Belépés
Rohanás
... aztán tüzet oltottam, igaz, hogy elméletben, de a sok elmaradást pótoltam.
Posta, bank, patika,...
2019-11-14 13:24:07
Szörnyetegnek nevezte az általa feldarabolt lányt a szentpétervári történész
... hozzá.
Szokolov a tárgyalóteremben zokogva tanúsított megbánást.
A bíróság a rendőrség kérésének eleget téve elrendelte a tudós január 8-ig tartó ideiglenes letartóztatását.
Szokolovot szombatra virradóra fogták ki a szentpétervári Mojka folyóból, amelybe beleesett, amikor épp az áldozata testrészeinek elsüllyesztésén fáradozott. Hátizsákjában két levágott női kezet...
2019-11-11 20:12:00
A jobboldali pártok elítélték az olasz holokauszt-túlélőt ért támadásokat
... antiszemitizmus és rasszizmussal szemben. A bizottság felállítására a jobbközép és jobboldali pártok nemmel szavaztak, vagy tartózkodtak.

Ezzel egy időben ismeretlen tettesek szombatra virradóra festékkel összefirkálták az Igazak Kertje nevű milánói közpark bejáratát. A kertet Liliana Segre egy hónappal ezelőtt avatta fel.

Dario Franceschini kulturális minis...
2019-11-09 15:51:28
Szimulátor
... van szó, ezért itt ez tökéletesen m...
2019-10-29 18:26:49
Ismét megdőlt a napi melegrekord, hétvégén mérséklődik a meleg
... feloszlanak a déli órákra. Ezt követően már országszerte derült, napos, csapadékmentes idő lesz. A leghidegebb órákban többnyire 4-11 fok lesz. Napközben 22-26 fokig melegszik a levegő.
Szombatra virradó éjszaka többfelé képződik köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet. Elsősorban a Dunántúlon és az északi tájakon kiterjedtebb ködtakaró is létrejöhet, amelynek egy része néh...
2019-10-24 19:12:04
Viccek
... fiával sétál a boltban épp az óvszereken keresztül. A gyerek
kézbevesz egy 3 db-os csomagot és megkérdezi:
- Apa, ez kiknek van?
- Középiskolásoknak. Egy péntekre, egy szombatra, egy vasárnapra.
- A srác kivesz egy 6 db-osat, kérdés ugyanaz, ez kinek van?
- Ez fiam, egyetemistáknak. Kettő péntekre, kettő szombatra, kettő
vasárnapra.
- A srác talá...
2019-10-22 09:08:45
Brexit - Beterjesztette a brit kormány a Brexit-megállapodás törvénytervezetét
... megállapodás törvényerőre emeléséhez szükséges összes jogi instrumentumot, köztük az egyezmény teljes jogi szövegét a brit parlament törvénybe nem iktatja.
Ezután lekerült a napirendről a szombatra tervezett szavazás.
Johnson hétfőn ismét megpróbálta az alsóház elé terjeszteni a jóváhagyási indítványt, John Bercow házelnök azonban közölte, hogy ezt nem engedélyezi.
...
2019-10-21 23:52:22
Brexit - Az alsóház elnöke nem engedélyezte a hétfői szavazást a Brexit-megállapodásról
... megállapodás törvényerőre emeléséhez szükséges összes jogi instrumentumot, köztük az egyezmény teljes jogi szövegét a brit parlament törvénybe nem iktatja.
Ezután lekerült a napirendről a szombatra tervezett szavazás, de Johnson hétfőn ismét megpróbálta az alsóház elé terjeszteni a jóváhagyási indítványt.

John Bercow házelnök azonban hétfőn kora este közölte, hogy...
2019-10-21 18:41:49
Brexit - Johnson kezdeményezte a Brexit halasztását, de károsnak tartaná a kérés teljesítését
... jóváhagyásának halasztása mindaddig, amíg a megállapodás törvényerőre emeléséhez szükséges összes jogi instrumentumot a brit parlament törvénybe nem iktatja.
Ezután lekerült a napirendről a szombatra tervezett szavazás a Brexit-egyezmény jóváhagyását indítványozó kormányzati beterjesztésről, érvénybe lépett viszont az a törvény, amelynek alapján Boris Johnson miniszterelnökne...
2019-10-20 07:03:59
Tőzsde - Veszteséges zárás az európai tőzsdéken
... tőzsde.
A tőzsdei befektetők egyelőre nem bíznak abban, hogy az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeit rögzítő szerződést a brit parlament is jóváhagyja szombatra összehívott rendkívüli ülésén.
Csalódást okozott a kínai gazdaság harmadik negyedéves teljesítménye is: a pénteken közölt adatok szerint éves összevetésben 6,0 százalékkal gyarapodot...
2019-10-18 17:41:51
1 2 3 .............................89 90 ...............134 135 ..............178 179 180 
Címkék: Igazak Kertje, Liliana Segre, Dario Franceschini, John Bercow, Boris Johnson, Egyesült Királyság, általa feldarabolt, szentpétervári történész, jobboldali pártok, napi melegrekord, brit kormány, alsóház elnöke, hétfői szavazást, kérés teljesítését, európai tőzsdéken, tárgyalóteremben zokogva, rendőrség kérésének, tudós január, szentpétervári Mojka, áldozata testrészeinek, bizottság felállítására, időben ismeretlen, kertet Liliana, hónappal ezelőtt, déli órákra, leghidegebb órákban, északi tájakon, óvszereken keresztül, srác kivesz, srác talá, egyezmény teljes, brit parlament, szombatra tervezett, jóváhagyási indítványt, megállapodás törvényerőre, tőzsdei befektetők, kínai gazdaság, pénteken közölt, tárgyalóteremben, miniszterelnökne, beterjesztésről, elsüllyesztésén, letartóztatását, antiszemitizmus, megállapodásról, egyetemistáknak, szentpétervári, jóváhagyásának, instrumentumot, beterjesztette, csapadékmentes, alacsonyszintű, összefirkálták, rasszizmussal, teljesítménye, összevetésben, kezdeményezte,
© 2013 TVN.HU Kft.