Belépés
Energianövelő táplálékok és italok
... az energiatermelésben.

A tojással kapcsolatban bebizonyosodott, hogy nagyon egészséges táplálék, hiszen fehérjékben rendkívül gazdag és egy nagyszerű energiaforrás is a szervezetünk számára. A tojás olyan aminosavat tartalmaz ugyanis, amely elősegíti az energiatermelést, emellett B-vitaminokban is gazdag, ami szintén emelheti az energiaszintünket.

Az édesburg...
2021-06-12 22:32:40
Fáradtságunk okai
... táplálkozásunkhoz. Az emberek gyakran fogyasztanak kávét amikor fáradtak. A kávé koffeint tartalmaz, ami felpörget ugyan egy időre, de a túl sok koffein stresszhormonokat szabadít fel a szervezetünkben és ettől csak még fáradtabbak és kimerültebbek leszünk. A fáradtságnak nagyon sok oka lehet még, cikkünkben most ezeket soroljuk fel.

Sokan a cukros ételeket és a magas g...
2021-06-10 22:52:41
Hogyan készítsünk banánteát?
... magnézium-tartalma is támogatja az alvásunkat.

Egy tanulmány arról számolt be, hogy idősebb emberek esetében kifejezetten pozitív hatással van az alvásra a magnézium, mint a szervezetünk számára az egyik legfontosabb ásványi anyag. A triptofán is segít elaludni, mert álmosak leszünk tőle, és nem kell attól tartanunk, hogy nem fogunk tudni elaludni, hiszen ez a vegyület ...
2021-06-10 22:25:05
A méz megédesíti az életünket
... édesítőszer, amely az egyik legrégebbi táplálék az emberiség történelmében. A méhek által előállított méz nemcsak finom és egészséges, hanem nagyon sok pozitív hatást is kifejthet a szervezetünkben.

A méz aminosavakban bővelkedik, amelyek elengedhetetlenek a gyógyuláshoz, de a betegségek megelőzésében is kiemelkedő a szerepük. B-vitaminokban is bővelkedik, melyek energi...
2021-06-05 23:16:38
A dehidratáció szemmel látható és nem látható jelei
... csak keveset iszunk.

Ne várjuk meg, míg szomjasak leszünk, akkor is igyunk félóránként, óránként, ha éppen nem érzünk szomjúságot. Hiszen ha már szomjasak vagyunk, akkor a szervezetünk már régóta szomjazik, és ezt nem lenne szabad megvárni. Amennyiben elegendő vizet iszunk mindennap, akkor a száj nyálkahártyája nedves marad és elegendő nyálunk is termelődik. Amennyiben ...
2021-06-04 23:24:50
A céklalé a szájüregi baktériumok és a szív- és érrendszeri
... és ezzel mind-mind csak jót teszünk a szívünknek és érrendszerünknek.

A szájüregi baktériumokkal kapcsolatban pedig az igazolódott be, hogy negatív hatást gyakorolnak a szervezetünk működésére. A legutóbbi kutatások szerint azonban a céklalé rendszeres fogyasztása nagyon is pozitívan hat a szájüregben lévő baktériumokra, pontosabban neki köszönhetően a jó baktériumok le...
2021-06-04 23:02:01
Az immunrendszer működésének növelése
A gyömbér és a sárgarépa külön-külön is kiválóan energizálja a szervezetünket, együttesen viszont igazi tápanyagbombának számítanak. Mindkettő nagy mennyiségben tartalmaz C- és A-vitamint, illetve béta-karotint és folsavat.

A hagyományos ájurvédikus gyógyászatban számtalan betegség kezelésére alkalmazzák a gyömbért és a sárgarépát, hiszen mindkettő nagyon hasznos köhögés...
2021-05-24 20:17:44
Csakrák kövei
... mely örömöt ajándékoz. A halottak feje alá helyezték, hogy bevilágítsa útjukat.

ACHÁT




Elsősorban a tüdőre hat. Füstmérgezés esetén segít, hogy szervezetünk visszanyerje természetes egyensúlyát. Ha valaki szeretne felhagyni a dohányzással, jó hasznát veheti ennek a kőnek.
Javítja a sejtek regenerációs képességét, és hatással van a vérkép...
2021-05-23 17:02:27
Egészséges szokások, amelyek növelik az életminőséget
... melyeket, ha már holnaptól elkezd, sokat tesz az egészsége megőrzése érdekében.

Fontos szempont a betegségek megelőzése szempontjából, hogy mindig hidratáltak legyünk. A szervezetünknek elsősorban vízre, jó minőségű vízre van szüksége. Ha már unjuk az ízét, ihatunk gyógyteákat is, melyek tele vannak antioxidánsokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A gyógyteák össze...
2021-05-22 22:17:27
Sikeres fogyás rostokkal
...

Minden diéta Achilles-ina az étvágy érzet. A leghatékonyabban akkor tudunk fogyni, ha képesek vagyunk kontrollálni éhség érzetünket és csak a szükséges napi kalóriát visszük be szervezetünkbe. Az étvágy érzést több tényező is befolyásolja, többek között az, hogy mikor eszünk,mit eszünk, az elfogyasztott táplálék zsír, szénhidrát, fehérje és rost tartalma, mennyi vizet...
2021-05-17 08:57:05
1 2 3 ........................148 149 ............222 223 ...........295 296 297 
Címkék: dehidratáció szemmel, szájüregi baktériumok, immunrendszer működésének, tojással kapcsolatban, nagyszerű energiaforrás, szervezetünk számára, tojás olyan, emberek gyakran, kávé koffeint, fáradtságnak nagyon, cukros ételeket, tanulmány arról, egyik legfontosabb, egyik legrégebbi, emberiség történelmében, méhek által, betegségek megelőzésében, száj nyálkahártyája, szájüregi baktériumokkal, szervezetünk működésére, legutóbbi kutatások, céklalé rendszeres, szájüregben lévő, sárgarépa külön-külön, hagyományos ájurvédikus, halottak feje, sejtek regenerációs, egészsége megőrzése, betegségek megelőzése, szervezetünknek elsősorban, gyógyteák össze, étvágy érzet, leghatékonyabban akkor, szükséges napi, étvágy érzést, elfogyasztott táplálék, leghatékonyabban, antioxidánsokkal, tápanyagbombának, energiatermelést, érrendszerünknek, szervezetünknek, szervezetünkben, bebizonyosodott, nyálkahártyája, szervezetünkbe, baktériumokkal, szervezetünket, szempontjából, életminőséget, immunrendszer, aminosavakban,
© 2013 TVN.HU Kft.