Belépés
A csakrák betegségei
... gyakran a szexcsakra zárlatára utalnak.
Prosztatapanaszok: Mindig az alkotó férfierők elnyomására utal, ami azt jelenti, hogy a szexcsakrában részleges vagy teljes zárlat van.
Szexuális zavarok: Alapvetően a szexcsakra energiáinak diszharmóniájára vezethetők vissza.
Vaginizmus: Gyakran annak a jele, hogy az érintett bűnösnek érzi magát szexuális vágyai miatt. Ez ...
2020-01-15 22:02:28
A kiegyensúlyozatlan hormonok - és javítása táplálkozással
... Könnyen kialakulhat a szervezetben hormonegyensúly-hiány, ami nagyon sok probléma és betegség forrása lehet. Hormonokra szükség van a reprodukcióhoz, a növekedéshez, az anyagcseréhez, a szexuális funkciókhoz, de még a hangulatunkat is befolyásolni tudják, gondoljunk csak a stresszhormonokra.

A hormonok apró kémiai hírvivők, amelyeknek nem más a feladata, minthogy a szer...
2019-11-18 19:46:00
Ölelj meg egy fát ....
... átölelni, hogy a hatás meglegyen.

Cseresznyefa
Egyesek úgy tartják a cseresznyefa a szerelmesek fája. Emellett oldja a gátlásokat, erősíti az önbizalmat. Gátlásos vagy szexuális téren? Akkor a gyönyörűséges cseresznyefa vár téged. Ez a fa oldja a szexuális gátlásokat, és segít abban, hogy érzelmeinket megélhessük.

Kőrisfa
Segít erősebbé tenni. Akt...
2019-11-12 13:04:11
Titanic Filmfesztivál - Safy Nebbou: "Imádok színésznőkkel dolgozni!"
... Binoche-sal, de végül kivágták. "Mondhatom, hogy forgattam Juliette Binoche-sal, de ezt a nézők nem láthatják. Abban a jelentben, amelyben a parkoló kocsijában ülve telefonon létesít szexuális kapcsolatot, az lett volna a szerepem, hogy bekopogok az ablakon, és megkérdezem, hogy kihúzzam-e a töltőt, ugyanis egy elektromos autóban ül. De nem sikerült felvenni a jelenetet, mert a vé...
2019-10-25 21:58:15
Az antibakteriális koriandermag-olaj
... hányada elpusztult ennek az olajnak a hatására.

Ezt az olajat szerelmi bájitalokba keverték az ókori rómaiak. Sokan úgy válik, hogy a növény tápanyagai potenciálisan növelhetik a szexuális aktivitást, segíthetnek az erekciós diszfunkcióban, illetve az ideiglenes impotenciában.

A koriandermag-olaj a baktériumok ellen is hat, segít a test és a száj dezodorálásá...
2019-09-06 23:23:58
"Elkeserítően alacsony" a magas pozíciót betöltő nők aránya az élettudományok terén
...
A Cell Stem Cell című folyóiratban publikált tanulmány 38 ország, köztük az Egyesült Államok és Ausztrália, valamint európai államok 541 egyeteméről és kutatási intézetéből származó adatokra épült - írja a BBC hírportálja.
A mutatók szerint európai államok 541 egyeteméről és kutatási intézetéből származó adatokra épült - írtok ...
2019-09-06 13:21:27
Gyógyítsa otthon
... - gyakori vizelés, égési érzés a húgycsőben;
- Állandó érzés ,,megtelt húgyhólyag";
- nehézségek vizelés közben (gyenge sugár);
Szexuális zavarok:
- Nemi vágy hiánya ;
- erekció időtartama és minősége csökkenése;
Ejakuláció problémák:
- idő előtti magömlés, vagy fordít...
2019-08-21 16:30:03
Hadat üzent a bűnözésnek a román miniszterelnök
... és elfogadását, kezdeményezik a 112-es segélyhívó diszpécserszolgálatának összevonását és áthelyezését a belügyminisztériumhoz, továbbá alkalmazási rendelettel teszik működőképessé a szexuális bűncselekmények elkövetőinek országos nyilvántartását.
Az elrabolt, vélhetően nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett 15 éves Alexandra ügye hatalmas közfelháborodást keltett Románi...
2019-08-01 10:51:15
Hasznos fűszerek
... izomgörcsök kezelésére. Főleg a hát alsó szakaszán hatásos.

- Nagyon jó memóriajavító,

- A gyömbér az időskori boldogság biztosítéka - fokozza a szexuális képességeket. Afrikában a férfiak körében mint afrodiziákum terjedt el, de egy régi indiai recept szerint is hatékony, ha reszelt levét mézzel és reszelt főtt tojással elkeverjük: kiváló g...
2019-06-06 18:44:11
A fagyógyászat igen kellemes eljárás.
... találhat. Az álmodozó embernek segít, hogy nyugodtan, de céltudatosan foglalkozzon élete tervezésével.

Cseresznyefa

A párkapcsolati gátlásokat oldhatjuk vele, de segít a szexuális problémák megoldásában is. Érdemes a párunkkal közösen megölelnünk!

Eukaliptusz

Az eukaliptuszfa színes, kámforillatú, szalagosan hámló kérge kimerültség ellen...
2019-04-08 09:10:15
1 2 3 .....................68 69 ...........102 103 ..........135 136 137 
Címkék: Titanic Filmfesztivál, Safy Nebbou, Juliette Binoche-sal, Cell Stem Cell, Egyesült Államok, csakrák betegségei, antibakteriális koriandermag-olaj, magas pozíciót, élettudományok terén, román miniszterelnök, fagyógyászat igen, szexcsakra zárlatára, alkotó férfierők, szexcsakrában részleges, szexcsakra energiáinak, érintett bűnösnek, szexuális funkciókhoz, hormonok apró, hatás meglegyen, szerelmesek fája, gyönyörűséges cseresznyefa, szexuális gátlásokat, parkoló kocsijában, lett volna, elektromos autóban, olajat szerelmi, ókori rómaiak, növény tápanyagai, szexuális aktivitást, erekciós diszfunkcióban, ideiglenes impotenciában, baktériumok ellen, száj dezodorálásá, mutatók szerint, 112-es segélyhívó, szexuális bűncselekmények, időskori boldogság, szexuális képességeket, férfiak körében, régi indiai, álmodozó embernek, párkapcsolati gátlásokat, szexuális problémák, párunkkal közösen, eukaliptuszfa színes, közfelháborodást, diszharmóniájára, bűncselekmények, antibakteriális, nyilvántartását,
© 2013 TVN.HU Kft.