Belépés
Kissé mérséklődik a hideg a hétvégén
... ködös idő várható. A magasabban fekvő helyek mellett nagyobb eséllyel a déli megyékben szakadozhat fel a felhőzet és lehet némi napsütés. Néhol előfordulhat hószállingózás, esetleg ónos szitálás. A leghidegebb órákban mínusz 8 és mínusz 2, napközben mínusz 4 és plusz 1 fok között alakul a hőmérséklet, de ahol szakadozottabb lesz a felhőzet, ott plusz 2 és plusz 6 fok közötti érték...
2019-12-05 14:12:10
Az ország nagy részén sűrű ködre figyelmeztetnek
... Észak-Magyarországon, majd éjszaka az ország más részein is több helyen sűrű, zúzmarás köd képződhet. A ködből, alacsony szintű rétegfelhőzetből néhol előfordulhat hószállingózás, ónos szitálás. Kiemelten az északkeleti és a középső országrészben maradhatnak szerdán tartósan rosszak a látási viszonyok.
Budapestre, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csong...
2019-12-03 19:32:03
Havazás - Meteorológiai szolgálat: kedden csak néhol várható hózápor
... kiderül az ég, mínusz 10 Celsius-fokig is lehűlhet a levegő, másutt mínusz 5 és 0 fok között alakulnak a minimumok.
Kedden napközben északkeleten tartósabban megmaradhat a köd, ott ónos szitálás is lehet. Néhol előfordulhat kisebb futó hózápor, emellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap.
A folytatásban is téli idő várható. Szerdán és csütörtökön a maximumok is fagypont...
2019-12-02 15:12:29
Változékony lesz az idő november utolsó napjaiban
... köd, és egy - akár nagyobb - része tartósan is megmaradhat. A nap csupán kisebb körzetekben, elsősorban a Dunától keletre süthet ki hosszabb-rövidebb időre. A ködös tájakon helyenként szitálás, esetleg ónos szitálás, a Dunántúlon néhol jelentéktelen eső előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 7 fok között valószínű, a keleti, északkeleti tájakon lehet a hidege...
2019-11-24 14:12:06
Fokozatosan mérséklődik a meleg a jövő héten
... Tiszántúl egy részén 17, 18 fokig melegszik a levegő.
Kedden északkeleten és a főváros térségében napközben helyenként tartósabban is megmaradhat a köd. A tartósan borult tájakon szitálás előfordulhat. Élénk, néhol erős lesz a szél. A minimumhőmérséklet 1-7, a maximumhőmérséklet 10-17 fok között valószínű.
Szerdán többfelé valószínű eső, záporeső, legkisebb eséllyel ész...
2019-11-17 17:11:39
Változékony, enyhe lesz az időjárás a jövő héten
...
Hétfőn délelőtt a ködfoltok feloszlanak, és általában több órára kisüt a nap. Északkeleten délelőtt még előfordulhat helyenként gyenge eső, szitálás. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 8-14 fokig melegszik a levegő.
Kedden egyre többfelé várható eső, zápor. Kelet felé haladva csökken a csapadék valószínűsége. A minimumhőm...
2019-11-10 16:01:56
Az ország nagy részén sűrű ködre figyelmeztetnek
... számítani.
Az előrejelzés szerint pénteken összességében csak kevés napsütés lesz, az is főként az ország középső harmadában.
Estig érdemi csapadék nem l...
2019-11-07 18:52:33
A hétvégén is jellemzően borús lesz az idő
... Dunántúlon nagy területen egész nap megmaradhat a köd. Összességében csak kevés napsütés lehet, az is főként az ország középső harmadában. Estig érdemi csapadék nem lesz, de a ködös részeken szitálás, a keleti határvidéken pedig gyenge eső is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-8, a legmagasabb hőmérséklet 10-17 fok között valószínű.
Szombaton reggelre kialakulnak kö...
2019-11-07 13:32:05
Időjárás-jelentés
... estig
------------------------------------ --------------
Pénteken és szombaton is napos, alapvetően csapadékmentes idő lesz. Éjszaka, hajnalban átmenetileg több helyen párássá, foltokban ködössé válik a levegő, gyenge szitálás is előfordulhat. A Dunántúlon pénteken mérsékelt északi, északnyugati, szombaton pedig déli szél várható, másutt gyenge marad a légmozgás.
A ...
2019-10-25 21:50:46
Ismét megdőlt a napi melegrekord, hétvégén mérséklődik a meleg
... 20-25 fok között alakul, a tartósan ködös, borús tájakon viszont több fokkal hidegebb lesz.
Vasárnapra virradóra is többfelé tartósan megmaradhat a köd. A ködös tájakon helyenként szitálás előfordulhat. Másutt viszont napos idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-11 fok között várható. A legmagasabb hőmérséklet a napos tájakon 20 és 24 fok között valószínű, a tartósan köd...
2019-10-24 19:12:04
1 2 3 ........28 29 ....43 44 ....56 57 58 
Címkék: ország nagy, jövő héten, napi melegrekord, magasabban fekvő, déli megyékben, leghidegebb órákban, középső országrészben, látási viszonyok, ködös tájakon, legalacsonyabb hőmérséklet, főváros térségében, tartósan borult, ködfoltok feloszlanak, csapadék valószínűsége, előrejelzés szerint, ország középső, ködös részeken, keleti határvidéken, legmagasabb hőmérséklet, tartósan ködös, napos tájakon, rétegfelhőzetből, figyelmeztetnek, szakadozottabb, legalacsonyabb, hószállingózás, csapadékmentes, magyarországon, meteorológiai, valószínűsége, összességében, országrészben, jelentéktelen, északnyugati, északkeleten, előfordulhat, határvidéken, folytatásban, feloszlanak, megmaradhat, hőmérséklet, átmenetileg, leghidegebb, mérséklődik, melegrekord, szakadozhat, körzetekben, változékony, tartósabban, északkeleti, maradhatnak, legmagasabb, fokozatosan, csütörtökön, előrejelzés, kialakulnak, alapvetően, jellemzően, dunántúlon, harmadában, helyenként, vasárnapra, minimumhőm, magasabban, térségében, elsősorban, budapestre, alakulnak,
© 2013 TVN.HU Kft.