Belépés
Férfi kézilabda BL - A Veszprém visszavágott a svéd bajnoknak
... Gajic 2, Nagy L., Balgotinsek, Jamali, Lékai 1-1
A hazaiak keretéből ezúttal René Toft Hansen és Gasper Marguc maradt ki taktikai okok miatt. A lelátón a legfanatikusabb veszprémi szurkolók szektora a kezdés pillanatában teljesen üres volt, így tüntettek kedvenc csapatuk gyenge szereplése miatt, de néhány perc elteltével elfoglalták helyüket.
Pontos, erős lövéseiknek, és...
2018-11-17 23:04:30
Magyar-finn - Rossi az észtek ellen mutatott hozzáállásra számít
... hogy nem kaptunk gólt" - fogalmazott. Hangsúlyozta, reméli, hogy ugyanígy folytatják a finnek ellen is, és a vasárnapi összecsapást is le tudják hozni kapott gól nélkül.
Szólt a szurkolókról is, mondván, a csapatnak nagy támogatás lenne, ha még többen lennének a Groupama Arénában, mint csütörtökön.
Az ellenfelet elemezve úgy fogalmazott, az északi csapatok játékstílusára...
2018-11-17 23:01:56
Az 1930-as Bajnokok Tornája-trófeát keresik az újpestiek
... adtak, de a vesztes rivális az öltözőben hagyta - kalandos úton néhány éve előkerült.
A trófea megtalálása érdekében levélben fordultak Őze István UTE klub...
2018-11-07 12:31:37
Három játékosától megvált a Dinamo Bucuresti a csíkszeredai vereség után
... Csíkszeredába elkísérő drukkerek autóikkal megállásra kényszerítették a csapat autóbuszát és fenyegették a játékosokat. Mircea Rednic edzőnek kellett leszállnia a buszról, hogy megnyugtassa a szurkolókat. A jelenetről több felvétel is felkerült a közösségi portálokra.
A napilapokban és portálokon megjelent cikkek többsége nem a csíkszeredaiak páratlan teljesítményével, hanem ...
2018-11-02 16:30:53
Birkózó-vb - Thomas Bach szerint Budapest jó házigazda volt
... környezettel várta a sportolókat a magyar főváros" - jelentette ki Bach.
A NOB elnöke a világbajnokság lebonyolítását dinamikusnak és pörgősnek nevezte, szerinte ennek is köszönhető, hogy a szurkolók is végig jó hangulatban voltak.
"Nagyon tetszett a finálék előtti show is: a ritmikus gimnasztika és a tradicionális birkózó bemutató összehozta a múltat és jelent egy remek...
2018-10-29 08:01:08
Az EP a neofasiszta és neonáci csoportok európai betiltását kéri
... tapasztalható rasszizmus, fasizmus és idegengyűlölet ellen. A képviselők ezt a felelősök elítélése és megbüntetése révén, illetve az iskolákkal és civil szervezetekkel együttműködve a fiatal szurkolókat célzó pozitív nevelési programok által javasolták elérni.
Véleményük szerint az uniós tagállamoknak olyan programokat is indítaniuk kellene, amelyek segítik az erőszakos neofa...
2018-10-25 14:42:10
Bécsi tenisztorna - Fucsovics magabiztosan értékelte a történteket
... játszottam három hete Pekingben, két szettben kikaptam, de az egy igazi ki-ki mérkőzés volt" - mondta a világranglista 40. helyezettje, majd arról beszélt, hogy jó érzés volt hallani a magyar szurkolókat a lelátón: "nemigen szoktam meghallani, de most rengetegen voltak, úgyhogy ez is nagy élmény volt, és sokat segített".
Fucsovics Márton végül közölte, mivel tavaly ugyanekkor...
2018-10-22 16:22:52
Birkózó-vb - Ligeti Dániel nagy csata végén búcsúzott
... harcosabbá vált, és egy szép lábra támadás után ellenfele mögé került, így még a szünet előtt kétpontosra csökkentette hátrányát.
Az elsőhöz hasonlóan a második menet is a hazai szurkolók reményei szerint kezdődött, Ligeti ugyanis szépen szabadult ki több orosz akcióból is, majd egy villámgyors derékra támadást mutatott be és kivitte Hizrijevet a szőnyegről. Az orosz azonban ...
2018-10-21 11:51:27
Orbán: vállalni kell a sikereinket!
... vagy játékszer". Ez nemcsak a sportban van így, emelt fővel lehet veszíteni, "de nem válhatunk az ellenfél játékszerévé, sosem alázhatnak meg bennünket" - fogalmazott.
Kiemelte: "mi szurkolók játékosokat akarunk látni a pályán, nem játékszereket", hanem hősöket, akik "a magasba repítik a magyar kosárlabdát".
A kormányfő kitért rá: pár éve, amikor a kormány elé került az ...
2018-10-11 11:31:57
Női kosárlabda Euroliga - Szekszárdi győzelem a selejtezőben
... legjobb dobói: Jovanovic 14, Studer 13, Gereben, Mc Call, Eldebrink 10-10-10

A Magyar Kupa-címvédő szekszárdiak fennállásuk második nemzetközi kupaszereplésére készültek, és a szurkolók egy része a csapat kérésének megfelelően ezúttal is fehér felsőruházatban érkezett a Városi Sportcsarnokba. Djokics Zseljko együttesének minden oka megvolt a bizakodásra, ugyanis mindhár...
2018-10-10 20:52:12
1 2 3 ..........................160 161 .............240 241 ............319 320 321 
Címkék: Bajnokok Tornája-trófeát, Dinamo Bucuresti, Thomas Bach, Ligeti Dániel, Nagy, René Toft Hansen, Gasper Marguc, Groupama Arénában, István UTE, Mircea Rednic, Fucsovics Márton, Magyar Kupa-címvédő, Városi Sportcsarnokba, Djokics Zseljko, svéd bajnoknak, észtek ellen, 1930-as Bajnokok, csíkszeredai vereség, hazaiak keretéből, legfanatikusabb veszprémi, kezdés pillanatában, finnek ellen, vasárnapi összecsapást, csapatnak nagy, ellenfelet elemezve, északi csapatok, vesztes rivális, öltözőben hagyta, trófea megtalálása, csapat autóbuszát, jelenetről több, közösségi portálokra, csíkszeredaiak páratlan, magyar főváros, világbajnokság lebonyolítását, finálék előtti, ritmikus gimnasztika, tradicionális birkózó, felelősök elítélése, fiatal szurkolókat, uniós tagállamoknak, erőszakos neofa, magyar szurkolókat, szép lábra, szünet előtt, elsőhöz hasonlóan, második menet, hazai szurkolók, villámgyors derékra, orosz azonban, ellenfél játékszerévé, magasba repítik, magyar kosárlabdát, kormányfő kitért, csapat kérésének,
© 2013 TVN.HU Kft.