Belépés
Az ember mint a teremtő [...]
... alakulás kapcsolatos azzal a világgal, ami röpködőként hat és működik, ami bevonta őt az érzékfelettiből az érzékelhető fizikai világba.

Miután az ember megkapta először a fej-szervezetet az embrionális időszakban, a földi lét az anyai testben plasztikusan megformálja az emésztő- és a ritmikus rendszert. Ahogyan a felül lévő: a fejképződmény a hővel, a levegő- és fénysz...
2019-01-17 14:31:00
Az ember mint a teremtő [...]
Rudolf Steiner: Az ember mint a teremtő, alakító és alkotó kozmikus szó harmóniája

2.

[A Nap-átvilágította légkör és az állatöv. A mindenség régiói. Az ember kapcsolata a bolygórendszerrel. A három csábító hívás és a belőlük fakadó veszély. A rezgések összegződésének törvénye. Az Állathármasság tanítása: a világmindenség írásjele. Az ember három válasza az egy...
2019-01-17 14:28:22
A német alkotmányvédelem ellenőrzés alá veszi a legnagyobb ellenzéki pártot
...
A BfV keddi közleménye szerint nyilvános adatok előzetes elemzése alapján a párt egészét a további ellenőrzést igénylő esetek (Prüffall) közé sorolták be, a párt ifjúsági szervezetét (Junge Alternative - JA) és egyik platformját, az A szárny (Der Flügel) elnevezésű szerveződését pedig a gyanús esetek (Verdachtsfall) közé.
Thomas Haldenwang, a BfV elnöke a döntést indokol...
2019-01-15 17:22:39
Egészséges táplálékok
... gyulladás ellen, ami sok esetben a daganatos megbetegedések okozója lehet. Néhány táplálék a gyulladás ellen harcol, mások a rákos sejtek halálát idézik elő, megint mások pedig segítik a szervezetet a toxinok eltávolításában és védik azt a szabad gyökök okozta károsodásoktól.

A bab sok rostot és fitokemikáliát kínál. A fitokemikáliák - például a szaponinok -...
2019-01-11 11:52:05
Alma a sokoldalú
... szabályozza a bélműködésedet, tisztítja a húgyutakat, és a tüdőket.

Gyógyítja a reumát, a köszvényt, mivel sói oldják a húgyköveket.Az alma, mint gyümölcs, savas ugyan, de mégis a szervezetet lúgosítja, hiszen organikus sói semlegesítik a fehérje bomlástermékeiből származó savakat. Kiválóan gyógyítja a hörghurutot, és a felső légúti betegségeket.

Jó ha tudod ...
2019-01-10 13:38:57
Netanjahu védelmébe vette a Sin Bet belbiztonsági szervezetet a szélsőséges telepesek támadásaival szemben
...
Ez utóbbiak azért bírálták az utóbbi napokban a szervezetet, mert elfogott, majd kegyetlenül megkínzott öt telepes fiatalt, akit egy sokgyerekes palesztin nő megölésével vádolnak. "A Sin Bet a világ legjobb terrorellenes szervezete, melynek sokat köszönhetünk" - mondta az izraeli kormányfő, aki szerint e szervezet "szakszerűen és etikusan jár el".
A belbiztonsági szervez...
2019-01-08 17:32:34
Balzsamos szuhar jó hatásairól
... rendelkezik.

A növényből készült kivonat alkalmas hasmenés, bélrendszeri gyulladások és fekélyek kezelésére, de idős személyeknek is javasolható az alkalmazása, mivel a legyengült szervezetet képes felerősíteni. A kivonat különféle bőrbetegségek gyógyítására is alkalmas, úgy mint övsömör, ekcéma vagy éppen bőrkiütés. A gyógynövény és a belőle készült kivonatok segítsége...
2019-01-05 17:48:52
Diófélék - szív és érrendszer
... az egészségügyi előnyei miatt. A diónak legmagasabb az antioxidáns tartalma, melyek 15-ször hatásosabbak az E-vitaminnál - ami erőteljes antioxidáns hatásáról híres és védi a szervezetet a szabad gyökök által okozott károsodásoktól. Úgy tartják, hogy már napi hét dió elfogyasztása is elegendő a jótékony hatások eléréséhez.

Számos tanulmány igazolja a mandula jóték...
2019-01-02 19:15:48
Avokádó gyógyhatásairól
... növényi fehérjéket és aminosavakat.

E-vitamin
Az E-vitamin egy erős zsírban oldódó antioxidáns vitamin, mely ...
2019-01-01 21:11:27
Évértékelő - Irán - A gazdasági szankciók és a nemzetközi elszigetelődés éve
... uralmon.
Meggyengült pénzügyi helyzete miatt elképzelhető, hogy Teherán jövőre nem, vagy csak részben tudja támogatni térségbeli szövetségeseit, elsősorban a Hamász palesztin radikális szervezetet, Damaszkuszt, a jemeni húszikat, illetve a libanoni Hezbollahot, ami régiós befolyásának csökkenéséhez vezethet.
Az idén szorosabbá váltak a síita állam és Katar diplomáciai ka...
2018-12-30 08:20:16
1 2 3 ..............540 541 .......811 812 .......1080 1081 1082 
Címkék: Rudolf Steiner, Junge Alternative, Thomas Haldenwang, ember mint, német alkotmányvédelem, legnagyobb ellenzéki, szélsőséges telepesek, gazdasági szankciók, nemzetközi elszigetelődés, érzékelhető fizikai, ember megkapta, embrionális időszakban, anyai testben, ritmikus rendszert, felül lévő, mindenség régiói, ember kapcsolata, három csábító, belőlük fakadó, rezgések összegződésének, világmindenség írásjele, ember három, párt egészét, további ellenőrzést, párt ifjúsági, gyanús esetek, döntést indokol, daganatos megbetegedések, gyulladás ellen, rákos sejtek, toxinok eltávolításában, szabad gyökök, fitokemikáliák &#8211, szaponinok &#8211, szervezetet lúgosítja, fehérje bomlástermékeiből, felső légúti, utóbbi napokban, sokgyerekes palesztin, világ legjobb, izraeli kormányfő, belbiztonsági szervez, növényből készült, legyengült szervezetet, kivonat különféle, belőle készült, egészségügyi előnyei, diónak legmagasabb, antioxidáns tartalma, jótékony hatások, mandula jóték, erős zsírban,
© 2013 TVN.HU Kft.