Belépés
Disznótoros vacsorák, ünnepi é
... kolbász
Forgácsfánk

ä
V. ajánlat

Savanyú, húsos toros-leves Magdolna módra
Paradicsomos töltött káposzta
Kolbászhússal töltött, egészben sült szûzpecsenye
Hurka, kolbász törtkrumplival
Almás lepény


ä
VI. ajánlat

Bakonyi betyárleves
Szentesi töltött káposzta
Rántott karaj
Hurka,...
2010-10-28 04:55:46
Sonkás szûzérmék
Sonkás szûzérmék
................

Hozzávalók: 25-30 dkg sertés szûzpecsenye, 25 dkg főtt füstölt sonka
vagy tarja, mokkáskanálnyi zsálya, só és törött fekete bors ízlés
szerint, liszt a bundázáshoz.

Elkészítése: A szûzpecsenyét megmossuk, letöröljük, majd kis érmékre
vágjuk. A sonkát ugyancsak akkorára daraboljuk, min...
2010-10-20 06:09:48
Vörösboros szűzpecsenye
* 1 db szűzpecsenye
* 30 dkg gomba
* 2 fej vöröshagyma
* 2 konzerv paradicsompüré
* 1 dl vörösbor
* oregánó
* só
* bors
elkészítés

1. A húst felszeleteljük és egy picit kiklopfoljuk. Sózzuk-borsozzuk é...
2010-05-17 10:06:57
Mustáros szűzpecsenye
hozzávalók 4 főre

* 1 nagyobb darab sertésszűz
* mustár
* só
* bors
* finomliszt
elkészítés

1. A húst 2 cm vastag szeletekre vágjuk.
2. Megsózzuk, megborsozzuk és mindkét felét megkenjük mustárral.
3. E...
2010-05-09 12:23:15
1 
Címkék: sonkát ugyancsak, húst felszeleteljük, picit kiklopfoljuk, törtkrumplival, mokkáskanálnyi, paradicsompüré, felszeleteljük, kolbászhússal, megborsozzuk, paradicsomos, szűzpecsenye, kiklopfoljuk, disznótoros, betyárleves, vöröshagyma, bundázáshoz, elkészítése, forgácsfánk, szeletekre, elkészítés, vörösboros, zpecsenyét, daraboljuk, sertésszűz, hozzávalók, letöröljük, finomliszt, megkenjük, megmossuk, mustárral, zpecsenye, borsozzuk, megsózzuk, ugyancsak, vörösbor, mustáros, káposzta, akkorára, magdolna, egészben, vacsorák, szentesi, nosalty, rántott, töltött, érmékre, ajánlat, kolbász, konzerv, oregánó, nagyobb, mindkét, savanyú, szerint, füstölt, bakonyi, sboros, mustár, sózzuk, sonkás, vágjuk, recept, zérmék, sonkát, ünnepi, lepény, fekete, törött, zsálya, vastag, sertés,
© 2013 TVN.HU Kft.