Belépés
A pycnogenol (tengerparti fenyő kérge) gyógyhatásai
... sejtek elburjánzásának kialakulásában is nagy szerepe van.

Különleges tulajdonsága, hogy zsírban és vízben is jól oldódik, ezért a test legtöbb sejtje könnyen felveszi, így a szervezet szinte minden sejtjére hatással van.

Gyógyhatását már a XIV. században ismerték. A belőle készült teának fiatalító hatást tulajdonítottak és sikerrel gyógyítottak vele sok isme...
2020-10-20 01:14:47
Az anyósnyelv (Sansevieria trifasciata) gyógyhatásai
... vegyszereket, megköti a szén-dioxidot,
- jelentős mennyiségű benzolt, formaldehidet, illetve triklór-etilént tud kiszűrni a levegőből,
- javítja az anyagcserét és erősíti a szervezet védekezőképességét,
- csökkenti a magas vérnyomást és a fejfájások gyakoriságát,
- friss leveléből facsart lé gyógyítja fülgyulladást.
Forrás : https://egeszsegt...
2020-10-19 23:50:37
Az eperfa levelének gyógyhatásai
... csökkentik a vércukor szintjét, így a 2-es típusú cukorbetegség tüneteinek enyhítésében is segítséget nyújthat. Ilyen vegyületek az iminocukorfélék, amelyek segítenek meggátolni, hogy a szervezet az összetett cukrokat egyszerű cukrokká bontsa, így a vércukorszint sem fog drasztikusan megugrani.

Az eperfalevél gyógyhatása
- A levelek más fontos tápanyagokat is tar...
2020-10-19 00:57:20
A fekete áfonya gyógyhatásairól


A fekete áfonyában számos olyan antioxidáns található, mely a szervezet számára fokozott védelmet biztosít az oxidatív stresszel szemben, többek között a szív- és érrendszer tekintetében.

A fekete áfonya (Vaccinium myrtillus) egy gyümölcstermő növény, melyn...
2020-10-19 00:49:33
A homoktövis gyógyhatásairól
... méregtelenítésében, sejtjeinek regenerálódásában és működésének javításában.
- A benne található értékes anyagoknak köszönhetően jelentősen erősítheti az immunrendszert, s így fokozhatja szervezetünk ellenállóképességét. Az egészségmegőrzésben és a különböző problémák kialakulásának megelőzésében így mindenki számára hasznosnak bizonyulhat, de különösen a gyengébb immunrend...
2020-10-19 00:12:06
Alvás
... tudom, hogy mikor aludtam el, de ha összeadom az éjszakás utáni nappali alvást és ezt, akkor a kettő átlaga 7-8 óra között van, ami az ajánlott átlagnak felel meg. Igaz csak átlag, de a szervezet elveszi azt ami neki kell.
A mai sült csirke egészben jól sikerült. Csak sóztam és vegetával szórtam meg, illetve pici citrom levet kapott. Régen sütöttem így egyben, az utolsó az ú...
2020-10-18 21:05:05
A céklalevél gyógyhatásairól
... B2- és C-vitamint, valamint az ásványi anyagok közül folsavat, foszfort, ként, nátriumot, káliumot, valamint magnéziumot. Jelentős szerepe van a méregtelenítésben, és kordában tartja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. A szervezet a zöldségek közül a céklából tudja kinyerni a legtöbb vasat.

Mire jó a céklalevél?

Gyümölcscentrifugába téve a gyökér mellé, a léb...
2020-10-18 00:58:23
A zellerszár gyógyhatásairól
... már nagyon sokat tehetünk szívünk egészségéért és az ereinket érintő súlyos betegségek kivédéséért.
- A zellerszár olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek segítik kordában tartani a szervezet sav-bázis egyensúlyát és segítenek megakadályozni a test elsavasodását.
- B-vitamin tartalmának köszönhetően idegerősítő tulajdonságokkal rendelkezik. Segít megnyugodni szorongás v...
2020-10-18 00:45:19
Goji bogyó gyógyhatásai


A Goji berry erősebbé és ellenállóbbá teszi szervezetünket a baktériumok és a vírusok elleni harcban, mivel bőségesen tartalmaz olyan összetevőket, amelyek fokozzák az immunrendszer működését.

Kinek érdemes fogyasztani?
Korra és nemre való tekintet n...
2020-10-18 00:08:37
Miért fogyasszunk foszforban gazdag élelmiszereket?


A foszfor a kalcium után a csont egészségének megőrzéséhez szervezetünk második legfontosabb eleme. Minden étrend nélkülözhetetlen alkotóeleme.

A foszfor egészségügyi előnyei között szerepel az egészséges csontképződés, a jobb emésztés, a szabályozott kivál...
2020-10-17 23:51:09
1 2 3 .....5002 5003 ..7503 7504 ...10004 10005 
Címkék: eperfa levelének, fekete áfonya, homoktövis gyógyhatásairól, céklalevél gyógyhatásairól, zellerszár gyógyhatásairól, test legtöbb, szervezet szinte, belőle készült, magas vérnyomást, fejfájások gyakoriságát, vércukor szintjét, 2-es típusú, összetett cukrokat, eperfalevél gyógyhatása, fekete áfonyában, szervezet számára, oxidatív stresszel, gyümölcstermő növény, benne található, különböző problémák, gyengébb immunrend, éjszakás utáni, kettő átlaga, ajánlott átlagnak, szervezet elveszi, ásványi anyagok, szervezet sav-bázis, zöldségek közül, céklából tudja, legtöbb vasat, gyökér mellé, ereinket érintő, zellerszár olyan, test elsavasodását, vírusok elleni, immunrendszer működését, kalcium után, csont egészségének, foszfor egészségügyi, egészséges csontképződés, jobb emésztés, szabályozott kivál, nélkülözhetetlen, tulajdonságokkal, gyógyhatásairól, iminocukorfélék, elburjánzásának, tulajdonítottak, megakadályozni, kialakulásában, immunrendszert, élelmiszereket, szervezetünket, kialakulásának, megelőzésében,
© 2013 TVN.HU Kft.