Belépés
Krónika 5. rész (azonnali kérdések, kérdések)
... mindig nem adta vissza mandátumát - jegyezte meg.
Szerinte 2010 előtt hasonló stílusú megnyilvánulások sokaságával lehetett találkozni, Budapest utcáin szabadon vonulhattak olyan szervezetek, amelyek antiszemita, gyűlöletkeltő mondatokat hangoztattak. A baloldali pártok érdemi lépést nem tettek ellenük - közölte.
Közölte, 2010 után a mostani kormány minden eszközt bevete...
2018-12-10 17:22:05
Fülöp Attila: pályázatot ír ki a kormány a tanodák támogatására
... jövő év lesz az első, amikor a tanodák a költségvetésben rögzített 2,5 milliárd forintos állami támogatásra pályázhatnak.
Az államtitkár beszélt arról, hogy a pályázaton azok a szervezetek indulhatnak, amelyek tanodai szolgáltatást nyújtottak az elmúlt egy évben és ezt szeretnék fenntartani a jövőben is.
Hozzátette, hogy minden tanoda 12-15 millió forint támogatásra pál...
2018-12-10 11:11:58
Francia zavargások - A párizsi tüntetők tíz százaléka került őrizetbe
... szerint, aki ugyanakkor kizárta, hogy a minimálbér nettó 1200 eurós összegét jövőre az infláción felüli mértékben megemelnék.
A köztársasági elnök hétfő délelőtt fogadja a szakszervezetek és a munkáltatói szervezetek képviselőit, a helyi választott képviselők egyesületeinek vezetőivel, valamint a szenátus és a nemzetgyűlés elnökeivel együtt.
A sárgamellényesek többsége a...
2018-12-10 07:04:01
Szili Katalin: a kárpátaljai magyarságnak éreznie kell, hogy az anyaország mellette áll
... kell vennie, hogy a politikai szempontok nem írhatják felül az emberi szempontokat.
Szili Katalin méltatta és a Kárpát-medencében is példaértékűnek nevezte a kárpátaljai magyar szervezetek összefogását. Az anyaország is mindent megtesz azért, hogy a kárpátaljai magyarság küzdelme hatékony legyen, hogy sikerüljön visszaszereznie az új ukrán oktatási törvény 2017. szeptember 5-...
2018-12-08 17:46:58
Tömegdemonstrációt tart a Liga és az Öt Csillag Mozgalom is szombaton Rómában
... nagysebességű vasútvonal (olaszul Tav) megépítése ellen tiltakozik az alpesi környezet pusztításának megakadályozására.
A No Tav táborához nem csak környezetvédők, hanem baloldali szervezetek és pártok is csatlakoztak köztük az M5S, amely szintén környezetvédő mozgalomként indult útjára és zászlajára eredetileg a vasútvonal megépítésének leállítását tűzte ki. Az öko-terroris...
2018-12-08 08:56:00
MNB: a hitelintézetek 462 milliárd forint adózás előtti nyereséget értek el az első három negyedévben
... növekedésben szerepet játszott az is, hogy a nemzetközi pénzügyi sztenderdet, az IFRS-t alkalmazó hitelintézetek 2018-tól egységesen a működési költségek között jelentik a pénzügyi szervezetek különadóját és a tranzakciós illetéket is. Az értékvesztés és a kockázati céltartalék változása 42 milliárd forinttal növelte a hitelintézetek eredményét az első három negyedévben, azaz szek...
2018-12-07 17:42:10
Párbeszéd: szállítsák le alacsonyabbra a légszennyezettség tájékoztatási és riasztási fokozatainak határértékei
... sem. Ez azért történhetett meg, mert olyan magas szintre állították be ezeket a riasztási fokozatokat - hangsúlyozta.
V. Naszályi Márta egyúttal azt javasolta, hogy az illetékes szervezetek azonnal tájékoztassák a főváros lakosságát, amikor a légszennyezettség eléri az egészségügyi határértéket.

A sajtótájékoztatón részt vett a Párbeszéd szóvivője is, aki azt mondt...
2018-12-07 11:41:29
Differenciált minimálbért vezettek be Romániában a felsőfokú végzettségűek számára
... kezdődően nem lehet 2350 lejnél kisebb a bruttó bére, ami legalább 14 lejes órabérnek felel meg.
A kormányhatározatba nem került bele az a korábban beharangozott, de a munkáltatói szervezetek által kifogásolt előírás, amely általában minden legalább 15 éve munkaviszonyban lévő alkalmazottnak az emelt (2350 lejes) minimálbért irányozta volna elő.
A vállalkozói szféra éles...
2018-12-07 11:21:28
Az Operaház-felújítással kapcsolatos változtatásokat fogadott el a törvényalkotási bizottság
... rendel. A tagok nyilvántartása azonban a GDPR előírásai miatt nem adható át harmadik személynek, még a bíróságnak sem, így a létszámot legfeljebb "istenbizonyra" mondhatják be az egyházi szervezetek.
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvetésre azt felelte: véleményük szerint ilyen probléma nem vetődik fel, de am...
2018-12-06 19:56:53
Szijjártó: van némi kedvező fejlemény az ukrajnai magyar közösséget érintő szabályozások terén - FRISSTETT (új:
... Magyarország fenntartja azon politikáját, hogy mindig is korrekten és kiegyensúlyozottan viszonyul az Izraelt érintő kérdésekhez és mindig azon lesz a nemzetközi fórumok...
2018-12-06 18:57:31
1 2 3 ...........1122 1123 .....1683 1684 ......2243 2244 2245 
Címkék: Fülöp Attila, Szili Katalin, Csillag Mozgalom, Naszályi Márta, Soltész Miklós, tanodák támogatására, párizsi tüntetők, kárpátaljai magyarságnak, anyaország mellette, első három, légszennyezettség tájékoztatási, felsőfokú végzettségűek, törvényalkotási bizottság, ukrajnai magyar, baloldali pártok, mostani kormány, költségvetésben rögzített, államtitkár beszélt, pályázaton azok, szervezetek indulhatnak, minimálbér nettó, infláción felüli, köztársasági elnök, munkáltatói szervezetek, helyi választott, nemzetgyűlés elnökeivel, sárgamellényesek többsége, politikai szempontok, emberi szempontokat, kárpátaljai magyar, kárpátaljai magyarság, alpesi környezet, vasútvonal megépítésének, nemzetközi pénzügyi, működési költségek, pénzügyi szervezetek, tranzakciós illetéket, kockázati céltartalék, hitelintézetek eredményét, riasztási fokozatokat, illetékes szervezetek, főváros lakosságát, légszennyezettség eléri, egészségügyi határértéket, sajtótájékoztatón részt, bruttó bére, vállalkozói szféra,
© 2013 TVN.HU Kft.