Belépés
BKK: pünkösdvasárnap és -hétfőn ünnepnapi, illetve munkaszüneti menetrend lesz érvényben
...
A közlemény szerint a 3-as metró a két ünnepnapon a Nagyvárad tér és Újpest-központ között közlekedik, Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között pótlóbusszal lehet utazni.
Szombaton a megszokott szombati közlekedési rend lesz érvényben. Ezen a napon a 3-as metró is a megszokott hétvégi rend szerint, a Lehel tér és Újpest-központ között közlekedik, Kőbánya-Kispest és a L...
2020-05-29 13:31:51
Koronavírus - A korlátozások enyhítésére készül a Nyugat-Balkán
... hogy "már látják a fény az alagút végén". Szkopjéban keddtől újraindul a tömegközlekedés, először azonban csak 5 és 9, valamint délután 13 és 16 óra között járnak az autóbuszok szombati menetrend szerint. Amennyiben nem emelkedik meg jelentősen a regisztrált fertőzöttek száma, úgy hamarosan a rendes menetrendet is visszaállítják.
Montenegróban keddre 308-ról 312-re nőtt az ig...
2020-04-21 08:41:18
Koronavírus - BKK: hétfőtől újra a tanszüneti menetrend lesz érvényben Budapesten
...
A tanítási szünetben érvényes menetrend - amely mindössze tíz százalékkal marad el a máskor megszokott kapacitástól - a hajnali, kora reggeli, reggeli időszakban, valamint a délutáni csúcsidőben a csütörtökinél lényegesen sűrűbb járatindulást jelent - olvasható a közleményben.
A tanítási szünetben érvényes menetrendhez szükséges járművezetői beosztások elkészítésének idő...
2020-04-02 17:01:59
Koronavírus - Vitézy új rendkívüli tömegközlekedési menetrend bevezetése javasolja Budapesten
... Facebook-oldalán csütörtökön tette közzé a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezetőjének írt levelét, amelyben egy hatpontos intézkedéscsomag bevezetését javasolja.
E szerint az új menetrendnek az egészségügyben, kiskereskedelemben, ipari üzemekben, logisztikában, rendfenntartásban, házhozszállításban, közszolgáltatások működésében dolgozók igényeihez kell igazodnia.
V...
2020-04-02 16:11:50
Koronavírus - Karácsony újabb járatsűrítésekre utasította a BKK vezetését
... beavatkozásunk nyomán némileg csillapodott, még mindig nem vagyok elégedett - és ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül" - fogalmazott.
Az ügy előzménye, hogy szerdától a fővárosban szombati menetrenden alapuló, de több frekventált vonalon annál sűrűbb közlekedést biztosító új menetrendet vezettek be a közösségi közlekedés járatain a koronavírus-járvány miatt csökkent utasszám...
2020-04-02 11:01:28
Koronavírus - Mától gyakrabban indul több tömegközlekedési járat Budapesten
...
Szerda reggeltől egy szombati menetrenden alapuló, ám a frekventált vonalakon annál sűrűbb járatindulást biztosító közlekedési rend lépett életbe a fővárosban, de a tapasztalatok alapján csütörtök reggeltől sűrítik a járatokat tizenhat vonalon, kiemelten a hajnali-reggeli órákban a dél-pesti térségben - tudatta a BKK.
Hajnali 5 óra után gyakrabban indulnak a 3-as metrópó...
2020-04-02 07:03:58
Koronavírus - BKK: csütörtöktől gyakrabban közlekedik több járat
... a nemzetközi gyakorlatban is alkalmazott 30 százaléknál, azaz az utasok tartani tudják a megfelelő távolságot egymástól - közölték.
Felidézték, hogy szerda reggeltől egy szombati menetrenden alapuló, de a frekventált vonalakon annál sűrűbb járatindulást biztosító közlekedési rend lépett életbe a fővárosban. A tapasztalatok alapján csütörtök reggeltől sűrítik a járatokat tizen...
2020-04-01 15:32:09
Koronavírus - Karácsony: sűrítik a közösségi közlekedés járatait az utasok biztonságos távolságtartása miatt
...
A lépés előzménye, hogy szerdától a fővárosban szombati menetrenden alapuló, de több frekventált vonalon annál sűrűbb közlekedést biztosító új menetrendet vezettek be közlekednek munkanapokon a közösségi közlekedés járatai a koronavírus-járvány miatt csökkent utasszámhoz igazodva.
Karácsony Gergely szerdán azt írta, miközben a buszok, trolik, villamosok és a metrók átlag...
2020-04-01 13:52:32
Koronavírus - Fürjes: ne a szombati menetrend szerint közlekedjenek a budapesti járatok!
...
Fürjes Balázs szerdán a Twitteren azt írta, a szombati menetrend szerinti járatokon lehetetlen a távolságtartás reggelente, így joggal "akadtak ki" az utasok.
Hozzátette, felkérte Vitézy Dávidot, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatóját, hogy álljon rendelkezésre és segítse a munkát.
Vitézy Dávid a Facebookon azt írta, sok tízezer ember háborodott fel szerda...
2020-04-01 10:11:52
Koronavírus - Mától új menetrend szerint közlekednek a budapesti tömegközlekedés járatai
... valamint a kiskörúti villamosok 5 percenként, a metrópótló busz 1-2 percenként, a nagykörúti villamosok 3-4 percenként, a Thököly úti buszjáratok 2-3 percenként járnak.
A szombati menetrendnél sűrűbb járatkövetés van mától csúcsidőben több frekventált vonalon. Gyakrabban indul az újpalotai gyorsjáratok vonalán a 7E, a rákoskeresztúrin a 97E busz, a kőbányai lakótelepre tartó ...
2020-04-01 07:04:29
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Címkék: Budapesti Közlekedési Központ, Karácsony Gergely, Fürjes Balázs, Vitézy Dávidot, Budapest Fejlesztési Központ, Vitézy Dávid, korlátozások enyhítésére, tanszüneti menetrend, közösségi közlekedés, utasok biztonságos, szombati menetrend, budapesti járatok, budapesti tömegközlekedés, közlemény szerint, 3-as metró, megszokott szombati, megszokott hétvégi, alagút végén, autóbuszok szombati, regisztrált fertőzöttek, rendes menetrendet, tanítási szünetben, máskor megszokott, délutáni csúcsidőben, csütörtökinél lényegesen, hatpontos intézkedéscsomag, fővárosban szombati, szombati menetrenden, frekventált vonalakon, tapasztalatok alapján, járatokat tizenhat, hajnali-reggeli órákban, dél-pesti térségben, 3-as metrópó, nemzetközi gyakorlatban, utasok tartani, megfelelő távolságot, járatokat tizen, lépés előzménye, metrók átlag, távolságtartás reggelente, kiskörúti villamosok, metrópótló busz, nagykörúti villamosok, szombati menetrendnél, újpalotai gyorsjáratok, kőbányai lakótelepre, tömegközlekedési,
© 2013 TVN.HU Kft.