Belépés
Immunrendszer erősítés bíbor kasvirággal, C-vitaminnal, cink
... nagyobb támadásba lendülhetnek, mint nyáron, ezért télen sokkal gyakoribb a nátha és az influenza az emberek körében.

Azonban már az influenzaszezon előtt felkészíthetjük a szervezetünket ezeknek a kórokozóknak, baktériumoknak és vírusoknak a támadására. Az immunfunkciók javíthatók, erősíthetők. Mutatjuk is, hogy milyen kiegészítőkkel és tápanyagokkal támogathatjuk az i...
2021-01-18 20:15:19
Köles és gyógyhatásai
... Magyarországon, az Alföldön régen leginkább a vörös kölest termesztették.

A rizshez hasonlóan sokrétűen beépíthető napi étkezésünkbe. Hűvös napokon kiváló eledel, belülről melegíti szervezetünket. Főzési ideje rövid, 15-20 perc, háromszoros mennyiségű vizet kell hozzáadni, és néha kevergetni, mert könnyen letapad.
Glutén- és laktózérzékenyeknek is ajánlott.
F...
2021-01-12 22:49:27
Mit együnk télen, hogy ne legyünk depressziósak?
... kell ennünk, melyek immunfokozók és kellően energizálnak.

Az egyik ilyen táplálék lehet az alma, amely nagyon sok hasznos tápanyagot tartalmaz és energiával látja el a szervezetünket. Nem beszélve arról, hogy az almában rengeteg rost is van, ami jótékonyan hat az emésztésünkre.

Energiát szolgáltathat a szervezetünk számára a dió is, amely tele van értékes feh...
2021-01-09 20:52:32
Immunvédő stratégiák víruskrízisben
... gyulladáscsökkentő hatású.

Ahogy már érintettük is korábban, az elhúzódó Covid-19 járvány miatt még erősebb stressz ér bennünket napi szinten, ami hosszú távon gyengíti a szervezetünket, főként az immunrendszerünket. Milyen tanácsai vannak hétköznapi stresszoldásra?

Fontos, hogy tudatosan álljunk a stresszhez és találjuk meg a lehetőségek között a számunkra m...
2021-01-01 19:42:03
Az uborka jótékony hatásai
... fejfájás ellen néhány szelet uborkát kell lefekvés előtt elfogyasztani. Az uborka elég cukrot-, B-vitamint és elektrolitokat tartalmaz ahhoz, hogy számos alapvető tápanyaggal töltse fel szervezetünket, csökkentve a másnaposság érzetét és a fejfájás intenzitását.

8. Fogyás és emésztés elősegítő - Az alacsony kalória-és magas víztartalmú uborka ideális étel fogyni é...
2020-12-28 20:08:58
Az immunrendszer működése és betegségei
... leszünk.

Az immunrendszerünk le is gyengülhet, ezt nevezzük alulműködésnek. Ez leginkább akkor fordul elő, amikor sorozatosan fertőzéseket kapunk el, vagy olyan jelentős terhelés éri a szervezetünket, mint például a daganatos betegség. Ezzel ellentétes állapot, amikor túlzottan és indokolatlanul aktív, ami allergiás reakciókat, illetve autoimmun betegségeket eredményezh...
2020-12-18 10:41:34
A téli megfázás gyors gyógyítása házi praktikákkal
... megfázás tüneteit enyhíti, de köhögés ellen is nagyon hatékony. Az ananászlé egy kis vízzel hígítva a megfázás időszakában segíthet a köhögés csillapításában és egyúttal feltölti a szervezetünket értékes tápanyagokkal.

Ha meg vagyunk fázva, ha betegek vagyunk, mindenképpen fogyasszunk gyömbért, hiszen ez az egyik legjobb gyulladáscsökkentő gyógynövény, a torok irritáció...
2020-12-13 20:39:20
A licsi ogyasztás előnyei
... kevés kalóriával rendelkezik, nincs benne telített zsír és koleszterin, így ideális azok számára, akik fogyni szeretnének.

A licsi fogyasztása ...
2020-12-12 19:06:59
A virágpor gyógyhatásairól
... ember allergiás szokott lenni, hanem pont az ellenkező hatást kifejtőket. A méhek azokat a virágpor szemcséket gyűjtik be, amelyek képesek az allergiát okozó pollenekkel szemben szervezetünket ellenállóvá tenni.

Vegye azonban figyelembe, hogy sokfajta virágpor allergia létezik, ebből kifolyólag a pollen allergiás betegségektől szenvedők, a nyers virágpor fogyasztása elő...
2020-12-11 21:12:40
Győgyteák
... rendelkezik, bátran fogyasszuk emésztési rendellenességek és álmatlanság esetén is. Rendszeres fogyasztásával a szívbetegségek és a daganatos megbetegedések ellen is erősíthetjük a szervezetünket. Természetesen egyetlen tea sem elegendő önmagában a rákos betegség ellen, mindenképpen oda kell figyelnünk az egészséges életvitel egyéb aspektusaira is.

A gyömbérből készült ...
2020-12-11 20:36:08
1 2 3 ....................125 126 ...........188 189 ..........249 250 251 
Címkék: uborka jótékony, immunrendszer működése, téli megfázás, licsi ogyasztás, virágpor gyógyhatásairól, emberek körében, influenzaszezon előtt, szervezetünket ezeknek, immunfunkciók javíthatók, vörös kölest, rizshez hasonlóan, egyik ilyen, almában rengeteg, szervezetünk számára, elhúzódó Covid-19, lehetőségek között, uborka elég, másnaposság érzetét, fejfájás intenzitását, alacsony kalória-és, daganatos betegség, megfázás időszakában, köhögés csillapításában, szervezetünket értékes, egyik legjobb, torok irritáció, licsi fogyasztása, ellenkező hatást, méhek azokat, virágpor szemcséket, allergiát okozó, pollen allergiás, nyers virágpor, daganatos megbetegedések, rákos betegség, egészséges életvitel, gyömbérből készült, rendellenességek, immunrendszerünk, gyógyhatásairól, felkészíthetjük, influenzaszezon, csillapításában, víruskrízisben, szervezetünket, baktériumoknak, fogyasztásával, magyarországon, szívbetegségek, kiegészítőkkel, megbetegedések, alulműködésnek, indokolatlanul, stresszoldásra, elektrolitokat,
© 2013 TVN.HU Kft.