Belépés
Lavrov: Berlinnek élnie kellene a rendvédelmi szolgálatok közötti különleges csatornákkal
... lázadóvezérekkel állt kapcsolatban, mint Aszlan Maszhadov, Samil Baszajev és Doku Umarov. Egy informátor közölte, hogy Baszajev megbízásából Ingusföldön 2003-ban és 2004-ben támadásokat szervezett a biztonsági erők ellen. Ezek következtében mintegy százan életüket vesztették és több tucatnyian megsebesültek.
Egy névtelenül nyilatkozó illetékes azt mondta, hogy az Oroszország...
2019-12-05 20:12:44
Továbbra is az SZTE a legzöldebb magyar felsőoktatási intézmény
... vízgazdálkodással kapcsolatos kérdéskör.
Az SZTE továbbra is kiemelt jelentőséget tulajdonít a megújuló energiaforrások intenzív használatának, a hallgatói tudatformálás jegyében szervezett évközi programoknak és az energiaigényt csökkentő fejlesztéseknek. A következő időszak céljai között szerepel az e-mobilitás fejlesztése, és a megújuló energiaforrások hasznosítása által l...
2019-12-05 14:23:05
A globális terrorizmusról tartanak nemzetközi konferenciát csütörtökön Budapesten
...
Dezső Tamás, a Migrációkutató Intézet igazgatója az M1 aktuális csatornán szerdán elmondta: az intézet által szervezett, Terrorizmus 3.0 című konferencia célja, hogy nemzetközi szakértőkkel vizsgálják meg, miként változik a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet stratégiája területi veszteségei és a kalifátus bukása után, és melyek lesznek a jövő kihívásai.
A tanác...
2019-12-04 21:32:04
Önkormányzat 2019 - Pollreisz Balázs a győri ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje
... vannak szeméttel, sok a rossz minőségű busz, és fel kell számolni a korrupciót - mondta.
Hozzátette: polgármesterként első intézkedése az lesz, hogy egy független civil jogvédő szervezettel átnézeti az eddig megkötött önkormányzati szerződéseket.
A Fidesz-KDNP-s többségű közgyűlésben a munkát együttműködéssel tudja elképzelni a város fejlődése és a győriek érdekében....
2019-12-04 16:01:01
Korózs Lajos: helyi fórumok segíthetnék az idősek gondjainak megoldását
... bírálta a jelenlegi nyugdíjszámítást, mondván: emiatt elszegényedik a nyugdíjas társadalom.
A rendezvényen Schmuck Andor, a Tisztelet Társasá...
2019-12-04 13:51:32
Magyar Kupa - Hosszabbításban harcolta ki a továbbjutást a címvédő
... szegediek a hátra lévő rövid időben, illetve a hosszabbításban emberhátrányban futballoztak.
A vendégek a ráadás első félidejében a kapujuk elé szorították a mérkőzés nagy részében szervezetten védekező hazaiakat, és egy beadás után Kárász a saját kapujába fejelt a 103. percben. Akadt még helyzet a folytatásban is, de újabb gól már nem esett.

A nyolcadik fordulób...
2019-12-03 22:52:21
Semjén: jelentősen nőtt az egyházak oktatási és köznevelési szerepvállalása
... fenntartott köznevelési intézményekbe csaknem 220 ezer gyermek jár, ami az összes tanuló 14 százaléka, szemben a korábbi 6 százalékkal.
Az etikaoktatás, illetve a bevett egyházak által szervezett hit- és erkölcstan már az általános iskolák mind a nyolc évfolyamán működik, és minden második gyermek az utóbbit választja - tette hozzá a politikus.
Elmondta: a szociális sza...
2019-12-02 19:13:01
Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet decemberi adománygyűjtése
... segélyakciókra: több ezer adag meleg étel kiosztására, tüzelőre, élelmiszer-segélycsomagokra, valamint a segélyszervezet átmeneti otthonaiban élő családok és további több ezer gyermek számára szervezett karácsonyi programokra.
Az elnök-igazgató hangsúlyozta, hogy a segélyszervezet működése szinte elképzelhetetlen enélkül a széleskörű ünnepi összefogás nélkül, és hasonló célok...
2019-12-01 17:03:11
Illegális bevándorlás - Bakondi: erősödik a migrációs nyomás a déli határon
... Európai Bizottság elnöke jelzett.
Bakondi György úgy fogalmazott: "Ez a huszonnegyedik óra, hogy megállítsuk ezt az öngyilkos politikát, a tömeges illegális, jogellenes beáramlást, és szervezett keretek között tartsuk a határőrizetet, a nemzetállami döntési kompetenciát fenntartva."
A hazai karácsonyi vásárok biztonságáról szólva a főtanácsadó elmondta: a tavaly is bevál...
2019-12-01 12:01:38
Segélycsomagokat adott át és szűrővizsgálatokat szervezett a Katolikus Karitász a kárpátaljai Huszton
...
A huszti magyar iskolában szervezett segélycsomag-átadásról és egészségügyi szűrővizsgálatokról Écsy Gábor, a Katolikus Karitász országos igazgatója a sajtónak elmondta, hogy a nagy tiszai árvizek óta vannak jelen Kárpátalján segélyprogramjaikkal, amelyeket a helyi szervezeteik hajtanak végre. Jelenleg is nagyon sokan szorulnak a térségben támogatásra, mert képtelenek kifizet...
2019-11-30 15:22:13
1 2 3 ...................962 963 ..........1443 1444 ..........1923 1924 1925 
Címkék: Pollreisz Balázs, Korózs Lajos, Magyar Kupa, Ökumenikus Segélyszervezet, Katolikus Karitász, Aszlan Maszhadov, Samil Baszajev, Doku Umarov, Dezső Tamás, Migrációkutató Intézet, Iszlám Államnak, Schmuck Andor, Tisztelet Társasá, Európai Bizottság, Bakondi György, Écsy Gábor, rendvédelmi szolgálatok, legzöldebb magyar, globális terrorizmusról, győri ellenzéki, idősek gondjainak, egyházak oktatási, migrációs nyomás, déli határon, kárpátaljai Huszton, informátor közölte, biztonsági erők, névtelenül nyilatkozó, megújuló energiaforrások, hallgatói tudatformálás, energiaigényt csökkentő, következő időszak, e-mobilitás fejlesztése, intézet által, magát Iszlám, kalifátus bukása, jövő kihívásai, rossz minőségű, független civil, eddig megkötött, munkát együttműködéssel, város fejlődése, győriek érdekében, jelenlegi nyugdíjszámítást, nyugdíjas társadalom, rendezvényen Schmuck, hátra lévő, hosszabbításban emberhátrányban, ráadás első, mérkőzés nagy, beadás után, saját kapujába, nyolcadik fordulób, összes tanuló,
© 2013 TVN.HU Kft.