Belépés
Török puccskísérlet - Ismét több mint száz volt katona és csendőr ellen adtak ki elfogatóparancsot
... muzulmán hitszónok nemzetközi hálózatát vádolja a 2016-os hatalomátvételi kísérlet miatt. A terrorszervezetnek nyilvánított hálózat tagjai szerintük céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be az állami- és a magánszférába, egyebek mellett a haderőbe és a csendőrség soraiba.
A hitszónok tagadja, hogy bármi köze volt a puccskísérlethez.
A feltételezett gülenisták ellen...
2018-12-07 08:51:08
Török puccskísérlet - Ismét közel százötven ember ellen adtak ki elfogatóparancsot gülenizmus gyanújával
... hatalomátvételi kísérletért. A hitszónok tagadja, hogy bármi köze volt a történtekhez.
Ankara szerint a terrorszervezetnek nyilvánított hálózat tagjai céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be az állami- és a magánszférába, egyebek mellett a haderőbe, és Gülen ebben a folyamatban a saját vállalkozásaira, iskoláira támaszkodott.
A feltételezett gülenisták elleni ható...
2018-12-04 09:41:28
Török puccskísérlet - Ismét több tucat katona ellen adtak ki elfogatóparancsot gülenizmus gyanújával
... hatalomátvételi kísérlettel. A hitszónok tagadja, hogy bármi köze volt a történtekhez. A török vezetés szerint a terrorszervezetnek nyilvánított mozgalom tagjai céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be az államigazgatásba, így a haderőbe is.
A feltételezett gülenisták elleni hatósági fellépés a puccskísérlet óta szakadatlan. 2016 júliusa óta a fegyveres erők több mint 8...
2018-11-27 08:48:22
Fethullah Gülen is szerepel az ankarai orosz nagykövet meggyilkolásával kapcsolatos vádirat gyanúsítottjai közö
... amelyet a török vezetés terrorszervezetnek nyilvánított a 2016júliusában történt puccskísérletet követően. A hivatalos álláspont szerint a mozgalom tagjai céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be a közszférába, és párhuzamos államot építettek ki egyebek mellett a rendőrségen belül is. Gülen már korábban tagadta, hogy ő állna Karlov meggyilkolásának hátterében, amikor felmerü...
2018-11-23 16:53:31
Török puccskísérlet - Egy török bíróság tíz és fél év börtönre ítélte Gülen testvérét
... vádat. Ügyvédje szerint csak azért indult védence ellen eljárás, mert Fethullah Gülen testvére.
A hivatalos török álláspont szerint a mozgalom tagjai céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be az állami, valamint és ebben a folyamatban egyebek között médiaérdekeltségeikre támaszkodtak.
A feltételezett gülenisták elleni hatósági fellépés a puccskísérlet óta szakadatla...
2018-10-01 21:35:22
Török puccskísérlet - Ismét több mint 100 katona ellen adtak ki elfogatóparancsot
... nemzetközi hálózatát teszi felelőssé a 2016-os hatalomátvételi incidensért. A hivatalos álláspont szerint a terrorszervezetnek nyilvánított mozgalom tagjai céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be az állami szférába, így a haderő soraiba is. Gülen következetesen tagadja, hogy bármi köze lett volna a történtekhez.
A feltételezett gülenisták elleni hatósági fellépés a puc...
2018-09-21 09:56:50
Török puccskísérlet - Ismét több tucat ember ellen adtak ki elfogatóparancsot
... nemzetközi hálózatát teszi felelőssé a 2016-os hatalomátvételi incidensért. A hivatalos álláspont szerint a terrorszervezetnek nyilvánított mozgalom tagjai céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be az állami szférába, így a haderő soraiba is.
A feltételezett gülenisták elleni hatósági fellépés a puccskísérlet óta szakadatlan. Törökországban az elmúlt 26 hónap alatt össze...
2018-09-10 09:21:13
Feltételezett gülenistákat szállító csónak süllyedt el az Égei-tenger török partjainál, halottak
... nemzetközi mozgalmát vádolja. A török hatóságok a történtek óta különösen is megtorlóan lépnek fel a hálózat tagjaival szemben, akik a hivatalos álláspont szerint a hosszú évek alatt szivárogtak be az állami, valamint a magánszférába.
A Gülen-mozgalomhoz való kötődéssel kapcsolatos jogi eljárások eddig összesen 446 ezer embert érintettek. Az ankarai kormány az utóbbi két évbe...
2018-07-29 09:54:50
Törökország ismét érvényesített mintegy 150 ezer olyan útlevelet, amelyet a rendkívüli állapot alatt érvénytele
... kapcsolatos jogi eljárások eddig összesen 446 ezer embert érintettek. A hivatalos török álláspont szerint a terrorszervezetnek tekintett mozgalom tagjai és támogatói hosszú évek alatt szivárogtak be az állami, valamint a magánszférába.
A kormány a renkdívüli állapot alatt törvényerejű rendeletekkel mintegy 125 ezer 800 állami alkalmazottat bocsátott el a munkahelyéről. A belü...
2018-07-25 15:40:17
A török parlament megkezdte annak a törvényjavaslatnak a vitáját, amely a rendkívüli állapot után is biztosítan
... Törökország a 2016-os incidens óta különösen megtorlóan lép fel Gülen nemzetközi mozgalmának feltételezett tagjai ellen, akik a hivatalos álláspont szerint terroristák és hosszú évek alatt szivárogtak be a török állami, valamint magánszférába. Gülen visszautasítja a vádakat.
Az ankarai vezetés törvényerejű rendeletekkel mintegy 125 ezer 800 állami alkalmazottat bocsátott el a...
2018-07-23 20:40:19
1 2 3 .....17 18 ..25 26 ..33 34 35 
Címkék: Fethullah Gülen, ankarai orosz, török bíróság, rendkívüli állapot, török parlament, 2016-os hatalomátvételi, csendőrség soraiba, hitszónok tagadja, feltételezett gülenisták, saját vállalkozásaira, török vezetés, fegyveres erők, 2016júliusában történt, hivatalos álláspont, mozgalom tagjai, rendőrségen belül, hivatalos török, folyamatban egyebek, állami szférába, haderő soraiba, török hatóságok, hálózat tagjaival, hosszú évek, ankarai kormány, renkdívüli állapot, 2016-os incidens, török állami, ankarai vezetés, puccskísérlethez, államigazgatásba, meggyilkolásával, meggyilkolásának, hatalomátvételi, puccskísérletet, vállalkozásaira, gyanúsítottjai, visszautasítja, következetesen, törökországban, munkahelyéről, puccskísérlet, feltételezett, magánszférába, rendeletekkel, érvényesített, alkalmazottat, nyilvánított, céltudatosan, gülenistákat, történtekhez, törvényerejű, támaszkodtak, támaszkodott, szivárogtak, törökország, kapcsolatos, mozgalmának, terroristák, szakadatlan, folyamatban, közszférába, incidensért,
© 2013 TVN.HU Kft.