Belépés
Nyolc közé várja a kézi válogatottat a vb-n
... kiválóan, jó hangulatban teltek, a játékosok fegyelmezettek voltak. Igyekeztünk a legjobban kihasználni a rendelkezésünkre álló időt" - vélekedett a kapitány.
Hozzátette, a szlovákok ellen - az ellenfél koronavírusos megbetegedései miatt - elmaradt két edzőmérkőzés némi deficitet okozott a felkészülésben, mert nem látják pontosan, hol tart a csapat. Re...
2021-01-13 12:06:14
Sajátos rekordot ért Szoboszlai Izland elleni gólja
... válogatott lehet ott a nyári tornán.
Magyarország mellett Szlovákia, Skócia és Észak-Macedónia váltotta meg a jegyét csütörtökön, ám mivel a selejtezőcsoportban 3. helyen végzett szlovákok velünk együtt az E csoportban küzdöttek, marad a G és az I csoport. Előbbiben az észak-macedónok, utóbbiban a skótok is a 3. helyen végeztek, tehát kiderül, nincs olyan Eb-selejtezőcsoport,...
2020-11-13 13:37:34
Trianon 100 - Soltész: egyszerre gyászolunk és ünnepeljük a csodát, hogy megmaradtunk
... sem.
Úgy fogalmazott: csoda, hogy "megmaradtunk, és csoda az is, hogy ugrásszerűen javulnak kapcsolataink a szomszéd népekkel".
Újra erősödnek az évszázados szálak a magyarok és a szlovákok, szerbek, szlovénok, horvátok között, és "föl-föl bukkan a józanabb hang a román és az ukrán politikában is" - mondta Soltész Miklós.
Hozzátette: az együtt élő nemzetek a minden...
2020-06-04 21:23:14
Minden magyarnak fáj Trianon
... azt a vitát, ami Erdély hovatartozásáról szól, hiszen az nem a magyaroké vagy a románoké, hanem mindenkié, akik - szászok, svábok, cigányok, örmények, ukránok, ruszinok, szerbek, szlovákok, bolgárok, csehek - ott élnek évszázadok óta. - Azt kellene biztosítani, hogy mindenki szabadon gyakorolhassa a nyelvét, vallását, nemzetiségi jogait. Régebben bizonyos régió...
2020-06-04 19:00:50
Krónika 4. rész (napirend előtt: koronavírus-törvény, EP, gazdaság, roma holokauszt)
... gyakorlatra tért vissza, hogy meg sem hallgatja a vádlott felet, mert a koncepciós ítéletét előbb megírta, mint a vádiratot.
Ma Magyarország, holnap a lengyelek, aztán a csehek és a szlovákok, és ki tudja még ki jön - figyelmeztetett.
Hozzátette: Brüsszel ma már ott tart, hogy nem a jog és tények alapján dönt, hanem nyilvánvaló képtelenségeikig fokozza a Magyarországgal...
2020-05-18 17:22:06
Jaj, a legyőzöttnek! - Trianon, 1920. június 4.
... magukat hazánkra.

A románok a XII. századtól a török elől menekülve húzódtak Erdélybe.
A szerbek a XV. századtól kezdődően szintén a török elől menekültek
A szlovákok őseit, a tótokat az avarok határőrnépként telepítették az Északi Kárpátokba, s csak a jobb megélhetés kedvéért húzódtak a magyar Alföldre.
Az erdélyi szászokat II. Géza (1141...
2020-05-08 20:00:30
Nagy Ádám: mindent meg fognak tenni Angliában, hogy újrainduljon a futball
... futballista, majd rátért az idényét végigkísérő sérülésére. "Elég nyögvenyelős volt ez a szezon a bokasérülésem miatt. Utólag már tudom, hogy nem kellett volna játszanom szeptemberben a szlovákok ellen, mert visszavetette a rehabilitációmat. Ebből a szempontból most elég jól jön ez a szünet. Két-három hete beszéltem az orvosi stábbal, azt mondták, hogy ha pihenek és betokosodik az...
2020-04-25 13:32:22
Asztalitenisz olimpiai selejtező - Egy győzelemre a kvótától a magyar női válogatott
... mondta az MTI-nek Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány.
A csoport másik elődöntőjében a kizárólag honosított ázsiai játékosokkal felálló portugálok simán, szettvesztés nélkül verték a szlovákokat. A magyar és a hazai együttes csütörtökön, közép-európai idő szerint 17 órakor csap össze a fináléban, amelynek győztese tokiói kvótát szerez.
"Azt gondolom az, hogy a portugálok...
2020-01-22 20:41:55
Vízilabda Eb - A szlovákok győztek a nyeretlenek csatáján a magyar csoportban
...
Bíró Attila házigazda együttese - amely szerdán egy legyőzte az oroszokat - 19 órakor a görögök ellen ugrik medencébe, és ha nyer, akkor a vasárnapi szerbek elleni zárófordulós mérkőzés eredményétől függetlenül csoportelsőként kap ellenfelet a negyeddöntőben.
Az olimpiai kvalifikációs kontinensviadalon egyetlen tokiói indulási jog szerezhető meg. Az európai csapatok közü...
2020-01-17 18:56:03
Női vízilabda E.B. mérkőzések eredményei 01.15
... Szerzsantova
Magyarország:
Kasó - Vályi, Keszthelyi, Gurisatti, Parkes, Máté, Garda - cserék: Szilágyi, Illés, Leimeter, Gyöngyössy, Rybanska, Gangl (kapus)
Bíró Attila együttese a horvátokat 25-6-ra, a szlovákokat pedig 20-2-re győzte le, és az oroszok is két sikerrel hangoltak a szerdai csoport rangadóra.

*
- Francia - Német 17:5

- Spany...
2020-01-15 20:32:24
1 2 3 ...........38 39 ......58 59 .....76 77 78 
Címkék: Szoboszlai Izland, Nagy Ádám, Vízilabda Eb, Soltész Miklós, Északi Kárpátokba, MTI-nek Bátorfi Zoltán, Bíró Attila, kézi válogatottat, szlovákok győztek, nyeretlenek csatáján, magyar csoportban, játékosok fegyelmezettek, legjobban kihasználni, rendelkezésünkre álló, szlovákok ellen, ellenfél koronavírusos, nyári tornán, jegyét csütörtökön, szomszéd népekkel, évszázados szálak, józanabb hang, ukrán politikában, magyaroké vagy, vádlott felet, koncepciós ítéletét, török elől, szlovákok őseit, avarok határőrnépként, jobb megélhetés, magyar Alföldre, erdélyi szászokat, idényét végigkísérő, bokasérülésem miatt, szempontból most, orvosi stábbal, csoport másik, kizárólag honosított, hazai együttes, görögök ellen, vasárnapi szerbek, olimpiai kvalifikációs, európai csapatok, horvátokat 25-6-ra, szlovákokat pedig, szerdai csoport, képtelenségeikig, selejtezőcsoport, hovatartozásáról, rendelkezésünkre, rehabilitációmat, csoportelsőként, magyarországgal, figyelmeztetett, fegyelmezettek, megbetegedései, felkészülésben,
© 2013 TVN.HU Kft.