|
|
|
... kolbász
Forgácsfánk
ä
V. ajánlat
Savanyú, húsos toros-leves Magdolna módra
Paradicsomos töltött káposzta
Kolbászhússal töltött, egészben sült szûzpecsenye
Hurka, kolbász törtkrumplival
Almás lepény
ä
VI. ajánlat
Bakonyi betyárleves
Szentesi töltött káposzta
Rántott karaj
Hurka,... |
2010-10-28 04:55:46 |
|
|
|
|
|
|
Sonkás szûzérmék
................
Hozzávalók: 25-30 dkg sertés szûzpecsenye, 25 dkg főtt füstölt sonka
vagy tarja, mokkáskanálnyi zsálya, só és törött fekete bors ízlés
szerint, liszt a bundázáshoz.
Elkészítése: A szûzpecsenyét megmossuk, letöröljük, majd kis érmékre
vágjuk. A sonkát ugyancsak akkorára daraboljuk, min... |
|
2010-10-20 06:09:48 |
|
|
|
|
|
|
* 1 db szűzpecsenye
* 30 dkg gomba
* 2 fej vöröshagyma
* 2 konzerv paradicsompüré
* 1 dl vörösbor
* oregánó
* só
* bors
elkészítés
1. A húst felszeleteljük és egy picit kiklopfoljuk. Sózzuk-borsozzuk é... |
2010-05-17 10:06:57 |
|
|
|
|
|
|
hozzávalók 4 főre
* 1 nagyobb darab sertésszűz
* mustár
* só
* bors
* finomliszt
elkészítés
1. A húst 2 cm vastag szeletekre vágjuk.
2. Megsózzuk, megborsozzuk és mindkét felét megkenjük mustárral.
3. E... |
|
2010-05-09 12:23:15 |
|
|
|
|