Belépés
Az Európai Bizottság vizsgálatot indít a Samsung magyarországi üzeme számára javasolt állami támogatás ügyében
... támogatási iránymutatásban meghatározott összes releváns feltételnek - közölték.
A gödi akkumulátorgyártó üzem bővítését múlt csütörtökön jelentette be budapesti sajtótájékoztatón Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki azt is elmondta, hogy az állam vissza nem térítendő támogatást nyújt a beruházáshoz, ennek mértékét azonban még nem lehet közölni, mert azt az E...
2019-10-14 18:52:09
Szijjártó: Ungaria şi-a dublat comerţul cu ţările Consiliului Turcic
... în care companiile ungare câştigă din ce în ce mai multe oportunităţi de piaţă, obţin din ce în ce mai multe succese în aceste economii aflate într-o creştere rapidă, a declarat Péter Szijjártó.Politicianul a mai afirmat că este important să se dezvolte şi relaţiile dintre oameni. Acesta a precizat că 705 studenţi bursieri din ţările Consiliului Turcic studiază în prezent la unive...
2019-10-14 16:32:51
Szijjártó: Magyarország megduplázta a Türk Tanács országaival folytatott kereskedelmét
... logisztika és az építőipar az a terület, ahol a magyar vállalatok egyre több piaci lehetőséghez jutnak, egyre több sikert tudnak aratni ezekben a gyorsan fejlődő gazdaságokban - mondta Szijjártó Péter.
Fontosnak nevezte az emberek közötti kapcsolatok fejlesztését is, jelezte: jelenleg 705 ösztöndíjas hallgató tanul magyarországi egyetemeken a Türk Tanács országaiból.
A k...
2019-10-14 13:21:34
Ministrul ungar de externe: din punctul de vedere al Ungariei este crucial că în Polonia a câştigat Partidul Le
... pe cealaltă, a subliniat şeful diplomaţiei ungare.
Mai mult decât atât, în cele mai dificile dintre situaţii, Polonia şi Ungaria nu au putut conta decât una pe cealaltă, a adăugat Szijjártó.
Prin urmare, din punctul de vedere al Ungariei a fost crucial ca Partidul Lege şi Justiţie (PiS) să câştige acest scrutin, a subliniat ministrul ungar. Atât Polonia, cât şi Ungaria s...
2019-10-14 09:31:26
Lengyel választások - Szijjártó: Magyarország szempontjából kulcsfontosságú, hogy a lengyel Jog és Igazságosság
... bebizonyosodott, hogy a két ország mindig számíthatott egymásra.
Sőt, a legnehezebb helyzetekben igazából csak egymásra számíthatott Lengyelország és Magyarország - tette hozzá.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: Magyarország szempontjából ezért kulcsfontosságú volt, hogy a Jog és Igazságosság párt megnyerje ezt a választást. Mind Lengyelországgal, mind Magyarországgal szembe...
2019-10-14 07:22:20
A román fél nem egyezett bele abba, hogy Budapest gazdaságfejlesztési programot indítson Erdélyben
... G4Media több ízben foglalkozott azzal, hogy Magyarország "több tízmillió eurót fektet be az erdélyi gazdákba". A bukaresti külügyminisztérium válaszát ismertető cikkében arra emlékeztetett: Szijjártó Péter hétfőn bejelentette, hogy Magyarország a - mindeddig Székelyföldre korlátozódó - gazdaságfejlesztési programot "Románia szinte teljes nyugati részére" (a Partiumra) is kiterjesz...
2019-10-11 19:21:59
Szijjártó: Magyarország és Szerbia is csak nyert a vajdasági gazdaságfejlesztési programmal
... határon túli közösségnek, a nemzeti közösségeket helyben kell megerősíteni, rájuk erőforrásként tekintenek, amelyek kapcsolatot képeznek az anyaország és a szomszéd ország között - közölte Szijjártó Péter. Kiemelte, ezen pontok mentén jártak el a vajdasági magyar politikai stratégia összeállításakor is.
Felidézte, hogy amikor a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) véleményét ké...
2019-10-11 19:01:57
Szijjártó: Magyarország és Szerbia kapcsolata az együttműködésről és a folyamatos építkezésről szól
...
Szijjártó Péter közölte: a magyar-szerb viszony az ellenségeskedéstől indult, és a történelem valaha volt legjobb kétoldalú kapcsolatáig jutott. Hozzátette: a két kormány felismerte, hogy a rossz viszonyon mindenki veszít, a jó kapcsolaton mindenki nyer, magyarok és szerbek, a hátár mindkét oldalán.
A politikus úgy fogalmazott, a magyar-szerb határ Európa legismertebbjév...
2019-10-11 16:01:36
Szijjártó: bővíti gyárát a Joyson Safety Systems Hungary Kft. Miskolcon
... kínai-magyar kereskedelmi forgalom tavaly rekordot döntött: 10 százalékos emelkedéssel megközelítette a 9 milliárd dollárt, és idén az első hét hónapban átlépte az 5 milliárd dollárt.
Szijjártó Péter elmondta, hogy szeretnék növelni a kínai beruházásokat Magyarországon, jelenleg 16 kínai beruházás van az országban.
Alakszai Zoltán, Miskolc jegyzője és polgármesterjelöltj...
2019-10-11 11:51:19
Szijjártó: bővíti gödi akkumulátorgyártó üzemét a Samsung SDI
... a beruházáshoz, ennek mértékét azonban még nem lehet közölni, mert azt az Európai Bizottságnak kell jóváhagynia. Az összeg összhangban van a beruházás méretével és jelentős - közölte Szijjártó Péter.
A beruházással eldőlt az is, hogy az új autóipari korszakban Magyarország lesz az európai autógyártás egyik fellegvára - mondta a miniszter.
Hozzátette: az autóipar új korsz...
2019-10-10 16:22:52
1 2 3 ............313 314 ......470 471 .......626 627 628 
Címkék: Európai Bizottság, Consiliului Turcic, Türk Tanács, Partidul Le, Joyson Safety Systems Hungary Kft, Samsung SDI, Szijjártó Péter, Péter Szijjártó, Partidul Lege, Atât Polonia, Mind Lengyelországgal, Vajdasági Magyar Szövetség, Alakszai Zoltán, Európai Bizottságnak, câştigat Partidul, folyamatos építkezésről, gödi akkumulátorgyártó, állam vissza, declarat Péter, magyar vállalatok, gyorsan fejlődő, emberek közötti, subliniat şeful, adăugat Szijjártó, fost crucial, subliniat ministrul, legnehezebb helyzetekben, erdélyi gazdákba, nemzeti közösségeket, szomszéd ország, vajdasági magyar, magyar-szerb viszony, történelem valaha, rossz viszonyon, hátár mindkét, magyar-szerb határ, kínai beruházásokat, összeg összhangban, beruházás méretével, beruházással eldőlt, európai autógyártás, együttműködésről, lengyelországgal, összeállításakor, iránymutatásban, bebizonyosodott, magyarországgal, kulcsfontosságú, legismertebbjév, külügyminiszter, megközelítette, magyarországon, szempontjából, erőforrásként,
© 2013 TVN.HU Kft.