Belépés
Vasárnaptól téli üzemmód a Magyar Közút Zrt.-nél
... országszerte mintegy 32 ezer kilométernyi gyorsforgalmi, fő- és mellékút üzemeltetésében vált át téli üzemmódra: 19 megyei igazgatóságon, 94 mérnökségen és a központi irányításban is 0-24 órás szolgálatra állnak át a szakemberek.
A téli hónapokban elsődleges feladatuk a hó eltakarítása, a síkosságmentesítés és az ideiglenes kátyúzás. A télies időjárás beálltával mintegy négye...
2019-11-08 17:02:17
7. Az én 1956-om:A kölyökharcosokra kegyetlen megtorlás várt
... fiatalabb volt nálam és szintén egy 1956-os szabadságharcos volt a családjukban... Vagyis, a káderlapjaink nem illettek egymáshoz!
A fiút behívták hirtelen SORKÖTELES KATONAI SZOLGÁLATRA, és akkor én megbeszéltem az EGYIK MUNKATÁRSAMMAL, hogy együtt befizetünk egy OTP értékesítésű öröklakásra!
Csakhogy, kellett hozzá a házassági anyakönyvi kivonat és-a-többi, és-a-...
2019-10-22 11:57:51
Gulyás: a kereszténység kultúrája az igazság keresésének kultúrája
... mindazoké, akik hisznek benne, hogy Jézus Krisztus megváltotta az emberiséget, hogy az emberi halandóságra Jézus Krisztus a megoldás.
Hozzátette: "egyetértünk abban is, hogy a megváltás szolgálatra kötelez", hogy "azért kaptuk az evangéliumot, hogy továbbadjuk azt a világnak" - fogalmazott Steinbach József.
A gálaesten Nagy Katalin, a Protestáns Újságírók Szövetségének e...
2019-10-20 21:02:43
Újabb náci lágerőrt állítottak bíróság elé Németországban
... bűnrészesség vádját. Védője által ismertetett vallomásában hangsúlyozta, hogy nem önként lett SS-tag, hanem azért, mert behívták a hadsereghez (Wehrmacht), de nem találták alkalmasnak a hadi szolgálatra, így a koncentrációs táborba vezényelték. Azt is kiemelte, hogy 17 éves gyerekként nem volt a náci rezsim híve.
Az eljárást a nemzetiszocialista diktatúra idején elkövetett bű...
2019-10-17 19:31:56
Brexit - Johnson: "nagyszerű új megállapodás született"
... hogy szombaton "jusson a Brexit-folyamat végére", annak érdekében, hogy végre más elsődleges fontosságú feladatokra, köztük a megélhetési költségekre, az állami egészségügyi ellátó szolgálatra (NHS), az erőszakos bűncselekmények elleni fellépésre és a környezetvédelemre lehessen összpontosítani a figyelmet.
A brit kormány már előzőleg bejelentette, hogy rendkívüli parlamenti ...
2019-10-17 14:42:13
De ti nem akartátok
... Názáreti Jézus elhaladt mellettük, ők azonban elszalasztották az alkalmat. Így azután örök kárhozat előtt állnak.

Vagy gondoljunk azokra a hívőkre, akiket az Úr egy bizonyos szolgálatra hívott el, de nem törődtek vele. Ezeknek fogalmuk sincs arról, mennyi földi áldást és mennyi örök jutalmat szalasztottak el!

Kétségkívül igaz, hogy van alkalom, amely csak egy...
2019-10-16 12:10:46
Hétfőn zárulnak a regionális Jogpont projektek
... válaszoltak. A Jogpontokat országos munkáltatói érdekképviseletek és szakszervezetek hozták létre. A projekt ingyenes jogsegély-szolgáltatásra, valamint Munkaügyi Tanácsadó és Vitarendező Szolgálatra (MTVSZ) épült, és a személyes félfogadáson túl telefonon és interneten keresztül is segítséget nyújtott.
A szolgáltatás a projektzárással nem ér véget, hiszen frissítést követőe...
2019-09-29 07:04:47
Angyalok
...,,Avagy nem szolgáló lelkek-é mindazok, elküldve szolgálatra azokért, akik örökölni fogják az üdvösséget? (Zsid 1,14)
,,És ímé angyalok jöttek hozzá és szolgáltak neki." (Mt 4,11)

Ezek a mi vigasztalásunkra írattak, hogy megtudjuk, miként szolgál nekünk sok angyal, hogy lovagiasan harcoljunk, amikor az ördög megkísért. És ha álljuk a harcot, Isten ne...
2019-09-28 21:33:33
24. évközi hét péntek 09.20
... meghatároztad a maga feladatát, számolva minden ember adottságával. Ebben a rendben örök előrelátásoddal részemre is kijelöltél egy helyet, ahol szolgálnom kell. Uram, készen állok erre a szolgálatra! Kívánj tőlem akár csöndes, hangtalan munkát, akár hősi elszántságot, nagy áldozatokat: követlek, Uram!

Elmélkedés
Jézus tehát szüntelenül úton van, csupán rövid ideig...
2019-09-20 09:24:33
Gulyás: mintegy 31 ezren igényelték eddig a babaváró támogatást
... milliárdot. A közösségi területek felújításán belül - folytatta - temetők fejlesztésére, a belterületi közterület-karbantartáshoz szükséges eszközfejlesztésre, falu és tanyagondnoki szolgálatra, óvodák udvarának felújítására, önkormányzati utak felújítására, valamint polgármesteri hivatalok és orvosi szolgálati lakások felújítására jutott forrás. A miniszter úgy értékelt: a Magyar...
2019-09-12 15:01:42
1 2 3 ..................115 116 .........173 174 ..........230 231 
Címkék: Magyar Közút Zrt, SORKÖTELES KATONAI SZOLGÁLATRA, EGYIK MUNKATÁRSAMMAL, Jézus Krisztus, Steinbach József, Nagy Katalin, Protestáns Újságírók Szövetségének, Názáreti Jézus, Munkaügyi Tanácsadó, Vitarendező Szolgálatra, kölyökharcosokra kegyetlen, kereszténység kultúrája, igazság keresésének, regionális Jogpont, babaváró támogatást, központi irányításban, téli hónapokban, ideiglenes kátyúzás, télies időjárás, 1956-os szabadságharcos, fiút behívták, házassági anyakönyvi, emberi halandóságra, megváltás szolgálatra, gálaesten Nagy, hadi szolgálatra, koncentrációs táborba, náci rezsim, megélhetési költségekre, állami egészségügyi, erőszakos bűncselekmények, brit kormány, bizonyos szolgálatra, projekt ingyenes, személyes félfogadáson, ördög megkísért, maga feladatát, rendben örök, közösségi területek, kölyökharcosokra, vigasztalásunkra, karbantartáshoz, szabadságharcos, üzemeltetésében, projektzárással, összpontosítani, elszalasztották, szakszervezetek, bűncselekmények, előrelátásoddal, németországban,
© 2013 TVN.HU Kft.