Belépés
A német alkotmányvédelem ellenőrzés alá veszi a legnagyobb ellenzéki pártot
...
A BfV keddi közleménye szerint nyilvános adatok előzetes elemzése alapján a párt egészét a további ellenőrzést igénylő esetek (Prüffall) közé sorolták be, a párt ifjúsági szervezetét (Junge Alternative - JA) és egyik platformját, az A szárny (Der Flügel) elnevezésű szerveződését pedig a gyanús esetek (Verdachtsfall) közé.
Thomas Haldenwang, a BfV elnöke a döntést indokol...
2019-01-15 17:22:39
Regresszió a megszállókról
... között vannak genetikailag és tradíciókban is tiszta egyedek. Nem érdemes azonban tagadni, hogy sok helyen ott vannak a megszállók. Beépültek a tudományba és a politikába, és titkos szerveződéseik mindig is nyilvántartott akadémikus tudománynál 30-40 évre előbbre jártak.
Sz.N.: - Mióta vannak itt?
Doku: - Nincs értelme erről beszélni. Atlantisz vége óta - tehát sok-sok é...
2019-01-11 21:23:45
Farkas Sándor: az elmúlt negyed évszázad legnagyobb kertészeti fejlesztése zajlik
... összesen 68 zöldség-gyümölcs termelői szerveződés működött az országban. Ezekre nélkülözhetetlenül szükség van a versenyképesség és piacra jutás javítása érdekében - mondta. A termelői szerveződések teljes értékesítésének aránya az ország zöldség-gyümölcs kibocsátásán belül tavaly alig haladta meg a 22 százalékot, melynek háromszorosára volna szükség - jegyezte meg.
Ugyancsa...
2018-12-06 14:52:45
Nagy István: a vidék és a vidéki gazdálkodók sikerességének záloga az összefogás
... rendelkező szövetkezet kérte termelői csoportként elismerését, ugyanakkor ez a szám még mindig alacsony. A rendszerváltás előtti és az azt követő negatív tapasztalatok nem segítették a szerveződések újjáalakulását, megalakulását - fejtette ki.
Arról is beszélt, hogy a termelői csoportok jogi hátterét rendelet biztosítja. Huszonkilenc, csaknem az összes ágazatot lefedő csoport...
2018-11-27 14:29:10
Debrecenben tartották az első magyar-román nemzetközi klaszterkonferenciát
... gazdaságfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára.
Kifejtette, a klaszterek szervezése nem állhat meg az államhatárokon, egyre fontosabb, hogy e gazdasági szerveződések a térségünkben a határokon átnyúlva bővítsék tevékenységüket.
Elmondta, hogy a klaszterek története Magyarországon a regionális szerveződésekkel kezdődött a 2000-es évek elején,...
2018-11-21 21:39:42
Regresszió a megszállókról
... között vannak genetikailag és tradíciókban is tiszta egyedek. Nem érdemes azonban tagadni, hogy sok helyen ott vannak a megszállók. Beépültek a tudományba és a politikába, és titkos szerveződéseik mindig is nyilvántartott akadémikus tudománynál 30-40 évre előbbre jártak.
Sz.N.: - Mióta vannak itt?
Doku: - Nincs értelme erről beszélni. Atlantisz vége óta - tehát sok-sok é...
2018-09-28 21:41:36
Megalakult a Kapos-hegyháti natúrpark
... szintjére emelik, aminek nem csak jogtechnikai oka van, hanem emeli a natúrparkok rangját is.
A 38 152 hektáron fekvő Kapos-hegyháti Natúrpark az ország tizenkettedik ilyen tájszintű szerveződése, amelyet Csibrák, Dombóvár, Döbrököz, Dúzs, Kalaznó Kisvejke, Kurd, Lengyel, Mucsi Závod, Mágocs, Mekényes, Nagyhajmás és Hőgyész alkot.
Területén 15 helyi jelentőségű természet...
2018-09-14 15:32:09
Siklósi András: A magyar nemzeti erők tízparancsolata
... ezt mindkét Háznak jóvá kell hagynia. A hivatásrendű Felsőház (kb. 150 fő) tagjait viszont nem választják, hanem az egyes szakmák, kamarák, hivatások, egyházak, nemzetiségek, civil szerveződések stb. (társadalmi súlyuknak megfelelően) delegálják. A törvényjavaslatokat általában a kormány terjeszti be az Alsóháznak, de az ottani képviselők is kezdeményezhetik esetenként. Az Alsóház...
2018-08-16 15:57:45
MSZP: a kormány leépíti a cafeteriát, de a miniszterek fizetését ötmillióra emeli
... évek korporatív olasz államához hasonlította, mert szerinte az Orbán-kormány Mussolini fasiszta államának kiépítéséhez hasonlóan, minden áron szűkíteni akarja az állampolgárok, civil szerveződések, autonómiák mozgásterét.
Arra a kérdésre hogy az MSZP megyei szervezetei mennyire értenek egyet a pártelnöki és a frakcióvezetői tisztég egy kézben tartásával, Korózs Lajos azt mond...
2018-06-21 16:14:47
Kásler Miklós: Szent László az egyik legnagyobb magyar államférfi volt
...
Kásler Miklós a László Gyula-emlékkonferencián tartott történelmi áttekintésében azt mondta, Szent László király nevéhez kötődik az első keresztény aranykor, amikor befejezte Szent István állam- és egyházszervező munkáját.
A miniszter előadásában részletesen elemezte Szent István korát, alkotását és hagyatékát. Kitért arra, hogy Szent István apostoli királyságot hozott l...
2018-06-18 12:11:28
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Farkas Sándor, Nagy István, Siklósi András, Kásler Miklós, Szent László, Junge Alternative, Thomas Haldenwang, Kapos-hegyháti Natúrpark, Kalaznó Kisvejke, Mucsi Závod, Orbán-kormány Mussolini, Korózs Lajos, László Gyula-emlékkonferencián, Szent István, német alkotmányvédelem, legnagyobb ellenzéki, elmúlt negyed, vidéki gazdálkodók, első magyar-román, magyar nemzeti, kormány leépíti, miniszterek fizetését, egyik legnagyobb, párt egészét, további ellenőrzést, párt ifjúsági, gyanús esetek, döntést indokol, termelői szerveződések, ország zöldség-gyümölcs, rendszerváltás előtti, szerveződések újjáalakulását, termelői csoportok, összes ágazatot, klaszterek szervezése, határokon átnyúlva, klaszterek története, regionális szerveződésekkel, 2000-es évek, natúrparkok rangját, ország tizenkettedik, hivatásrendű Felsőház, egyes szakmák, kormány terjeszti, ottani képviselők, kérdésre hogy, frakcióvezetői tisztég, kézben tartásával, első keresztény, miniszter előadásában, szerveződésekkel, alkotmányvédelem,
© 2013 TVN.HU Kft.