Belépés
Baloldali ellenzék: az SNI-s gyermekek neveléséhez több forrásra és több szakpedagógusra van szükség
... iskola csak papíron képes foglalkozni ezekkel a diákokkal, a gyakorlatban nem, a "megalázóan alacsony" bérek miatt ugyanis kevés a gyógypedagógus és pedagógusi szakasszisztens.
A szocialista Kunhalmi Ágnes úgy értékelt, hogy a közoktatás rendszere nem gyermekbarát. Gyógypedagógusokból óriási a hiány, ugyanis nagyon magas a pályaelhagyók száma - mondta, hozzátéve: a szakma szá...
2019-05-06 13:25:41
Orbán Viktor: Európának át kellene vennie az osztrák modellt, amelyben a jobbközép a jobboldallal működik együt
... a néppártban ez kritikát vált ki, mert az EPP balra szeretne menni. Ennek két következménye lesz: először is az identitás elvesztése, másodszor pedig az, hogy gazdaságilag egy olyan szocialista Európát építenek majd, ahol elvész a nemzetközi versenyképesség. (...) Adóemelések, túlszabályozás, bürokraták siserahada és az adósságok közösségivé tétele. Az osztrákok és a németek fogjá...
2019-05-06 08:31:02
EP-választás - Ujhelyi: "anyaszomorító" kormányzás folyik
...
A szocialista politikus hangsúlyozta, olyan jövőt követelnek, amelyben minden magyar gyermek boldog családba születhet. Az MSZP-Párbeszéd szövetség ezért fogalmazta meg programjában az európai minimálbér, az európai minimális nyugdíj, az európai szociális bérlakásépítés gondolatát - tette hozzá.
Ujhelyi István azt mondta: ma minden hatodik gyermek külföldre, Nyugat-Európ...
2019-05-05 13:51:45
EP-választás - Politológus: Demeter Márta szocialista szavazókra "vadászik"
...
A szakértő vasárnap az M1 aktuális csatornán azt mondta, Demeter Márta át akarja csábítani az MSZP iránt érdeklődő szavazópolgárokat az LMP-hez.

Ez azt mutatja, hogy az ellenzék összefogása mellett az ellenzéki pártok egymástól próbálják meg elvenni a szavazókat, és a háttérben egymás ellen küzdenek - vélekedett.
Kitért arra is, az ellenzéki pártok félnek az ...
2019-05-05 09:10:53
4. A munkáról és az élethosszig tartó tanulásról
... annak a magát szocialistának hazudó rendszernek a ,,SARA", amiben a mai napig dagonyázunk!!! Az alábbiakból egyértelműen levonható az a következtetés, hogy az un. ,,szocialista rendszer" is kitermelte a maga ,,elitjét" és az új proletariátusát a KONTRASZELEKTÍV OKTATÁSOLITIKÁVAL.
Az 1945 utáni évtizedekben teljességgel előnyt élveztek azok, ak...
2019-05-04 20:53:40
Átadták a Kaposvár Arénát
... stratégiai és parlamenti államtitkára a 6 milliárd forintból épült, akár 4 ezer ember befogadására is alkalmas létesítmény avatásakor hangsúlyozta: a vidéket sorvadni hagyó korábbi szocialista-liberális kormányokkal szemben a mai magyar kormány a vidékben látja Magyarország erejét, ezt 2015-től a Modern városok program, 2019-tő a Magyar falu program is bizonyítja.
A Modern v...
2019-05-04 20:52:43
EP-választás - Az MSZP programot dolgoz ki a magyarországi orosz befolyásolás ellen
...
Az MSZP politikusa úgy fogalmazott, az állami szervek hazaáruló módon nem harcolnak az orosz befolyás ellen, ezért ez a munka az ellenzékre hárul.
Közölte, pártja az orosz befolyásolásra szakosodott nemzetközi intézményekkel közös kutatómunkába kezd, amelynek eredményeit nyilvánosságra hozza.
"Az oroszok nemhogy a spájzban vannak, hanem feltett lábbal nézik a kedven...
2019-05-04 12:51:14
Egy keletnémet énekes-dalszerző bányászról szóló életrajzi film kapta a legtöbb elismerést a Német Filmdíjak át
... hatalmas kotrógép kezelőjeként, szabadidejében dalokat írt és adott elő az életről és az NDK ellentmondásos rendszeréről. Ő maga is ellentmondásos személyiség volt, például meggyőződéses szocialista, akit kritikus hozzáállása miatt kizártak az állampártból, és több évig az állambiztonsági minisztérium (Stasi) úgynevezett nem hivatalos munkatársaként - besúgóként - jelentéseket írt...
2019-05-03 23:31:58
EP-választás - Uniós csúcsot tartanak az EP-választások után
...
Uniós források pénteki tájékoztatása szerint a csúcstalálkozót várhatóan Brüsszelben tartják majd.
Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke május 9-én, a tagországok állam-, illetve kormányfőinek a romániai Nagyszebenben tervezett rendkívüli csúcsértekezlete alkalmával jelentheti be a következő találkozót - közölték az idézett források.
Mint emlékeztettek, a legutóbbi,...
2019-05-03 14:01:45
EP-választás - DK: minél hamarabb be kell vezetni az eurót
... egymás sértegetésével, lejárató kampányokkal nem lehet leváltani a Fideszt, ahhoz az ellenzék együttműködésére van szükség.
Kérdezték arról is, hogy a DK listájának utolsó helyér...
2019-05-03 13:21:25
1 2 3 ..............1446 1447 .......2169 2170 .......2891 2892 2893 
Címkék: Orbán Viktor, Demeter Márta, Kaposvár Arénát, Német Filmdíjak, Kunhalmi Ágnes, Ujhelyi István, KONTRASZELEKTÍV OKTATÁSOLITIKÁVAL, Donald Tusk, Európai Tanács, osztrák modellt, jobboldallal működik, élethosszig tartó, magyarországi orosz, keletnémet énekes-dalszerző, legtöbb elismerést, szocialista Kunhalmi, közoktatás rendszere, pályaelhagyók száma, identitás elvesztése, olyan szocialista, nemzetközi versenyképesség, adósságok közösségivé, németek fogjá, szocialista politikus, európai minimálbér, európai minimális, európai szociális, szakértő vasárnap, ellenzék összefogása, ellenzéki pártok, háttérben egymás, magát szocialistának, alábbiakból egyértelműen, maga &#8222, 1945 utáni, vidéket sorvadni, vidékben látja, állami szervek, orosz befolyás, ellenzékre hárul, orosz befolyásolásra, oroszok nemhogy, spájzban vannak, állambiztonsági minisztérium, csúcstalálkozót várhatóan, tagországok állam-, romániai Nagyszebenben, következő találkozót, idézett források, ellenzék együttműködésére,
© 2013 TVN.HU Kft.