Belépés
Orbán: a konzervatív politika előfeltétele a gazdasági sikeresség
... hangsúlyozta, hogy ma ez Európa legsikeresebb régiója, és amikor Magyarország sikeréről beszél, akkor meg kell említenie a környező országok sikerességét is, így kiemelte például a szlovákokat, a cseheket, a lengyeleket, a horvátokat és a szerbeket, és azt is mondta, hogy mindenhol a régióban - pártcsaládhoz tartozástól függetlenül - politikájuk alapelvét tekintve nemzeti konzerva...
2020-02-04 19:42:21
Vízilabda Eb - Görög-olasz az ötödik helyért
...
Előbbi gárda a franciákat, utóbbi a szlovákokat győzte le könnyedén csütörtökön, az 5-8. helyért zajló rájátszás első fordulójában.
Bíró Attila házigazda együttese 19 órakor a világbajnoki ezüstérmes, az európai csapatok közül egyedüliként már biztos olimpiai induló spanyol válogatottal mérkőzik meg a fináléba kerülésért, míg a másik ágon 17.30 órától a címvédő hollandok...
2020-01-23 17:12:20
Asztalitenisz olimpiai selejtező - Egy győzelemre a kvótától a magyar női válogatott
... az MTI-nek Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány.
A csoport másik elődöntőjében a kizárólag honosított ázsiai játékosokkal felálló portugálok simán, szettvesztés nélkül verték a szlovákokat. A magyar és a hazai együttes csütörtökön, közép-európai idő szerint 17 órakor csap össze a fináléban, amelynek győztese tokiói kvótát szerez.
"Azt gondolom az, hogy a portugálok csak k...
2020-01-22 20:41:55
Női vízilabda E.B. mérkőzések eredményei 01.15
... Szerzsantova
Magyarország:
Kasó - Vályi, Keszthelyi, Gurisatti, Parkes, Máté, Garda - cserék: Szilágyi, Illés, Leimeter, Gyöngyössy, Rybanska, Gangl (kapus)
Bíró Attila együttese a horvátokat 25-6-ra, a szlovákokat pedig 20-2-re győzte le, és az oroszok is két sikerrel hangoltak a szerdai csoport rangadóra.

*
- Francia - Német 17:5

- Spany...
2020-01-15 20:32:24
Vízilabda Eb - Az oroszok legyőzésével negyeddöntős a magyar női válogatott
... Szerzsantova

Magyarország:
-------------Kasó - Vályi, Keszthelyi, Gurisatti, Parkes, Máté, Garda - cserék: Szilágyi, Illés, Leimeter, Gyöngyössy, Rybanska, Gangl (kapus)
Bíró Attila együttese a horvátokat 25-6-ra, a szlovákokat pedig 20-2-re győzte le, és az oroszok is két sikerrel hangoltak a szerdai csoportrangadóra.
A találkozó elején emberelőnyös oros...
2020-01-15 20:22:55
Leginkább a szlovákokat és az osztrákokat kedvelik a csehek
...
A CVVM közvélemény-kutató intézet által elvégzett felmérés adatait vasárnap hozták nyilvánosságra. A novemberben készített felmérésben a válaszadók egytől ötig terjedő skálán nyilváníthattak véleményt az egyes országok lakosairól. Az egyes volt a legjobb, az ötös pedig a legrosszabb osztályzat.
A szlovákok a csehek 86 százalékának rokonszenvesek, három százaléknak ellen...
2019-12-15 14:51:48
Lezsák Sándor és Szájer József kapta idén a Petőfi-díjat
... politikusként jellemezve a díjazottat.
Szájer József a díj átvétele után a szabadságról és az azt fenyegető mai veszélyekről beszélt, majd a magyarokat, a lengyeleket, a cseheket és a szlovákokat itt, Európa közepén a szabadság nemzeteinek nevezete.
Hozzátette: harminc évvel azután, hogy a szabadságot kivívtuk Közép-Európában, azt látni, hogy egyre több irányból fenyeget...
2019-12-02 20:12:30
Soltész: A Kárpát-medencében élő nemzetek megmaradását csak az összefogás szolgálhatja
... sikerült felújítani és így megmenteni.
Az államtitkár az ünnepségen mondott köszöntőjében rámutatott: a felújított épület egyaránt szolgálni fogja a településen élő magyarokat és a szlovákokat is, így - hosszú távon - segíti majd az ott élő nemzetiségek együttélését is.
"A Kárpát-medencében, itteni ezeréves történelmünkben sok nép élt együtt, s ezalatt, amikor baj volt, ...
2019-11-17 16:31:48
Kitüntették az Esterházy János boldoggá avatását kezdeményező krakkói érseket
... kiemelte: a második világháború idején, "lévén tudatában a krisztusi kereszt szerepének, segítette a zsidókat, a Magyarországon keresztül Nyugatra menekülő lengyel katonákat, a cseheket, a szlovákokat". A kommunista fogságban töltött éveiről az érsek elmondta: Esterházy "szentként közeledett a halál felé, miközben az egyik börtönből a másikba hurcolták". A gróf személyisége "rendk...
2019-11-08 08:01:09
Eb-selejtezők - Kijelölte keretét a horvátok kapitánya
...
A szakember eltiltás miatt nem számíthat Domagoj Vidára és Dejan Lovrenre.
A horvátok november 16-án Rijekában fogadják a szlovákokat és ha nem kapnak ki, biztosan kijutnak a jövő évi kontinensviadalra.
A magyar válogatott hét mérkőzés után a második helyen áll az E csoportban és ha november 19-én győz Wales vendégeként, ott lesz a 2020-as Eb-n, melynek egyik helysz...
2019-10-28 14:32:18
1 2 3 ....16 17 ..24 25 .31 32 33 
Címkék: Vízilabda Eb, Lezsák Sándor, Szájer József, Esterházy János, Bíró Attila, MTI-nek Bátorfi Zoltán, Domagoj Vidára, Dejan Lovrenre, konzervatív politika, gazdasági sikeresség, ötödik helyért, oroszok legyőzésével, osztrákokat kedvelik, összefogás szolgálhatja, horvátok kapitánya, környező országok, szlovákokat győzte, világbajnoki ezüstérmes, európai csapatok, fináléba kerülésért, másik ágon, címvédő hollandok, csoport másik, kizárólag honosított, hazai együttes, portugálok csak, horvátokat 25-6-ra, szlovákokat pedig, szerdai csoport, szerdai csoportrangadóra, találkozó elején, novemberben készített, válaszadók egytől, egyes országok, egyes volt, ötös pedig, legrosszabb osztályzat, szabadság nemzeteinek, szabadságot kivívtuk, ünnepségen mondott, felújított épület, második világháború, krisztusi kereszt, kommunista fogságban, érsek elmondta, halál felé, egyik börtönből, másikba hurcolták, gróf személyisége, szakember eltiltás, horvátok november, magyar válogatott, második helyen, 2020-as Eb-n,
© 2013 TVN.HU Kft.