Belépés
Valami pozitív
... fogadod be EZT AZ ELKÉPESZTŐEN sok infót, változtatást, variálást.

Igen, lehet kényelmetlen lesz egy ideig, de mit számít, ha majd később azokkal lehetsz akiket a legjobban szeretsz?
Sok dolog a fejben.. és még több a Lélekben dől el!

Fogjunk össze és segítsük egymást Ha kell az éteren keresztül egy jó szóval.
A túléléshez szükséges ölelést és pusz...
2020-04-02 12:00:36
Mai harmónia kártyám
... valódi arcát meglátni.
Erre is gondolj: A Bolond kártyája a tarotban. Olvasd Osvát...
2020-03-31 07:35:05
Legyen csodás napotok.
... áradjon ma is rátok puszi. "Isten nevében megáldalak, és imádkozom boldogságodért és a szépségért, amit mások életébe csalsz.

Szereteteden át Isten áramlik keresztül, és mikor szeretsz, akkor Istent sugárzod mások felé.

A Szeretet Isten Jelenléte.

Isten és a Szeretet ugyanazon dolog.

Így mikor Szeretsz valakit, akkor Istent hozod el élet...
2020-03-29 11:33:12
Nagyböjt 5. vasárnap 03.29
... falujában. Ez a Mária kente meg az Urat mirhával, és törölte meg lábait a hajával. A beteg Lázár, az ő testvérük volt.
A két leánytestvér megüzente Jézusnak: ,,Uram, nézd, beteg, akit szeretsz!" Amikor Jézus meghallotta ezt, így szólt: ,,Ez a betegség nem halálos, hanem Isten dicsőségére fog szolgálni, hogy az Isten Fia megdicsőüljön."
Jézus szerett...
2020-03-29 07:56:33
Nagyböjt 5. vasárnap 03.29
... falujában. Ez a Mária kente meg az Urat mirhával, és törölte meg lábait a hajával. A beteg Lázár, az ő testvérük volt.
A két leánytestvér megüzente Jézusnak: ,,Uram, nézd, beteg, akit szeretsz!" Amikor Jézus meghallotta ezt, így szólt: ,,Ez a betegség nem halálos, hanem Isten dicsőségére fog szolgálni, hogy az Isten Fia megdicsőüljön."
Jézus szerett...
2020-03-28 17:46:41
Ferenc pápa rendkívüli Urbi et Orbi áldása a járvány idején
... féltek ennyire? Még mindig nincs bennetek hit?". Uram, a te Igéd a mai estén szíven üt és miránk vonatkozik, mindannyiunkra. Ebben a mi világunkban, amelyet Te nálunknál is jobban szeretsz, a lehető legnagyobb sebességgel robogtunk előre, úgy éreztük, erősek és mindenre képesek vagyunk. Epekedtünk a haszonra, engedtük, hogy felemésszenek minket a tárgyak és megrészegítsen a ...
2020-03-27 20:27:30
Pénzt, egészséget és sikert
... maradtál.

Nem én vagyok az első mostohád;
Bordáim közt próbáid éles kését
Megáldom, s mosolygom az ostobák
Dühödt jaját és hiú mellverését.

Tudom és érzem, hogy szeretsz:
Próbáid áldott oltó-kése bennem
Téged szolgál, mert míg szivembe metsz,
Új szépséget teremni sebez engem.

Összeszorítom ajkam, ha nehéz
A kín, m...
2020-03-26 20:19:54
Harmónia......
... vagy meglepetést is, ami váratlanul érkezik, és boldogságot okoz a számodra, vagy olyan ajándékot, amit te adsz valakinek. Ejtsd ma szerét, hogy apró meglepetést szerezz valakinek, akit szeretsz - akár úgy, hogy ne is tudja, hogy te voltál! Születésnapodon, névnapodon vagy ajándékozós ünnepen kapni ezt a kártyát nagy ajándék, mely rólad szól, téged reprezentál.

Szerel...
2020-03-26 14:37:12
Hiszem,
Hiszem, hogy vagy. Hiszem, hogy nem hagytál el. Hiszem, hogy szeretsz, hogy védel, segítesz, hogy akarod, hogy szóljak helyetted. Hiszem, hogy így is lehet szerelmesnek lenni, hiszem, hogy én és csak én voltam neked minden, hiszem, hogy minden betegséged - lelki-testi nyomorúságod - ellenére is igaz volt, amit mondtál: hogy én voltam az egyetlen az életedben, ami tökéletesen sikerü...
2020-03-25 22:53:02
Vas István versei
... képlet.Ljubomira


És valaki megint csodát
tudott művelni bennem,
és van, újra van a világ
és van benne hova lennem.

Mert ennyi csak, szeretsz és szeretlek,
milyen egyszerű ez, tényleg,
és mindegy, hogy tetted vagy tetetted
az örök átlényegülésnek.

...
2020-03-25 17:58:50
1 2 3 .............1391 1392 .......2087 2088 .......2782 2783 2784 
Címkék: Olvasd Osvát, Szeretet Isten Jelenléte, Amikor Jézus, Isten Fia, járvány idején, legjobban szeretsz, éteren keresztül, túléléshez szükséges, beteg Lázár, lehető legnagyobb, első mostohád, kártyát nagy, örök átlényegülésnek, átlényegülésnek, születésnapodon, megrészegítsen, mindannyiunkra, boldogságodért, felemésszenek, megdicsőüljön, összeszorítom, leánytestvér, szereteteden, elképesztően, változtatást, nyomorúságod, szerelmesnek, kényelmetlen, dicsőségére, sebességgel, ajándékozós, mellverését, meglepetést, meghallotta, világunkban, boldogságot, reprezentál, tökéletesen, váratlanul, megáldalak, betegséged, szépségért, egészséget, rendkívüli, túléléshez, epekedtünk, legnagyobb, névnapodon, vonatkozik, szükséges, legjobban, valakinek, szolgálni, életedben, robogtunk, helyetted, ljubomira, jelenléte, keresztül, megüzente, falujában, variálást, testvérük, szeretlek, nálunknál, ajándékot, szépséget, imádkozom, mosolygom, ugyanazon, mindenre,
© 2013 TVN.HU Kft.