Belépés
A mostani NAT-tal kapcsolatban elégedetlenkedőknek
A mostani NAT-tal kapcsolatban elégedetlenkedők az un. szocialista pedagógiára emlékeztetnek.
Vagyis, arra a korszakra, amikor a szocialista eszmére hivatkozva, valójában diktatúrát valósítottak meg. Vagyis, nem az eszmeiséggel volt akkoriban sem baj, hanem azzal a móddal, ahogy arra való hivatkozással egészen másként valósult az meg!
*
Most is ez a helyzet - sajno...
2020-02-19 17:54:21
A francia egészségügyi miniszter lesz Macron pártjának jelöltje a párizsi önkormányzati választáson
... március 15-én és 22-én esedékes önkormányzati választásokat megelőző felmérések szerint Benjamin Griveaux 16 százalékos támogatottsággal csak a harmadik helyen állt Anne Hidalgo jelenlegi szocialista polgármester (23 százalék) és Rachida Dati, a jobbközép Köztársaságiak (20 százalék) jelöltje mögött.
A Köztársaság lendületben kormánypárt párizsi jelöltállítása ugyanis hét hón...
2020-02-16 18:32:17
Béres József-mellszobrot avattak a Lakitelek Népfőiskolán
... hazára, és sokat tettek azért, hogy egy szellemileg felfrissülő nemzet részei lehessünk ma".
Olyan emberek szobrai, akik erős, önálló egyéniségek voltak, és nem törte meg őket a szocialista, kommunista önkényuralomnak a hétköznapokban is jelen lévő ármánya - fogalmazott.
Béres József szobrának avatása gyakorlatilag történelmi elégtétel - tette hozzá.
Béres József ...
2020-02-15 23:17:09
Müncheni konferencia - Kínai külügyminiszter: Washington lejárató kampányt folytat Kína ellen
...
Vang Ji hangsúlyozta: a washingtoni vezetés magatartása mögött az áll, hogy "Amerikában nem hajlandóak elismerni, hogy sikeres lehet egy szocialista ország", és ellenzik Kína gyors felemelkedését és "megfiatalodását".
Ez "igazságtalanság", mert megfosztja Kínát és a kínai embereket a boldogulás jogától. Az ázsiai országnak és lakóinak joguk van a "jobb élethez", a fejlőd...
2020-02-15 23:11:54
BÖSZ: kiálltak az önkormányzati óvodák mellett a fővárosi polgármesterek
... beszámoltak, hogy az alakuló ülésen társelnököt és alelnököket választottak.
A BÖSZ elnöke Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere. Társelnökké választották Kiss László III. kerületi szocialista polgármestert, a három alelnök Kovács Péter XVI. kerületi polgármester (Fidesz), Déri Tibor IV. kerületi polgármestert (Momentum) és Cserdiné Németh Angéla XV. kerületi polgármest...
2020-02-04 21:42:55
Apokalipszis vége
... a Katiknak, mint kiválasztottaknak, sőt az egész világ Katalin néven került berendezésre földterületekkel együtt, akár Katalinja az angol királyi családnak, a sportolóival együtt a szocialista iskola ellenes csapásoknak, mint fizikai munkásoknak, akik helyett nekem kellett a családot összetartani, mert ez a sors állandó apokalipszis végrehajtásáért soha nem járt volna nekik.
...
2020-02-04 16:25:05
MSZP: kudarc a kormány lakhatási és népesedési politikája
... intézkedésekről.
Az ellenzéki politikus teljes kudarcnak nevezte a kormány elmúlt tízéves lakáspolitikáját, szerinte ugyanis az egész országban lakhatási válság van. Összevetette: a szocialista kormányok nyolc éve alatt 280 ezer, 2011-től viszont csak 88 ezer új lakás épült Magyarországon.
Elmondta, nem a legelesettebbek lakhatási problémáiról van szó, most már az alsó- ...
2020-02-04 14:21:45
Veres András: Ilyen komoly és sértő támadással még .....
... elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában február 2-án elmondta, komolyan kell venni és időben kiállni a rasszista gondolattal szemben, különösen hazánkban, ahol a nemzetiszocialista, majd szocialista terror áldozatainak emléke minden jóérzésű embert kötelez.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia közleményt adott ki, amelyben kifejezte: tagjait megdöbbentette, ho...
2020-02-04 09:49:54
Február 7-től a romániai mozikban is bemutatják a Drakulics elvtárs című filmet
...
A Filmtett Egyesület által Romániában forgalmazott szocialista vámpírtörténetet a közönség Kolozsváron, Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredában, Nagyszebenben, Székelyudvarhelyen, Szatmárnémetiben, Marosvásárhelyen, Brassóban és Bukarestben láthatja.
A film romániai díszbemutatója Kolozsváron, a frissen felújított Művész moziban lesz, ahol jelen lesznek az alkotók közül Bodz...
2020-02-03 15:02:14
Koronavírus - Összehívja az Országgyűlés népjóléti bizottságát a testület szocialista elnöke
...
Korózs Lajos pénteken Budapesten sajtótájékoztatón elmondta, egyrészt nem tartja elégségesnek az ügyben eddig megtett intézkedéseket, másrészt az egészségügyi kormányzattól annak az intézkedési tervnek az ismertetését várja, amelynek kidolgozására az szerdán kapott megbízást.
Emlékeztetett arra, hogy az Egészségügyi Világszervezet csütörtökön nemzetközi vészhelyzetet hi...
2020-01-31 20:34:25
1 2 3 ..............1457 1458 .......2186 2187 ........2913 2914 2915 
Címkék: Béres József-mellszobrot, Lakitelek Népfőiskolán, Veres András, Benjamin Griveaux, Anne Hidalgo, Rachida Dati, Béres József, Vang Ji, Karácsony Gergely, Kiss László III, Kovács Péter XVI, Déri Tibor IV, Cserdiné Németh Angéla XV, Vasárnapi Újság, Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, Filmtett Egyesület, Korózs Lajos, Egészségügyi Világszervezet, mostani NAT-tal, francia egészségügyi, párizsi önkormányzati, önkormányzati óvodák, fővárosi polgármesterek, kormány lakhatási, romániai mozikban, testület szocialista, szocialista eszmére, eszmeiséggel volt, harmadik helyen, jobbközép Köztársaságiak, szellemileg felfrissülő, washingtoni vezetés, szocialista ország, kínai embereket, boldogulás jogától, ázsiai országnak, alakuló ülésen, három alelnök, egész világ, angol királyi, sportolóival együtt, szocialista iskola, családot összetartani, sors állandó, ellenzéki politikus, kormány elmúlt, egész országban, szocialista kormányok, legelesettebbek lakhatási, rasszista gondolattal, közönség Kolozsváron,
© 2013 TVN.HU Kft.