Belépés
A Századvég visszautasítja a jogi szakértője elleni politikai vádakat
... külföldről finanszírozott szervezetekről, ngo-król, a külföldről pénzelt pártokról, vagy éppen politikusokról, továbbá arról sem, hogy milyen veszélyt jelentenek Magyarország nemzeti szuverenitására - közölték.
"Soros Györggyel politikai vitánk van, mert a nyitott határok és a migráció legnagyobb támogatója, a drogliberalizáció pártolója, az általa finanszírozott ngo-k Magya...
2020-04-23 13:42:32
Zelenszkij ismét tárgyalni hívta Putyint
... Szolidaritás közleményében a televíziós projektet az orosz propaganda legalizálásának minősítette az ukrán médiában, ami a párt szerint valós veszélyt jelent Ukrajna érdekeire, szuverenitására és területi épségre nézve.
A Szvjatoszlav Vakarcsuk vezette Hang (Holosz) nevű párt szerint a tévéhíd a Kreml provokációja. Moszkva ily módon próbált meg beavatkozni az ukrajnai válasz...
2019-07-08 13:51:53
Alapjogokért Központ: az uniót kezdetektől a föderalisták és a szuverenisták szembenállása jellemzi
... unió napjaink válságáig. Fel kívánják hívni a figyelmet arra, hogy a liberális narratívával ellentétben nem a föderális elképzelés az egyetlen valódi alternatíva, hiszen a nemzetek szuverenitására épülő elgondolások is már a kezdetektől jelen voltak.
Hangsúlyozta, a két álláspont már az Európai Szén- és Acélközösség létrejötte után összeütközött, a szuverenista nézeteket ped...
2019-06-03 23:46:00
Washington nem ad vízumot az amerikai katonák ügyeit vizsgáló Nemzetközi Büntetőbíróság munkatársainak
... büntetőbíróságot, kilátásba helyezte, hogy Washington kész akár szankciókat is foganatosítani az intézmény munkája miatt. Bolton szerint az ICC munkája fenyegetést jelent az Egyesült Államok szuverenitására és nemzetbiztonságára nézve is, mert a bíróság munkájában nem tapasztalható a fékek és ellensúlyok rendszere.
Mike Pompeo pénteken azt is közölte, hogy a vízumok megvonás...
2019-03-15 23:52:27
dr. Gaudi-Nagy Tamás közleménye a Sargentini- jelentésről
... tényekkel, jogszabályi háttérrel ellentétes tartalma alapján megállapítható, hogy maga a jelentés és a jelentést támogató minden törekvés jelent egyértelmű fenyegetést hazánk nemzeti szuverenitására és éppen maga a Sargentini-jelentés tekinthető rendszerszintű fenyegetésnek a demokrácia és jogállamiság európai értékeire."

Ezt igazolja, hogy a bevándorláspárti többség a ...
2018-09-14 23:25:57
Páncélvonat, Lenin-fiúk, komisszárok... EU-Tanácsköztársaság
... tényekkel, jogszabályi háttérrel ellentétes tartalma alapján megállapítható, hogy maga a jelentés és a jelentést támogató minden törekvés jelent egyértelmű fenyegetést hazánk nemzeti szuverenitására és éppen maga a Sargentini-jelentés tekinthető rendszerszintű fenyegetésnek a demokrácia és jogállamiság európai értékeire."

Ezt igazolja, hogy a bevándorláspárti több...
2018-09-12 19:30:27
Október 23. - Latorcai Csaba: a szabadságot nehéz kivívni, de könnyen elveszthető
... felelős helyettes államtitkára elmondta: véres és dicsőséges küzdelmek, ugyanakkor lemondások, megaláztatások sora vezetett odáig, hogy immár több mint negyedévszázada újra független, szuverenitására büszke ország lehetünk.
Az 1956-os forradalom hősei ezért adták életüket, áldozták fel szabadságukat, nekünk, kései utódoknak pedig az a feladatunk, hogy ne engedjünk a szuvereni...
2017-10-23 19:32:58
Nemzeti konzultáció - Bakondi: súlyos következményekkel járna a "Soros-terv"
... határainak védelme a Soros-terv útjában áll. Soros György megfogalmazta, hogy évente egymillió embert kellene beengedni Európába. Ez súlyos következményekkel járna a nemzetállamok szuverenitására, a nemzetekre, az európai polgárok biztonságára nézve is - mutatott rá.
A belbiztonsági főtanácsadó azt mondta: azt szeretnék, ha minél több ember részt venne a nemzeti konzultációba...
2017-10-08 20:53:39
Illegális bevándorlás - Bakondi: Európának tudnia kell biztosítani a határait
... a kvótát.
Bakondi György úgy f...
2017-09-21 08:51:13
Ukrán válság - Letiltották Ukrajnában a hozzáférést az orosz közösségi portálokhoz
... folyamatosan bővült.
Az ...
2017-05-16 15:03:51
1 2 3 4 5 
Címkék: Alapjogokért Központ, Nemzetközi Büntetőbíróság, Gaudi-Nagy Tamás, Latorcai Csaba, Letiltották Ukrajnában, Soros Györggyel, Szvjatoszlav Vakarcsuk, Európai Szén-, Egyesült Államok, Mike Pompeo, Soros György, Bakondi György, jogi szakértője, uniót kezdetektől, szuverenisták szembenállása, amerikai katonák, szabadságot nehéz, orosz közösségi, külföldről pénzelt, nyitott határok, migráció legnagyobb, drogliberalizáció pártolója, általa finanszírozott, televíziós projektet, orosz propaganda, ukrán médiában, párt szerint, ukrajnai válasz, figyelmet arra, liberális narratívával, föderális elképzelés, egyetlen valódi, nemzetek szuverenitására, kezdetektől jelen, szuverenista nézeteket, intézmény munkája, bíróság munkájában, vízumok megvonás, jelentést támogató, bevándorláspárti többség, bevándorláspárti több, 1956-os forradalom, nemzetállamok szuverenitására, európai polgárok, belbiztonsági főtanácsadó, nemzeti konzultációba, büntetőbíróságot, bevándorláspárti, legalizálásának, szuverenitására,
© 2013 TVN.HU Kft.