Belépés
Az orosz orvosok
... az orosz orvosok közül sokaknak kétsége merült fel a vakcinával kapcsolatban - idézi a Moscow Times cikkét a Napi.hu. Mint kiderült, az orosz lapnak nyilatkozó orvosok, ápolók, szociális munkások szkeptikusan vagy elutasítóan viszonyulnak az oltóanyaghoz, amely azóta már Magyarországra is megérkezett.

A cikk szerint az egészségügyi dolgozók közt vannak olyanok is,...
2020-12-08 20:08:05
Koronavírus - LMP: minden szociális dolgozó nyaralhasson ingyen a Balatonon!
...
Az ellenzéki politikus kifejtette, egyetértenek a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) azon felvetésével, hogy az idősotthonok dolgozói állami finanszírozással, ingyen tudjanak nyaralni a Balatonon, ugyanakkor ezt a lehetőséget kiterjesztenék a szociális ágazat minden munkavállalójára.
Az LMP számításai szerint mindez kevesebb mint egymilliárd forintjába ke...
2020-07-18 14:21:52
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
...
LMP: miért büntetik a katásokat?
Csárdi Antal (LMP) a kisadózók tételes adójának (kata) sorsáról kérdezte a pénzügyminisztert, helyeselve, hogy megnehezítik az alkalmazottak kata-körbe tolását, ugyanakkor problémásnak nevezve, hogy a lépéssel ellehetetlenítik sok érintett vállalkozás működését.
Miért büntetik még mindig a kisvállalkozásokat és mit kívánnak tenni an...
2020-07-13 17:32:12
MSZP: ismerjék el a szociális ágazatban dolgozók munkáját!
... bizottságának szocialista elnöke szombati online sajtótájékoztatóján azt javasolta, hogy az ágazat valamennyi dolgozója kapja meg az 500 ezer forintos egyszeri támogatást november 12-én, a szociális munka napján.
Egyúttal arra szólította fel az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy kezdjen bérfejlesztési tárgyalásokat az ágazat érdekvédelmi szervezeteivel.
Az MSZP-s po...
2020-07-11 12:52:05
Koronavírus - MSZP: a kormány tegye biztonságossá az idősotthonokat!
... ők következnének a várólistán. Ez pedig óriási terheket jelent a családoknak, ha megjelenik a vírus következő hulláma - érvelt.
A politikus hozzátette, még mindig nem késő, hogy a szociális ágazat munkatársai is 500 ezer forintos egyszeri jutalmat kapjanak.
A képviselő a múlt hét pénteken elfogadott költségvetésről azt mondta, hogy a nyugdíjasok semmi jóra nem számíthatn...
2020-07-06 14:31:45
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... tanárt.
"Akkor ott iskolarendőr lesz, és rendet fogunk tartani, mert a tanulás, meg a munka is a rendezettségnél kezdődik" - fogalmazott.

LMP: miért nem érdemlik meg a szociális dolgozók a bérkiegészítést?

Ungár Péter (LMP) arra kérdezett rá: a szociális dolgozók miért nem érdemlik meg az egyszeri, bruttó 500 ezer forintos bérkiegészítést? Emlékeztetett...
2020-06-29 16:22:48
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
... a közrendet és a közbizalmat akarja aláásni, ami nagy felelőtlenségre vall.
Kásler Miklós kijelentette: nem szokta feladni, és ezt ígérte az ellenzéknek is.

Jobbik: a szociális dolgozók számára tervez-e bármilyen plusz juttatást a kormány

Lukács László György (Jobbik) kitérve az egészségügyben dolgozók számára juttatandó egyszeri, 500 ezer forintos bérki...
2020-06-29 15:23:04
Krónika 1. rész (napirend előtt: költségvetés, Paks, a nemzet)
... embertelenség, a bosszú és a korrupció költségvetése, amelyben nem számít senki és semmi, csak Orbán Viktor családja és barátai - tette hozzá.
Szerinte az oktatás, az egészségügy, a szociális ágazat jövőre reálértéken egy fillérrel nem kap több pénzt. Plusz 20 milliárd forintot kap azonban a közmédia, így az MTVA nem 77, hanem 97 milliárd forintból gazdálkodhat - tette hozzá....
2020-06-29 14:12:17
Ellenzéki pártok és szakszervezetek a szociális dolgozók egyszeri bérkiegészítését sürgetik
... megbeszélésen részt vettek a Jobbik, az MSZP, az LMP, a DK és a Párbeszéd képviselői, valamint a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) és a Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezete vezetői. Az LMP kezdeményezésére tartott megbeszélésre a kormánypárti frakciókat is meghívták, de a Fidesz és a KDNP képviselői nem jöttek el - mon...
2020-06-24 14:52:36
Krónika 5. rész (költségvetés, vezérszónokok, nemzetiségi szószóló, független)
... béremelést javasolt az egészségügyben.
Bírálta a kormányt azért is, mert jövőre sem emelkedik a családi pótlék összege, a hajléktalanellátás forrása, valamint a rokkantsági ellátás és a szociális dolgozók bére.
Úgy értékelt: a költségvetésből nem csak a rászoruló emberek és jövő generációk magára hagyása látszik, hanem az is, hogy Orbán Viktor bosszút akar állni az önkor...
2020-06-10 15:13:30
1 2 3 ...............51 52 ........77 78 ........102 103 104 
Címkék: Moscow Times, Gyermekvédelmi Főigazgatóság, Csárdi Antal, Emberi Erőforrások Minisztériumát, Ungár Péter, Kásler Miklós, Lukács László György, Orbán Viktor, Magyar Köztisztviselők, Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete, Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezete, orosz orvosok, szociális ágazatban, kormány tegye, szociális dolgozók, vakcinával kapcsolatban, orosz lapnak, cikk szerint, egészségügyi dolgozók, ellenzéki politikus, idősotthonok dolgozói, lehetőséget kiterjesztenék, szociális ágazat, kisadózók tételes, alkalmazottak kata-körbe, lépéssel ellehetetlenítik, ágazat valamennyi, szociális munka, ágazat érdekvédelmi, vírus következő, politikus hozzátette, nyugdíjasok semmi, rendezettségnél kezdődik, közbizalmat akarja, egészségügyben dolgozók, korrupció költségvetése, kormánypárti frakciókat, kormányt azért, családi pótlék, rokkantsági ellátás, rászoruló emberek, finanszírozással, közalkalmazottak, munkavállalójára, ellehetetlenítik, bérkiegészítését, kezdeményezésére,
© 2013 TVN.HU Kft.