Belépés
Felkészültek a szervezők a virágkarnevál biztosítására Debrecenben
... fényfesztivált csinálnak az egyetem központi épületéhez vezető sugárúton, az épületet pedig 3D-animációk vetítésével "keltik életre".
Bódor Edit,a virágkarnevál főszervezője jelezte, csütörtökön 51 prímás lépett fel egyszerre a Nagytemplom előtt, s még aznap elkészült Debrecen kenyere, amelyhez 103 éves kovászt, három féle mustármagot és mézet is felhasználnak.
A nagyerd...
2019-08-17 10:59:31
Több mint 150 zenész lép színpadra vasárnapig a negyedik kecskeméti Jazzfőváros fesztiválon
...
A zenész közölte: az 1920-as, 30-as, 40-es évek tradicionális jazz-zenéire épülő fesztivál csütörtökön ingyenes swingtánctanítással kezdődött a kecskeméti Domb-beachen.
A Jazzfőváros házigazdája, a Bohém Ragtime Jazz Band a fennállásának 35 éves jubileuma alkalmából készített lemezét mutatja be a fesztiválon - ismertette.
Fodor László hozzátette: "hatalmas területe...
2019-08-02 11:41:47
El-selejtező - Marko Nikolic: a döntő gólért jöttünk Vaduzba
...
A szakember úgy vélte: jóval nyugodtabbak lehetnének, ha a múlt héten 1-0-ra megnyert első, hazai mérkőzésen számos nagy helyzetükből legalább még egyet kihasználtak volna. Így ezt csütörtökön, a visszavágón kell megszerezniük. Hozzátette: jobb játékot vár csapatától, mint legutóbb.
A tréner szerint az elmúlt évek teljesítménye alapján a Fehérvár a favorit, ám az első ta...
2019-07-31 19:22:07
Campus Fesztivál - 114 ezren buliztak a debreceni Nagyerdőben
...
Hozzátette: a Random Trip, Pixa, az Ivan and the Parazol, az amerikai hip-hop legenda Delinquent Habits és még számos zenés program zárta a Campus Fesztivál idei kínálatát. A legtöbben csütörtökön Majkára, szombaton pedig a Halott Pénzre voltak kíváncsiak, nézőszámban a pénteki nap volt a csúcs, amikor a jubileumi műsorral érkező Tankcsapda és a titokzatos fekete maszk mögé b...
2019-07-21 16:21:53
Új lemezt készített Iggy Pop
... magam, hátat akartam fordítani mindennek és továbbállni. A Free úgy született, hogy csak hagytam a dolgokat megtörténni" - idézte a közlemény az énekest.
Az új anyag címadó dalát csütörtökön tette közzé a Universal Music.
James Newell Osterberg Jr., azaz Iggy Pop dobosként kezdte karrierjét különféle gimis bandákban, majd 1968-ban alakult meg a punk egyik alappilléreként...
2019-07-18 16:21:38
Dunai hajóbaleset - Pénteken búcsúztatják a Hableány magyar kapitányát és matrózát, módosul a hajóközlekedés
... koreai turista és a kéttagú magyar személyzet. A balesetet követően hét koreait sikerült kimenteni,a többiek meghaltak.
A BKV Zrt. és a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta, hogy a búcsúztató idején a D12-es hajójárat a szokásostól eltérő menetrend szerint, kétóránként közlekedik. A pontos menetrendről a hajóállomásokon, a BK...
2019-07-11 17:41:15
Csütörtökön kezdődik a Bajai Halfőző Fesztivál
... tett szert, és a halászlé mellé négy napon keresztül egyéb szórakoztató programokat is kínál a helybelieknek és a városba látogatóknak.
A Bajai Halfőző Fesztivál július 11-én, csütörtökön hagyományosan a Szentháromság téren belvárosi menettánccal, helyi és környékbeli néptáncegyüttesek, valamint zenekarok fellépésével, a XII. Felső-Bácskai Néptáncgálával veszi kezdetét.
...
2019-07-10 15:02:14
Tusványos - Egy a tábor mottóval szervezik a 30. nyári szabadegyetemet és diáktábort
... Tusványos nagyszínpadán esténként koncerteket nézhet, hallgathat a közönség. Kedden a Magashegyi Underground, és a Quimby, szerdán Nagy Feró és a Beatrice, valamint a Magna Cum Laude, csütörtökön Szabó Balázs bandája és a Kiscsillag, pénteken az Anna and the Barbies és a Bagossy Brothers Company, szombaton pedig az Intim Torna Illegál és Ákos lép fel.
A tábor és a koncertek t...
2019-07-08 21:22:16
Rockmaraton - Négy színpadon százhatvan fellépő hat napon át
... AWS és a Tisztán a cél felé, mellettük a finn Finntroll, a svájci Eluveitie, az orosz Siberian Meat Grinder, a francia Rise of the Northstar és az amerikai Terror ad koncertet.
Csütörtökön érkezik a rendezvény egyik leginkább várt zenekara, a brit Paradise Lost, amely előtt két finn banda, a Wolfheart és az Insomnium zenél, de fellép a svéd Marduk is. A magyar bandák közül a ...
2019-07-08 17:52:19
Hétfőn kezdődik a Nemzetközi Shakespeare Fesztivál Gyulán
... vár belső tereinek felhasználásával és átalakításával magát a történelmi várat is életre keltik.
A Permből érkező U Mosta Theatre Vízkereszt, vagy amit akartok című előadására csütörtökön várják a közönséget, a tbilisi Nodar Dumbadze Professional State Youth Theatre Sok hűhó semmiért című produkciója másnap a fiatalokhoz szól fiatalok előadásában.
A fesztivál zárónapján,...
2019-07-07 08:21:03
1 2 3 ..............46 47 .......69 70 .......92 93 94 
Címkék: Marko Nikolic, Campus Fesztivál, Iggy Pop, Bajai Halfőző Fesztivál, Nemzetközi Shakespeare Fesztivál Gyulán, Bódor Edit, Bohém Ragtime Jazz Band, Fodor László, Random Trip, Delinquent Habits, Halott Pénzre, Universal Music, James Newell Osterberg Jr, Budapesti Közlekedési Központ, Felső-Bácskai Néptáncgálával, Magashegyi Underground, Nagy Feró, Magna Cum Laude, Szabó Balázs, Bagossy Brothers Company, Intim Torna Illegál, Siberian Meat Grinder, Paradise Lost, Mosta Theatre Vízkereszt, Nodar Dumbadze Professional State Youth Theatre Sok, virágkarnevál biztosítására, negyedik kecskeméti, döntő gólért, debreceni Nagyerdőben, egyetem központi, épületet pedig, virágkarnevál főszervezője, zenész közölte, kecskeméti Domb-beachen, múlt héten, visszavágón kell, tréner szerint, elmúlt évek, amerikai hip-hop, legtöbben csütörtökön, jubileumi műsorral, titokzatos fekete, dolgokat megtörténni, punk egyik, kéttagú magyar, balesetet követően, többiek meghaltak, búcsúztató idején, szokásostól eltérő,
© 2013 TVN.HU Kft.