Belépés
Kövér: szigorodhatnak a fegyelmi szabályok az Országgyűlésben
... pártok jönnek fel. Nagyon sok országban a pártok migrációhoz való viszonya lesz meghatározó, ami a választókat vezetni fogja - jegyezte meg Kövér László.
Arról, hogy Magyarország kivel szeretne szövetségre lépni, azt mondta: mindenképpen azokkal, akik az uniót valóban erősíteni akarják.
Minden ellenkező híresztelés ellenére Magyarország és a Fidesz nem unióellenes, nem...
2018-12-13 21:32:44
Megjelent a Csíksomlyói passió - Egy színházi előadás zarándokútja című könyv
... hallani" - idézte fel.
Az előadást 2019. augusztus 19-én Esztergomban, a bazilika előtt is előadják majd. Szintén az ott élőket bevonva, a környék néptáncegyütteseivel, kórusaival együtt szeretnék bemutatni a produkciót - ismertette.
Az augusztus 18-ai Csíksomlyói passió című előadásról szóló kötet az MMA Kiadó gondozásában jelent meg. Kucsera Tamás Gergely, a Magyar Műv...
2018-12-13 20:42:27
Gondolatok
... bennem zajló érzelmek súlyát, átlapozom emlékeimet. Megnézem honnan jöttem, hol vagyok és merre tartok. HISZEN EZEK HATÁROZZÁK MEG A SZERETET MINTÁIMAT.

Ez alapján tudok és merek szeretni. Ez alapján félek dolgoktól. És ez alapján ragaszkodom, vagy épp nyugszom meg. Ezek zaklatnak fel.

Ez vagyok én, hisz ezt éltem meg.

Ezek az alapok határozzák meg...
2018-12-13 16:57:43
Imádság az idei karácsony teljességéért
... Fiát, majd kiárad ránk.
Amikor tehát olvasom, hogy Pál a ,,Krisztus áldásának a teljességéről" beszél a rómaiaknak, mintha a saját tapasztalatomról számolna be. Mennyire szeretném, ha ti is tudnátok minderről!
Adjunk magunknak időt és csendet ebben az adventi időszakban, és vágyjunk erre a megtapasztalásra. Mondjuk el magunk számára Pálnak az Efézus 3,14-19-be...
2018-12-13 16:44:28
ITM: a kormány feladata, hogy segítse a vállalkozásokat az új követelményekhez alkalmazkodásban
... élethelyzetéhez illeszkedő lehetőségekkel - képzéssel,...
2018-12-13 16:42:29
Advent - Megkezdődött a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Adni öröm! akciója
... adnak az emberek.
Az idén a szervezők összeállítottak egy bevásárlólistát, hogy mire lenne szükségük a nélkülözőknek. A 200 méter hosszú és több ezer tételt tartalmazó listával azt szeretnék elérni, hogy a nehéz sorsú emberek azt találják meg a csomagokban, amire a leginkább szükségük van. A lista az érintett üzletek mellett a metrókban és más hirdetési platformokon is megtal...
2018-12-13 16:02:29
Kétmilliárd forintból gyártási központot alakít ki a Laurastar Kapuváron
... gépeket javítanak - tájékoztatott Tóth Tihamér.
Jean Monney, Laurastar SA elnöke arról beszélt köszöntőjében, hogy a cég ötven embert foglalkoztat, a gyártás indulására a létszámot szeretnék megduplázni.
Peter Burkhard, Svájc magyarországi nagykövete ünnepi beszédében méltatta, hogy a Svájc és Magyarország között a 19. század óta szoros a gazdasági kapcsolat. Meglátása...
2018-12-13 13:01:49
Államtitkár: nemzeti politikává emelkedett a Hungary Helps program
... indult, politikai kezdeményezésként, és tulajdonképpen összefoglalta a magyar humanitárius segítségnyújtás alapelveit.
Mint mondta, ilyen alapelv, hogy Magyarország a migrációt helyben szeretné megelőzni, és, hogy a válságrégiókban nyújt segítséget, hogy ne kelljen útnak indulniuk az ott élő embereknek. Emellett kiemelt figyelmet fordítanak az üldözött keresztény közösségekr...
2018-12-13 12:11:24
A Sárik Péter Trió bemutatja harmadik Jazzkívánságműsor lemezét
... a Kispál és a Borz (Csillag vagy fecske), Caramel (Lélekdonor), az Anna and the Barbies (Márti dala), a Tankcsapda (Mennyország Tourist), a Bikini (Mielőtt végleg elmegyek), a Republic (Szeretni valakit valamiért), a Magna Cum Laude (Vidéki sanzon); az elmúlt években feltűnt előadók közül a Margaret Island (Nem voltál jó) és Pápai Joci (Origó) egy-egy feldolgozott dala is.
Sá...
2018-12-13 10:51:19
Őrizkedni kell a fölösleges szavaktól
... kerüld a sokbeszédű társaságot, mert sok bajt okoz a világi dolgok
hánytorgatása, még ha igaz szándékkal történik is.
Egy-kettőre bemocskol és megejt bennünket a hiúság.
Jobb szeretném, ha többször csöndben maradtam volna, és emberek között nem forgolódtam
volna.

II. De vajon miért beszélünk olyan szívesen, és miért szaporítjuk a szót; noha ritkán té...
2018-12-13 09:55:09
1 2 3 ........12171 12172 ....18257 18258 ....24341 24342 24343 
Címkék: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Adni, Laurastar Kapuváron, Hungary Helps, Sárik Péter Trió, Kövér László, Kucsera Tamás Gergely, Magyar Műv, HISZEN EZEK HATÁROZZÁK MEG SZERETET MINTÁIMAT, Tóth Tihamér, Jean Monney, Laurastar SA, Peter Burkhard, Mennyország Tourist, Magna Cum Laude, Margaret Island, Pápai Joci, fegyelmi szabályok, színházi előadás, idei karácsony, kormány feladata, fölösleges szavaktól, pártok migrációhoz, választókat vezetni, uniót valóban, előadást 2019, bazilika előtt, augusztus 18-ai, alapok határozzák, saját tapasztalatomról, adventi időszakban, szervezők összeállítottak, nehéz sorsú, leginkább szükségük, érintett üzletek, gyártás indulására, létszámot szeretnék, gazdasági kapcsolat, magyar humanitárius, migrációt helyben, válságrégiókban nyújt, üldözött keresztény, elmúlt években, sokbeszédű társaságot, világi dolgok, tapasztalatomról, követelményekhez, alkalmazkodásban, megtapasztalásra, segítségnyújtás, válságrégiókban, bevásárlólistát, országgyűlésben, vállalkozásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.