vesztébe fut, s egyre többször jut eszembe Arany János Kertben című verse, amelynek a végén az új nemzedékről azt írja, hogy nem jobb az előzőnél. Szeretnénk, ha jobb lenne. Nem tudom, miért kell reménykedni abban, hogy majd az utánunk jövők beváltják álmainkat: az emberiség pusztulása természetes. Előtte még kannibálként fölzabálja önmagát.
E...
2020-10-24 18:59:57
Szentségimádás Krisztus Király előestéjén
... ígéri, hogy akik jót tesznek másokkal, azok elnyerik jutalmukat az Ő országában.
A 2021 szeptemberében tartandó 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve a tetteinkkel szeretnénk kimutatni hitünket a világ felé. Ehhez Jézustól kapunk erőt. Őt imádjuk az Oltáriszentségben, de hozzá imádkozunk otthonunk csendjében is.
Tegyük ezt most hetedik alkalommal ismét köz...
2020-10-24 13:29:19
Mindig az áldozatnak van igaza
... játsszák ki hitét, próbálják meg elvenni az ünnep örömét.
Türelmetlenek vagyunk? Alig lélegeztünk be néhány kortynyit a feltépett ablakokon át beömlő levegőből máris minden kérdésünkre szeretnénk érvényes, egyszeri és megfellebbezhetetlen választ kapni? Igen, hiszen évtizedeken át nem hallottunk mást csak féligazságokat, elharapott szavakat, s a hallgatás emlékművét építtetté...
2020-10-23 18:45:55
Ferenc pápa a világ vallási képviselőivel együtt imádkozik .
... pillanatban, amikor dúl a világjárvány, régi és új háborúk zajlanak - mint a Szíriát tíz éve sújtó háború és az újonnan kitört hegyi-karabahi konfliktus -, Európa szívéből szeretnénk a közös gondolkodás, az imádság és a találkozás ünnepélyes pillanatát ajándékozni a világnak: a jövőbe vetett remény üzenetét, a legnagyobb jó, a Béke nevében" - áll a SantR...
2020-10-20 10:52:39
Goji bogyó gyógyhatásai
... a szervezetet, és nem direkt módon a betegségek kezelésére szolgál.

Mennyi idő után érezhető a Goji berry hatása?
Naponta fogyaszthatjuk a Goji berryt addig, ameddig szeretnénk. Attól függ, hogy mennyi idő után jelentkeznek a hatásai, hogy az egyén szervezete hogyan reagál rá. Legtöbb esetben már 1-2 hét után jelentkeznek pozitív hatásai.

Van-e mellékh...
2020-10-18 00:08:37
Pápa leszel, de vér és erőszak lesz
ADRE PIO DON KAROL WOJTYLÁNAK: "PÁPA LESZEL, DE VÉR ÉS ERŐSZAK LESZ"
Ezen a történelmi és az egyház történelmének fontos napján szeretnénk megosztani Giovanna Rizzani Boschi márkiné tanúságtételét, amelyet Franco D'Anastasio passzionista pap 1996-ban publikált " Isten szolgáinak küldetése " című könyvében .
Giovanna Rizzani Boschi a háború után azonnal a római San Giovann...
2020-10-17 12:34:48
Készítsünk gyógyitalt zellergumóból!
... kétségbe, nincs semmi probléma, csupán használat előtt rázzuk fel mindig az üveget.

A tinktúrához a legjobb szárított zellert használni, viszont ha friss reszelt zellerből szeretnénk elkészíteni, akkor a zeller adagot a háromszorosára kell emelni, a szesz koncentrációja pedig legalább 80% kell hogy legyen.

Zeller bor készítése
Elkészítési mód: 1l fehér...
2020-10-15 00:48:57
Erdei mogyoró – a tél agyfrissítő nasija
... nőknél 58%-kal, a férfiaknál 27%-kal csökkenthető a végbélrák kialakulásának kockázata.

A mogyoróbelet a háztartásban is használhatjuk: ha a világos fabútoron lévő karcolást szeretnénk eltüntetni, be kell dörzsölni vele. (A sötét bútor hasonló, apró sérüléseinek javítására dióbelet ajánlanak.

A magas proteintartalma miatt a mogyorót sokféleképpen hasznosítjá...
2020-10-14 23:36:50
1 2 3 ...........1122 1123 .....1684 1685 ......2244 2245 2246 
Címkék: Becsei Miklós, Szentségimádás Krisztus Király, Arany János Kertben, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra, Ehhez Jézustól, ADRE PIO DON KAROL WOJTYLÁNAK, PÁPA LESZEL, ERŐSZAK LESZ, Giovanna Rizzani Boschi, Franco, világ vallási, lépéssel gyilkosai, utolsó szívdobbanásunk, kínai népgyógyászat, csodás illatú, emberiség vesztébe, utánunk jövők, emberiség pusztulása, 2021 szeptemberében, tetteinkkel szeretnénk, világ felé, ünnep örömét, feltépett ablakokon, hallgatás emlékművét, újonnan kitört, közös gondolkodás, találkozás ünnepélyes, jövőbe vetett, betegségek kezelésére, egyén szervezete, egyház történelmének, háború után, legjobb szárított, zeller adagot, háromszorosára kell, szesz koncentrációja, férfiaknál 27%-kal, végbélrák kialakulásának, világos fabútoron, sötét bútor, magas proteintartalma, mogyorót sokféleképpen, szívdobbanásunk, proteintartalma, támaszkodhatunk, szeptemberében, tanúságtételét, szentségimádás, háromszorosára, fogyaszthatjuk, koncentrációja, kialakulásának, eucharisztikus,
© 2013 TVN.HU Kft.