Belépés
Koronavírus - Kiemelt feladat az idősek ellátása a vidéki városokban
... szervezetesegítségével.
Szolnokon március közepe óta jelezhetik a szolnoki, nem gondozásban lévő idősek, ha az alapvető élelmiszerek, illetve gyógyszereik beszerzéséhez segítséget kérnek. Ezzel kezdetekben több mint hétszáz idős élt, májusban viszont már csak mintegy ötvenen.


Békéscsabán 124, 70 év feletti idős ember élt az önkormányzat által felajánlott se...
2020-05-15 16:16:24
A nemzeti összetartozás évének jegyében hirdetik meg a 2020-as Versünnep Fesztivált
... nyelvet és a magyar nyelven születő irodalmi alkotásokat.
Kiemelte: a Versünnep már nemcsak a professzionális művészeknek ad lehetőséget a találkozásra, hanem a civilek számára is. Kezdetekben csupán vers- és prózamondás kategóriában lehetett jelentkezni a versenyekre, de hét éve a társművészetek előtt is megnyitották az utat.
Elmondta: a nemzeti összetartozás évének jeg...
2019-11-29 13:01:42
Franciaországi zavargások - Macron a tüntetéseknek köszönhetően váltott stílust
... elnök XVI. Lajos király 1793-as lefejezésére utalva a francia forradalomban.
"Számomra az a kihívás, hogy jobban odafigyeljek arra, amit az emberek mondanak, mint ahogy azt a kezdetekben tettem" - hangsúlyozta a francia elnök a tíz nappal ezelőtt a hivatalában kamerával is rögzített lapinterjúban.
A Franciaországot sújtó társadalmi válságot érintő kérdésre Emmanuel Mac...
2019-09-20 15:21:50
Szili: a Csemadok az összefogás megjelenítője a Felvidéken
... politikusokat egyaránt látni lehetett - megtelt a történelmi épület tükörterme.
A miniszterelnöki megbízott felidézve a Csemadok megalakulásának körülményeit, rámutatott: a szervezet kezdetekben azt biztosította, hogy a lakosságcsere által "lefejezett" felvidéki magyarságnak legyen egy, a kultúrát ápoló értelmi épület tükörterme.
A miniszterelnöki megbízott felidézve a C...
2019-09-16 20:22:59
Kurt Rieder: A könyörtelen Waffen-SS
... Védosztagban: voltak katonák, akik saját életüket sem tekintették értéknek, és akadtak olyanok is, akik vész idején riadt nyúlként iszkoltak tova.

Annak ellenére, hogy az SS a kezdetekben a hitleri fajpolitika legfőbb megnyilvánulása volt, a háborús veszteségek felszaporodásával a gárdaalakulat ugyancsak heterogénné vált. Kezdetben csakis olyan önkéntesek jutottak tagsá...
2019-04-29 07:58:56
Óvintézkedések cukorbetegek testedzéséhez
... részt az esetleges problémák elkerülése és az állapotváltozás nyomon követése érdekében.

Azonban azt már jó, ha most tudja, hogy olyan edzéstervet érdemes kidolgozni, amely a kezdetekben nem terheli meg olyan nagyon a szervezetét. Kezdetben elegendő hetente három alkalommal edzeni. Egy-egy edzés pedig ne tartson tovább 15-20 percnél. Később aztán fokozatosan lehet növel...
2018-09-25 20:22:33
Londoni tűzvész - Lassan halad a segélyek folyósítása a túlélőknek és a károsultaknak
...
A Charity Comission tájékoztatása szerint a túlélőknek és a károsultaknak szánt segélyek célba juttatását megnehezítette a kezdetekben, hogy nehezen lehetett velük kapcsolatba lépni, mások pedig még mindig nem jelentkeztek.
A Grenfell Tower június 14-i katasztrófájában legkevesebb nyolcvanan vesztették életüket. A segélyeket elsősorban azoknak szánják, akik elvesztették...
2017-08-11 12:22:21
EFOTT - 120-130 ezer embert várnak a fesztiválra
... Erőforrások Minisztériumának felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára felidézte, hogy 1976 óta rendezik meg az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, amelyen a kezdetekben csupán mintegy háromszázan vettek részt.
A fesztivált, amelynek látogatószáma 2015-ben lépte át a százezret, eredetileg minden évben más-más helyszínen rendezték, ám 40 év utá...
2017-07-12 18:27:37
A francia parlament meghosszabbította november 1-ig a rendkívüli állapotot
... őrizetét rendelték el, jelenleg már csak 62-en vannak házi őrizetben. A belügyminiszter szerint a rendőrség most már sokkal célzottabban használja a rendelkezésére álló eszközöket, mint kezdetekben.
Tizenkét jogvédő szervezet arra figyelmeztette a képviselőket, hogy "ne gondolják azt, hogy Franciaországban feloldják a rendkívüli állapotot, amikor éppen arról van szó, hogy má...
2017-07-07 07:04:21
Az édesgyökér
Az édesgyökér régóta ismert növény és már a kezdetekben tisztában voltak a gyógyhatásaival. A köhögéscsillapításra és görcsoldásra természetes gyógymódot jelent. Ma azt is tudjuk, hogy milyen egyéb rendellenességek és bántalmak megszüntetésére ajánlatos.

Különleges

Háromszor-négyszer édesebb a cukornál és csak a burgonya terjedése szorította vissza az édesgyök...
2016-11-20 16:04:26
1 2 3 4 5 
Címkék: Versünnep Fesztivált, Kurt Rieder, Emmanuel Mac, Charity Comission, Grenfell Tower, Erőforrások Minisztériumának, Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, idősek ellátása, vidéki városokban, nemzeti összetartozás, 2020-as Versünnep, tüntetéseknek köszönhetően, összefogás megjelenítője, könyörtelen Waffen-SS, segélyek folyósítása, francia parlament, rendkívüli állapotot, alapvető élelmiszerek, önkormányzat által, magyar nyelven, professzionális művészeknek, civilek számára, társművészetek előtt, francia forradalomban, emberek mondanak, kezdetekben tettem, francia elnök, hivatalában kamerával, történelmi épület, miniszterelnöki megbízott, szervezet kezdetekben, lakosságcsere által, kultúrát ápoló, hitleri fajpolitika, háborús veszteségek, gárdaalakulat ugyancsak, esetleges problémák, állapotváltozás nyomon, károsultaknak szánt, segélyeket elsősorban, kezdetekben csupán, belügyminiszter szerint, rendőrség most, rendelkezésére álló, édesgyökér régóta, kezdetekben tisztában,
© 2013 TVN.HU Kft.