Belépés
Jégkorong divízió I/A-vb - Galló: most lehet esélyünk rá, hogy elkapjuk a szlovénokat
... talán most esélyünk van arra, hogy elkapjuk őket" - utalt Galló arra, hogy kilenc eddigi vb-találkozás alkalmával egyszer sikerült legyőzni a szomszéd ország együttesét.
A szlovénok sztárjáról, a Los Angeles Kings kétszeres NHL-bajnok sztárjáról, Anze Kopitarról azt mondta: "Tudjuk, hogy hol játszik és milyen képességei vannak."
Az opcionális tréninget a videózásért fele...
2019-05-03 12:43:08
Vb-2018 - Sampaoli: az argentin válogatott a nagyon erősek közé tartozik
... világbajnokságon azután, hogy az előzőn a chilei csapatot irányította.
Az ötszörös aranylabdás, de vb-arannyal nem rendelkező Lionel Messiről, az argentin válogatott legnagyobb sztárjáról azt mondta, nagyon jó állapotban van, abszolút felkészült a tornára.
"Remélem, el tudja érni a célját. Nem hiszem, hogy nagy lenne rajta a nyomás. Ő egyszerűen boldoggá teszi az emberek...
2018-06-15 19:52:49
Jonh Lennon eddig ismeretlen fotói kerültek elő egy limlomos fiókból
...
A 26 negatív 1970-ben készült John Lennonról, a Beatles hajdani sztárjáról.
A neve elhallgatását kérő tulajdonos elhunyt édesapja hagyatékában találta őket. Valószínű, hogy akkor kerültek hozzá, amikor a hetvenes években művészeti tanulmányokat folytatott. Azért tartotta a fiókjában, mert úgy vélte, értéktelenek.
A Darren Julien aukciósház tulajdonosa szerint a "ben...
2017-10-27 12:42:02
Tom Hanks első novelláskötetét az írógépek iránti szenvedélye ihlette
... novellák között lesz egy történet, amelyben egy menekült érkezik New Yorkba, akinek a családját szétszakította a hazájában dúló háború, egy másik novella a vezető amerikai sportcsatorna új sztárjáról szól, egy további egy dúsgazdag amerikairól és hűséges alkalmazottjáról, akik valami nagyot akarnak tenni, és lesz olyan írás is, amelynek egy színész a főhőse.
Hanks elmondta, h...
2017-02-22 10:41:41
EURO-2016 - Gera élete sikerének tartja az Eb-szereplést
... nem tippelnék a nyolcaddöntőre, mivel nem ismerjük az ellenfelet. A lényeg, hogy örülünk a döntetlennek annak ellenére, hogy háromszor is vezettünk".
Juhász Roland a portugálok sztárjáról, Cristiano Ronaldóról úgy nyilatkozott, érezhetően frusztrált volt. Ezt támasztja alá, hogy a Real Madrid meccs emberének választott támadója a kötelező sajtótájékoztatón és az úgynevezett v...
2016-06-22 22:33:55
Női bugyis szilagyimi a randiblogon is!
Újabb képek és történet az internet új sztárjáról:


...
2015-12-01 16:53:05
A brit királyi balett vendégszerepel Moszkvában
... előbb Szentpétervárra, a Mihajlovszkij Színházba távozott, majd onnan szerződött át Londonba. Kevin O'Hare, a Royal Ballet igazgatója elégedetten nyilatkozott az orosz balett ünnepelt sztárjáról, aki már több szerepben és nem csak klasszikus darabokban próbálhatta ki magát a Covent Gardenben.
A Kommerszant című orosz napilap internetes oldalán adta hírül, hogy a londoni bale...
2014-06-17 22:35:27
Demi Moore a pornószínésznőről szóló filmben
...
Demi Moore és Adam Brody is csatlakozott a Linda Lovelace pornószínésznőről, a Mély torok sztárjáról szóló Lovelace című film szereplőgárdájához. Mint korábban megírtuk, Lovelace-t Amanda Seyfried (Mamma Mia!...
2012-01-05 16:03:32
Egy illúzió tévedései kapcsán
Megszállottan légvárakat építeni - talán ez lehetne a mottója annak a ,,tudományos" műnek, amelyet a washingtoni Amerikai Egyetem két oktatója, a fehér Leonard Steinhorn és a fekete Barbara Diggs-Brown követett el az amerikai négerek immár évtizedek óta (hiába) remélt beilleszkedéséről, és amelyet gyógypedagógiai célzattal a gyöngyöspatai események kapcsán elhíresült ame...
2011-09-21 06:54:10
Magyar válogatott - Rudolf: nincs mit veszítenünk - FRISSÍTETT (új: a magyarok várható kezdőcsapata)
... tartott sajtótájékoztatón a Genoától kölcsönbe a görög Panathinaikoszhoz került csatár, aki újságírói kérdésre úgy válaszolt, nem sok szó esik Zlatan Ibrahimovicról, a rivális legnagyobb sztárjáról, mert a csapat tagjai elsősorban saját játékukra koncentrálnak. Hozzátette: ettől még persze jól ismerik, de elsősorban mindenki a saját feladatát szeretné megoldani.
Egervári Sánd...
2011-09-01 18:32:04
1 2 
Címkék: Jonh Lennon, Demi Moore, Angeles Kings, Anze Kopitarról, Lionel Messiről, John Lennonról, Darren Julien, Juhász Roland, Cristiano Ronaldóról, Real Madrid, Mihajlovszkij Színházba, Kevin, Royal Ballet, Covent Gardenben, Adam Brody, Linda Lovelace, Lovelace-t Amanda Seyfried, Mamma Mia, Amerikai Egyetem, Leonard Steinhorn, Barbara Diggs-Brown, Zlatan Ibrahimovicról, Egervári Sánd, argentin válogatott, nagyon erősek, limlomos fiókból, írógépek iránti, brit királyi, pornószínésznőről szóló, illúzió tévedései, magyarok várható, szomszéd ország, szlovénok sztárjáról, opcionális tréninget, videózásért fele, chilei csapatot, ötszörös aranylabdás, neve elhallgatását, hetvenes években, menekült érkezik, családját szétszakította, hazájában dúló, másik novella, vezető amerikai, dúsgazdag amerikairól, döntetlennek annak, portugálok sztárjáról, kötelező sajtótájékoztatón, orosz balett, londoni bale, mottója annak, washingtoni Amerikai, fehér Leonard, fekete Barbara, amerikai négerek, gyöngyöspatai események,
© 2013 TVN.HU Kft.