Belépés
A kövirózsa gyógyító hatásai
[/kep]

Mint köztudott, a kövirózsa gyógyító ereje vetekszik az aloé veráéval. Szinte minden kertben megtalálható ez a szerény, igénytelen növény, amelyet manapság elsősorban a sziklakertek díszítéséhez használunk. Pedig a kövirózsa sokkal inkább gyógynövény, mint k...
2020-10-18 00:25:59
Kövirózsa gyógyhatásai
... termesztett körülmények között azonban gyakran találkozhatunk vele. Húsos, csillag alakban szétterülő levelei sokféle hatóanyagot tartalmaznak.
A kövirózsa, amellett, hogy sziklakertek gyönyörű örökzöld dísze, és nem igényel folytonos, aprólékos gondozást, csodás gyógyhatással is rendelkezik.

A kövirózsa gyógyhatása

baktérium és vírusölő hatás...
2019-10-28 23:34:34
kövirózsa
... hitték róla, hogy megvédi a házat a villámcsapástól - ezért Iuppiter növényének tartották. E hit utóhatásaként a házi kövirózsát mindmáig sokfelé a háztetőkre ültetik.
A sziklakertek elmaradhatatlan növényeiként számos fajt dísznövényként termesztenek. Sok kertészeti változat kapható különböző fantázianeveken. A szárazon hagyott támfalak réseibe is ültethetünk kövirózsá...
2018-11-18 20:48:10
Változnak a mágneses hatásra a dolgok?
... változnak! Szerencsére.
Vasárnap hazafelé beugrottunk Verőcére fagyizni, úgy mentem volna kirándulni még, de hűvös lett, hát vettünk néhány virágot, és hazaérve megbütyköltük a sziklakerteket. Most újra jól néznek ki. A kedvesem lenyírta a füvet, így a kert is pofásabb lett. Sajnos nincs valami meleg ma, és rohangálnunk kellett ide oda. Már megjártuk Dudussal Veresegyházát,...
2017-05-08 13:58:27
Szemet gyönyörködtető sziklakertek tavaszra.....
A tavasz a kertművelés ideje, jobb időszakot tehát el sem tudnánk képzelni arra, hogy kialakítsuk a régóta vágyott sziklakertet, ami minden udvar csodás dísze lehet. Ha ti is ebben gondolkodtok, inspirálódjatok képes összeállításunkból, amelyben szebbnél szebb megoldásokat találtok!
A nyugalom szigete sziklakerttel körülvéve
...
2017-04-23 15:39:46
Gyógyuljon szépüljön kövirózsával
... arctisztítást is javasolják, főleg a száraz, dehidratált arcbőrrel rendelkező hölgyeknek, de gyulladáscsökkentő hatása miatt a pattanásoknak is nagy ellensége.

A növény sziklakertek gyönyörű dísze lehet és különösebb gondozást sem igényel, mivel meglehetősen igénytelen növény, amely a szárazságot is jól viseli. Imádja a sok napsütést, de a pangó víztől rosszul van é...
2017-03-25 09:58:54
Szerda este!
Délután sikerült kijutnunk a kertbe. A sziklakerteket kitakarítottuk és a fűszeres kert is megtisztult!
Nagyon kellemes volt az idő. Majd vacsit csináltam, és jött a torna a csajokkal, A fiam még készült a holnapra. Jól kifáradtunk, közben sültek a holnap szendvicsek! Igen már átszoktam az esti elkészítésre, így reggel nem kell kapkodni, nyugisabban indulnak a reggelek! ...
2016-03-30 22:07:49
Nem is gondoltad volna mire képes a kövirózsa!
... kövirózsa!
HillVital 2015-07-20 14:16:00

Gyakran használják a növény levelének zselés nedvét külsőleg és belsőleg mivel gyulladáscsökkentő, hűsítő hatása van.


Nem csak a sziklakertek díszítésére szolgál, hanem kiváló gyógyhatással rendelkezik.


Nézzük meg most a kövirózsa gyógyhatásait:
- Vírusölő és baktériumölő hatással rende...
2015-08-25 18:26:07
Házi praktikák...
... elő, termesztett körülmények között azonban gyakran találkozhatunk vele. Húsos, csillag alakban szétterülő levelei sokféle hatóanyagot tartalmaznak.
A kövirózsa, amellett, hogy sziklakertek gyönyörű örökzöld dísze, és nem igényel folytonos, aprólékos gondozást, csodás gyógyhatással is rendelkezik.
A kövirózsa gyógyhatása
- baktérium és vírusölő hatása van,
- s...
2015-08-17 18:44:01
A kövirózsa
... termesztett körülmények között azonban gyakran találkozhatunk vele. Húsos, csillag alakban szétterülő levelei sokféle hatóanyagot tartalmaznak.

A kövirózsa, amellett, hogy sziklakertek gyönyörű örökzöld dísze, és nem igényel folytonos, aprólékos gondozást, csodás gyógyhatással is rendelkezik.

A kövirózsa gyógyhatása

- baktérium és vírusölő hatása ...
2015-07-09 13:38:27
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Dudussal Veresegyházát, kövirózsa gyógyító, mágneses hatásra, aloé veráéval, sziklakertek díszítéséhez, kövirózsa sokkal, kövirózsa gyógyhatása, villámcsapástól &#8211, házi kövirózsát, háztetőkre ültetik, sziklakertek elmaradhatatlan, szárazon hagyott, kedvesem lenyírta, kertművelés ideje, régóta vágyott, nyugalom szigete, növény sziklakertek, pangó víztől, sziklakerteket kitakarítottuk, fűszeres kert, holnap szendvicsek, esti elkészítésre, növény levelének, sziklakertek díszítésére, kövirózsa gyógyhatásait, fantázianeveken, inspirálódjatok, villámcsapástól, elmaradhatatlan, sziklakerteket, kitakarítottuk, találkozhatunk, gyönyörködtető, dísznövényként, gyógyhatással, veresegyházát, arctisztítást, utóhatásaként, megbütyköltük, gyógyhatásait, pattanásoknak, sziklakerttel, kövirózsával, elkészítésre, megoldásokat, sziklakertek, gondolkodtok, tartalmaznak, gyógyhatásai, megtalálható, meglehetősen, növényeiként, termesztenek, sziklakertet, díszítéséhez, baktériumölő, rohangálnunk, körülmények, gyógynövény,
© 2013 TVN.HU Kft.