Belépés
Vízilabda Eb - A szlovákok győztek a nyeretlenek csatáján a magyar csoportban
...
Bíró Attila házigazda együttese - amely szerdán egy legyőzte az oroszokat - 19 órakor a görögök ellen ugrik medencébe, és ha nyer, akkor a vasárnapi szerbek elleni zárófordulós mérkőzés eredményétől függetlenül csoportelsőként kap ellenfelet a negyeddöntőben.
Az olimpiai kvalifikációs kontinensviadalon egyetlen tokiói indulási jog szerezhető meg. Az európai csapatok közü...
2020-01-17 18:56:03
Vízilabda Eb - Szlovákiát is könnyedén győzte le a magyar női válogatott
... első két negyed után főként Rybanska Natasát lehetett kiemelni, aki három kifejezetten szép és pontos távoli lövéssel talált be.
A nagyszünet után a magyar csapat kissé belealudt a szlovákok elképesztően lassú tempójába, ráadásul a riválisnak sikerült felavatnia egy ejtéssel a csereként beálló Gangl Edinát.
A játék képe az utolsó negyedben sem változott, a magyarok 18 gó...
2020-01-13 20:22:08
Walesi-magyar - Rossi szerint a hozzáállás és az akarat dönt majd
... a bravúr.
Amennyiben a magyar válogatott győz Walesben, akkor kijut a jövő évi kontinens...
2019-11-18 12:02:09
Női kosárlabda Eb-selejtező - Győzelem Szlovákia ellen
... Hollandiában a selejtezősorozat nyitányán, így a júniusi - hetedik helyen zárt - Európa-bajnokságot is beleszámítva már négymeccses nyeretlenségi sorozatnál tartott. A szerbiai Eb-ről lemaradt szlovákokkal szemben ugyanakkor jó előjelnek számított, hogy a két együttes egymás elleni mérlegében tétmérkőzésen 8/4-re vezettek a magyarok úgy, hogy megnyerték az elmúlt négy összecsapást...
2019-11-17 23:02:08
Babis: a bársonyos forradalom az újkori cseh történelem legfontosabb eseménye
... ünnepségen a visegrádi országok kormányfői megemlékeztek arról a diáktüntetésről, amely kirobbantotta a bársonyos forradalmat.
Babis köszönetet mondott a lengyeleknek, a magyaroknak és a szlovákoknak, hogy támogatták a csehek igyekezetét a szabad társadalom kiharcolására.
"Nem feledjük, hogy a magyarok voltak az elsők, akik átvágták a vasfüggöny szögesdrótjait" - mondta...
2019-11-17 13:21:50
Önkormányzat 2019 - Megállapította az országos nemzetiségi választás eredményét az NVB
... Hagyományőrző Kulturális Egyesület közös listájáról 9, a Krug Művészeti Egyesület listájáról 6 képviselő jutott mandátumhoz.
A szlovák országos önkormányzat 31 tagja a Magyarországi Szlovákok Szövetsége - Dolina Pestvidéki Szlovákok Regionális Egyesülete közös listájáról szerzett mandátumot, amely egyedül állított országos listát.
A szlovén országos önkormányzat mind a 1...
2019-10-21 18:01:44
Horvát-magyar - Rossi: szívem szerint összetörnék mindent
...
"Vitán felül sokkal jobb csapat a horvát, ezért ki lehet kapni 3-0-ra tőle, ez benne van a futballban, a szlovákok például 4-0-s vereséget szenvedtek tőlük szeptemberben. De nem így, nem ilyen formában! Ha ugyanolyan küzdelemben maradunk alul, mint Szlovákiával szemben, az nem gond, mert akkor az utolsó percig küzdöttünk" - fogalmazott csalódottan az olasz szakvezető, aki nem...
2019-10-11 07:04:20
Horvát-magyar - Sima vereség a vb-ezüstérmestől
... nyeretlenek idegenben.
A magyarok az éllovastól elszenvedett vereséggel továbbra is harmadik helyen állnak, de megmaradt az esélyük az Eb-részvétel kiharcolására, mivel a második szlovákok a Wales elleni döntetlennel csak egypontos előnyre tudtak szert tenni.
Marco Rossi szövetségi kapitány együttese vasárnap 18 órától a sereghajtó Azerbajdzsánt fogadja a Groupama Aréná...
2019-10-10 23:02:44
Horvát-magyar - Sigér: már a pontszerzés is bravúr lenne
...
"Biztos jobban figyelnek majd ránk a budapesti sikerünk után. Amikor összekapták magukat, akkor azért szeptemberben 4-0-val szépen elintézték a szlovákokat, az egy nagyon meggyőző teljesítmény volt, szóval fel kell kötni a gatyát" - mondta a telki edzőközpontban tartott hétfői sajtóbeszélgetésen a Ferencváros középpályása a riválisról, amely márciusban 2-1-re kikapott a magya...
2019-10-07 17:11:58
Magyar válogatott - Szoboszlai sérülés miatt nem csatlakozott a kerethez
... Arénában. Utóbbi zártkapus mérkőzés lesz, de 14 éven aluliak ott lehetnek majd a lelátón.
Az E csoportban öt fordulót követően a horvátok állnak az élen tíz ponttal, őket követik ...
2019-10-07 08:41:22
1 2 3 .....17 18 ..25 26 ..33 34 35 
Címkék: Vízilabda Eb, Győzelem Szlovákia, Bíró Attila, Rybanska Natasát, Gangl Edinát, Hagyományőrző Kulturális Egyesület, Krug Művészeti Egyesület, Magyarországi Szlovákok Szövetsége, Dolina Pestvidéki Szlovákok Regionális Egyesülete, Marco Rossi, Groupama Aréná, szlovákok győztek, nyeretlenek csatáján, magyar csoportban, akarat dönt, bársonyos forradalom, újkori cseh, országos nemzetiségi, görögök ellen, vasárnapi szerbek, olimpiai kvalifikációs, európai csapatok, nagyszünet után, magyar csapat, szlovákok elképesztően, riválisnak sikerült, csereként beálló, játék képe, utolsó negyedben, magyar válogatott, selejtezősorozat nyitányán, szerbiai Eb-ről, elmúlt négy, visegrádi országok, bársonyos forradalmat, csehek igyekezetét, szabad társadalom, magyarok voltak, vasfüggöny szögesdrótjait, szlovák országos, szlovén országos, szlovákok például, utolsó percig, olasz szakvezető, éllovastól elszenvedett, második szlovákok, sereghajtó Azerbajdzsánt, budapesti sikerünk, telki edzőközpontban, horvátok állnak,
© 2013 TVN.HU Kft.