Belépés
A magyar masters vízilabda kétnapos tornán száll vízbe
... Kupa augusztus 12-13-án sorra kerülő négyes döntőjének a keretében kétnapos Masters Strandvízilabda Kupát rendeznek a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.A szervezők közleményükben kiemelték: a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű tornán a nézők "minden bizonnyal utolsó alkalommal" láthatják együtt a medencében a Millennium Masters játékosait, a hazai vízilabda le...
2020-08-01 13:24:26
A magyar masters vízilabda kétnapos tornán száll vízbe a Margitszigeten
...
A szervezők közleményükben kiemelték: a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű tornán a nézők "minden bizonnyal utolsó alkalommal" láthatják együtt a medencében a Millennium Masters játékosait, a hazai vízilabda legendás alakjait, akik Sydneyben, Athénban és Pekingben tagjai voltak az olimpiai aranyérmes keretnek.
A férfiaknál a Magyar Kupában még több forduló vár a ját...
2020-07-30 16:12:07
VinAgora - Rekordszámú nevezéssel tartották meg idén Magyarország egyetlen nemzetközi borversenyét
... valamint Szekszárd városa és a helyi borászok segítőkészségének köszönhetően július 3-5. között sikerült mégis megtartani - idézték fel a szervezők az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményükben.
Tájékoztatásuk szerint a VinAgora a rendkívüli helyzet miatt a megszokotthoz képest kicsit másként zajlott. A külföldi bírálók az elmúlt évekkel ellentétben főleg a környező országokbó...
2020-07-20 19:22:27
Idén nem rendezik meg a Telluride Filmfesztivált
... Filmfesztivállal, de ebben az évben a világjárvány miatt az Oscar-díjátadót is április végére halasztották már, és ősszel még a coloradói filmmustrát sem lehet megtartani.
A szervezők keddi közleményükben azt írták, hogy hónapokig próbálkoztak mindenféle megoldással, de be kellett látniuk, hogy idén nem lehet tető alá hozni a hagyományos fesztivált.
A Telluride Filmfeszt...
2020-07-15 10:29:50
Augusztus 1-jén rendezik meg a 38. Balaton-átúszást
...
A szervezők csütörtöki közleményükben úgy fogalmaznak, hogy "ha az időjárás is úgy akarja", akkor augusztus első napján tartják a hagyományos viadalt, melynek szervezése folyamatosan zajlik.
Az 5200 méteres távra a jelentkezés Révfülöpön, a kikötő melletti labdarúgópályán, 7.00 és 11.45 óra között lesz, rajtolni a kikötőből 8.00 és 12.00 óra között lehet. A cél ezúttal i...
2020-06-25 18:42:18
Papi hivatásokért indul zarándoklat a gencsapáti Szentkúthoz
... a szombathelyi Sarlós Boldogasszony Székesegyház elől, a tervek szerint 15 órakor érkezik Gencsapátiba, ahol a megyés püspök mutat be szentmisét - fűzték hozzá.
A szervezők közleményükben felhívták a figyelmet arra, hogy a zarándokok vigyenek magukkal az arc eltakarásához szükséges eszközt.
Az életének 53. évében, 2012-ben elhunyt Miszori Zoltán több mint tíz évig volt p...
2020-06-08 16:52:37
Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál
...
A szervezők közleményükben felidézik, hogy a különleges eseménysorozat, amelyet a koronavírus-járvány kapcsán meghozott, lakhelyelhagyást korlátozó intézkedések ihlettek, száznál is több hazai fesztivál, klub és kulturális intézmény összefogásával indult március 21-én.
A fesztivál szervezői - a VOLT Produkció társadalmi munkában dolgozó stábja - arra vállalkoztak, hogy ...
2020-05-22 13:11:48
Völgyhétvégéket rendeznek a Művészetek Völgye szervezői ősszel
...
A Művészek Völgye szervezői szerdai közleményükben hangsúlyozták: bár az idén a koronavírus-járvány miatt elmarad a fesztivál, a harmincéves jubileumot 2021-ben megünneplik, és a tervezett Völgy30 programcsomag is átkerül a következő évre. Ebben tíz napon át minden fesztiválévből megidéznek majd egy-egy programot eredeti formájában.
A fesztivál közönségének idén kora ős...
2020-05-20 13:47:46
Koronavírus - Két brit fesztivált és a francia Rock en Seine-t is lefújták
... szervezők ígérete szerint a két fesztivál 2021-ben visszatér. Az idei rendezvényekre váltott jegyek jövő nyáron is érvényesek lesznek, de vissza is lehet váltani őket.
Mint közleményükben írták, mostanra egyértelmű vált, hogy a két zenei rendezvény megtartása idén kivitelezhetetlen.
A hagyományosan a readingi Richfield Avenue-n tartott fesztivál 105 ezer, a leeds-i Bram...
2020-05-13 19:30:23
Koronavírus - Egy évvel elhalasztották a brüsszeli nemzetközi kortárs művészeti vásárt
... Art Bussels hagyományosan áprilisban kezdődött volna, ám a szervezők a járvány miatt korábban június végére halasztották. A rendezvény honlapján (artbrussels.com) szerdán megjelent közleményükben azonban a belga kormány legutóbbi rendeletére hivatkozva - amely augusztus végéig betiltott minden tömegrendezvényt - azt írták, hogy ennek következtében idén már nem tartják meg a művész...
2020-04-19 16:21:46
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Telluride Filmfesztivált, Maradj Otthon, Művészetek Völgye, Masters Strandvízilabda Kupát, Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában, Waterpolo Masters Summer Cup, Millennium Masters, Magyar Kupában, Telluride Filmfeszt, Sarlós Boldogasszony Székesegyház, Miszori Zoltán, VOLT Produkció, Művészek Völgye, Richfield Avenue-n, magyar masters, gencsapáti Szentkúthoz, francia Rock, évvel elhalasztották, brüsszeli nemzetközi, keretében kétnapos, margitszigeti Hajós, szervezők közleményükben, hazai vízilabda, olimpiai aranyérmes, helyi borászok, rendkívüli helyzet, megszokotthoz képest, külföldi bírálók, elmúlt évekkel, környező országokbó, világjárvány miatt, coloradói filmmustrát, szervezők keddi, hagyományos fesztivált, szervezők csütörtöki, hagyományos viadalt, 5200 méteres, jelentkezés Révfülöpön, kikötő melletti, szombathelyi Sarlós, tervek szerint, megyés püspök, figyelmet arra, zarándokok vigyenek, különleges eseménysorozat, fesztivál szervezői, harmincéves jubileumot, tervezett Völgy30,
© 2013 TVN.HU Kft.